פורסם 2008 ביולי 917 שנים שלוםפרמטתי את המחשב נייד שלי ואין לי דרייברים של כלום צריך להתקין כרטיס קול מסך רשת usb ועוד כמה שאני לא זוכר כרגעאיך אני יודע מה הסוג והדגם של הכרטיסים שאני צריך להתקין ומאיפה אפשר להוריד?(שאלה היא איך אני יודע את המפרט של המחשב)ניסיתי למצוא את הסוגים והשמות אבל לא מצאתי במנהל התתקנים ובכל דרך אחרתהדגם הוא hp nc6000ועוד בעיה אחת שהמחשב מרבה להתקע באמצע בלי שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה?תודה מראש
פורסם 2008 ביולי 917 שנים תוריד קודם את אברסט וכך תוכל לקבל מידע על כל חלק.ניסית להוריד מHP?לXP\ויסטה?הנה דרייברים מהאתר שלהם - http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=he&cc=il&prodNameId=367369&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=367367〈=he&cc=ilלגבי הבעיה הטכנית,תנסה קצת להיות יותר ספציפי...מתי זה קורה?בתוכנה מסויימת?באקט מסויים?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר כן הגעתי לאתר הזה כבר אבל ישנם דרייבירים שאני צריך ואני לא מוצא אותם פה אולי תוכל לעזור לי אני צריך דרייבר של בקר אינטרנט, לעדכן את הusb, ועוד כמה צפציפים שאני לא מוצא אותם
פורסם 2008 ביולי 917 שנים תוריד קודם את אברסט וכך תוכל לקבל מידע על כל חלק.ניסית להוריד מHP?לXP\ויסטה?תעשה את זה ותוכל למצוא פרטים על הצ'יפסט,כרטיס רשת המשולב וכדו'...ואז תוכל למצוא דרייברים להם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.