פורסם 2008 ביולי 917 שנים מישהו כאן מנגן בגיטרה?אם כן שירשום כמה זמן איזה גיטרה יש לו ואיזה מגברואיזה סגנונות הוא מנגןאני מנגן על ibanez artstar רבע נפח שנת 90 2 האמבקריםמגבר jcm800 שאני בניתימה איתכם?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים סחטיין על הבניה אממ אני מנגן בקלאסית כחודש ושבוע ;D Yamaha C70. החל מספטמבר מתכוון לקחת מורה ואז העניינים ירוצו יותר טוב
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר יפה יפהלוסט ספיריטאתה יכול לסחוב את המורה עוד יותרתעשה תרגילים כרומטיים וכו'..חבל על מורה לשלבים כאלה
פורסם 2008 ביולי 917 שנים בעוד כשנה-שנה וחצי אני מתכוון לעבור לחשמלית ולשם שינוי לנגן את המוזיקה שאני כל כך אוהב כשאני אומר חשמלית אני מתכוון לסטראט אמריקאית סטאנדרט עם מרשל נראה לי. בכל מקרה, איזה תרגילים כרומטיים אתה מציע? לינק אולי למקום שמציע אותם?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים יש לי חשמלית (קוריאנית) כבר 3 שנים, והיא יושבת בארון... פעם בשנה אני מוציא אותה, מת ללמוד, ומחזיר אותה אחרי רבע שעה.מי מוכן ולבוא לאיים עלי באיומי אקדח ללמוד? אני מתת ללמוד לנגן סעמוק
פורסם 2008 ביולי 917 שנים אני רוצה אבל אני אדם חסר סבלנות... זה משפיע עלי בכל התחומים בחיים ולא רק בזה (יש כאלו שחושבים שאני בכלל בעל הפרעות קשב וריכוז, אולי)אני מתחיל.. מסתבך טיפה ושם את זה בצד
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים יש לי חשמלית של IBANEZRGR1570אפקט דיסטורשן של BOSSמגבר של מרשל לא זוכר דגם :s05:
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים חשמלית גיבסון לס פול סטודיו.קלאסית אהובתי מונטנה פשוטה מגבר מארשל 15W, דיסט של BOSS, דיליי של בוס DD3.קריי בייבי, קורוס, ופאז חביב יצטרפו בקרוב.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר יפה יפה יש פה נגניםבקשר לדוריאחי אין סיכוי שתתחיל ללמוד אם לא תיקח את עצמך בידייםאני מכיר אנשים כמוךאתה לוקח את הגיטרה בלי ללמודמצפה שיצא לך משהו יפה ומתאכזב שלא יוצא כלוםקח מורהתשקיע ויהיה טוב
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים זהו בדיוק חשבתי לקחת מורה, כי אם אני אשלם על זה אין מצב שאני אפסיד שיעור אולי החופש יהיה לי זמן... אני רק לא מכיר מורה נורמלי בעיר שלי
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים yamaha c-70fender american stratocasterfender 25w לא משהו רציני.סגנונות רוק רוק רוק רוק רוק רוק לא חדש אני יותר הכיוון של שנות ה80-90...
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים fender american jazz bass fender rumble 35w סגנונות: רוק מתקדם, שנות ה60-70... ומתכוון לקנות באס נפח בתחילת שנה ומולטי
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים כמעט שנתיים...Gibson LP Studio '93(יד שנייה אבל ממש סבבה)Fender Frontman 65R(מגבר)יש לי גם אקוסטית של ימאהה.אוהב לנגן כמעט כל מה שנשמע לי טוב(רוק. למרות שאני רוצה ללמוד לנגן טיפה Jazz לראות איך זה)אהה כן יש לי משהו לשאולהחלפתי אתמול מייתרים ומיתר D (הרביעי מלמטה) נוגע בסריג הראשון ובשצריך לנגן מיתר פתוח זה נשמע חרא. מה עושים????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.