פורסם 2008 ביולי 917 שנים הוספתי כרגע דיסק קשיח חדש של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר SATA 2. המחשב מזהה אותו (מופיע בCMOS) וגם הVISTA אבל משום מה אין לדיסק שום אות, ואין לי גישה אליו (לא מופיע בכלל בMY COMPUTER). מה עושים? ???צירפתי תמונה בה מופיעה הדיסק הקשיח בDEVICE MANAGER, ואם אני לוחץ עליו גם מופיע "This device is working properly."[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 917 שנים לחצן ימני על computer ואז manage אח"כ לך ל storage ואז ל disk management שם יהיה לך ככל הנראה כונן אחד שנמצא יזית אבל לא פעיל. תפעיל אותו והכל טוב.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים אתה צריך לפרמט אותו למערכת קבצים בdisk manager לפני שתקבל אליו גישה.(זה גם מצויין בצורה מאוד ברורה בסטיקי של פורום אמצעי איחסון).
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר אוקיי תודהעכשיו מופיע שם דיסק קשיח אחד שהוא UNALLOCATED ויש מספר אפשרויות שאפשר לבצע עליו: (מצורף בתמונה)מה לעשות? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר קצת קשה לשים לב אבל לחצתי עליו קליק ימני ואז יש שם:New Spanned Volume...New Striped Volume...Convert to Dynamic Disc...כל אלה מופיעים בחלון DISK MANAGEMENT באזור של הDISK 3למקרה שזה עדיין לא ברור:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 917 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg2775008#msg2775008תבחר new spanned volume ותתן ולו גודל של מחיצה לוגית ומערכת קבצים כרגיל (אני רואה שיש לך כבר הרבה דיסקים קשיחים אז זה מפתיעה שאתה לא מכיר את התהליך..)
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר הSPANNED VOLUME לא מתאים לי בגלל שהוא צריך יותר מדיסק קשיח אחד נדמה לי שצריכה להיות שם אפשרות NEW SIMPLE VOLUME - למה היא לא מופיעה כשאני לוחץ מקש ימני על הדיסק הקשיח? עריכה: לא ידעתי שיש הבדל אם לוחצים על הDISK 3 ולעומת מה שמימין לו (אפשר לראת בתמונה) בכל אופן אם אני לוחץ על האזור המקוקו יש שם כן NEW SIMPLE VOLUME... אז הסתדרתי תודה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.