פורסם 2003 במאי 2522 שנים קרה לכם פעם שלא יכולתם לשמוע קולות בפרסומות באינטרנט ובכל מיני סרטוני פלאשים?(כל מי שחושב הרמקולים פועלים) טוב אז לי זה קרה וזה עוד נמשך אבל הבעיה באה לביטוי גם באיסיקיו ובצלילים (דרך המאפיינים של האיסיקיו) עשיתי דיפולט וזה עדיין לא הסתדר (ניסיתי גם להוריד צלילים ולא הצליח).מה יכול להיות הבעיה\פיתרון???
פורסם 2003 במאי 2722 שנים שירים, וקולות במשחקים שומעים?אם כן אז יכול להיות שאוכל לעזור לך....ונסה להכנס ל Sounds And Audio Devices בלוח הבקרה, בחר בכרטיסיות Audio וVoice ותרשום כאן אם באחד מהמרובעים שרשום מעליהם Default Device לא כתוב כלום!
פורסם 2003 במאי 2722 שנים מחבר במשחקים יש קול וגם בשירים יש...אכן כן בלשונית של ה voice הבחירה הראשונה vioce playback לא כתוב כלום אבל גם בלשונית audio באפשרות האחרונה mide music playback לא כתוב כלום מתחת לדיפולט...
פורסם 2003 במאי 2922 שנים חבל חבל וחבל!!לחבר שלי היה את אותה הבעייה *בדיוק* הלכתי אליו וניסיתי הכל כדי לפתור אותה וכלום, אבל כלום לא עזר!תנסה לשנות את ההגדרות שלא רשום מתחתיהם כלום, תבחר שם את הכרטיס קול שלך, תלחץ על אישור ואז כנס שוב פעם להגדרות הקול ותבדוק אם זה נשמר, אם עדיין לא רשום שם כלום אז אין מה לעשות חוץ מ.......להתקין מחדש את חלונות!!
פורסם 2003 במאי 2922 שנים יש לי בדיוק אותה בעייה וגם אני הגעתי למסקנה שצריך להתקחן מחדש אחרי שניסיתי כל דבר אפשרי וגם פתחתי כאן ת'רד לפני די הרבה זמן ואף אחד לא הצליח לעזור בכל מקרה רציתי רק לברר עד כמה החומרה שלנו דומה אולי יש כאן איזה התנגשות בין כמה רכיבים או דרייברים את המפרט שלי אתה יכול לראות בצד
פורסם 2003 במאי 2922 שנים ^^^^^^^^^^^What he said........I don't think its a problem with hardware, I think that it's just only ANOTHER stupid bug in Windows XP.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים Probably but i want to be sureMaybe its the drivers for our specific hardware
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר ניסיתי לעשות מה שאמרת לי אבל כל פעם זה חוזר שוב למה שהיה מקודםכאילו שיניתי אותו ואז זה שוב חזר למה שהיה מקודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.