פורסם 2003 במאי 2522 שנים שלום לכל הגאונים!1. איך ניתן להוריד מהירות של מאוורר?2. במארז שלי יש מקומות לשני מאווררים (מה שאני ראיתי) מארז של SP. איך ניתן ליצור מאחורי המארז מקום נוסף למאוורר? איך צריך לחתוך- עיגולים קטנים לברגים וביניהם עיגול בגודל של המאוורר?3. צלעות קירור זה היטסינק? אם לא, מה ההבדל?תודה רבה!
פורסם 2003 במאי 2522 שנים שלום לכל הגאונים!1. איך ניתן להוריד מהירות של מאוורר?2. במארז שלי יש מקומות לשני מאווררים (מה שאני ראיתי) מארז של SP. איך ניתן ליצור מאחורי המארז מקום נוסף למאוורר? איך צריך לחתוך- עיגולים קטנים לברגים וביניהם עיגול בגודל של המאוורר?3. צלעות קירור זה היטסינק? אם לא, מה ההבדל?תודה רבה!1.אתה יכול להעביר אותו ל7V.. נגיד שהוא מחובר למולקס והוא מחובר לצהוב ולשחור, תעביר את משמחובר לשחור לאדום2.את החור למאוורר תוכל לעשות עם מקדם כוס בגודל 75מ"מ ואת החורים הקטנים של הברגים תוכל לעשות עם מקדח 3מ"מ רגיל3.כן, למה אתה צריך?
פורסם 2003 במאי 2522 שנים מחבר 1.אתה יכול להעביר אותו ל7V.. נגיד שהוא מחובר למולקס והוא מחובר לצהוב ולשחור, תעביר את משמחובר לשחור לאדוםאם תוכל לתת הסבר מה זה מולקס כי אין לי מושג ואף פעם לא הרכבתי מאוורר אחד ואיפה יש אדום ושחור וצהוב.
פורסם 2003 במאי 2522 שנים עדיף שלא תעשה את זה הספק לא בנוי לזהאם אתה רוצה להוריד מהירות פשוט תקנה פאן באסזה עולה משהו כמו 150-200 שקל וזה הכי נוח ויפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.