פורסם 2008 ביולי 817 שנים להעביר את תיקיית הפרופיל יספיק או שצריך לגבות באיזשהי תוכנה את הפרופיל כדי שיהיה אפשר לשחזר את כל המועדפים/ססמאות/תוספים שיש לי עכשיו בXP?
פורסם 2008 ביולי 817 שנים העלו פה תוסף בשם FEBE שמבצעת גיבוי מלא לפיירפוקס בצורה מסודר כפיירפוקס 3 רק יצא...https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/2109
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר תודה.. אני אנסה אותו...אני אשמח לעוד הצעות. (אני הולך לפרמט בימים הקרובים ולהתקין ויסטה, אז אני מעדיף שיהיה לי כמה שיותר גיבויים של הפרופיל למקרה שגיבוי אחד לא יעבוד)
פורסם 2008 ביולי 817 שנים פשוט תעתיק את כל הספרייה.לצורך העניין, אני עם שתי מערכות הפעלה, XP ו VISTA ושתיהן משתמשות באותו פרופיל.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים כן רק תדע שמקומות שצריך לשים את הפרופיל קצת שונה בין ויסטה לXP.בויסטה הפרופיל נימצא כאן:Users\<UserName>\AppData\Roaming\Mozilla\FirefoxובXP כאן:Documents and Settings\<UserName>\Application Data\Mozilla\Firefox
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר הרגע סיימתי להתקין ויסטה.. התקנתי פיירפוקס והעברתי את הפרופיל. עובד מעולה... הכל נשמר. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.