עבור לתוכן

matlab יחד עם ויסטה ל-t8100 עם 3GB? כבד מדי ? דורש כרטיס מסך מעבר ל gmax3100?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בדרך לרכוש מחשב, כנראה dell inspiron 1525, מעבד t8100 ו-3GB זכרון. מגיע עם כ.מסך intel gmax3100.

מישהו יודע האם מחשב כזה יתפקד טוב עם vista ו-matlab יחד? או אולי עדיף להשאר עם XP?

שאלה נוספת, לגבי כרטיס המסך. שמעתי הרבה אנשים שלא ממליצים את ה- gmax3100. השימוש העקרי יהיה matlab וסרטים,

פה ושם משחקים, אבל לא משהו מיוחד (אני לא גיימר, סתם סטודנט).

תודה.

פורסם

אני מעריך שיתפקד יופי, בהנחה ואתה לא הולך להריץ פעולות על מטריצות 1000X1000 או גרפיקה מוגזמת.

פורסם
  • מחבר

תודה..

אגב, יש עדיפות כלשהי ל-XP מבחינת פחות עומס על המערכת, או שעבור מעבד כזה (t8100) ו-3GB זכרון זה לא אמור לשנות ו-vista יפעל סבבה?

כמו כן, ראיתי שטוענים ש-3GB יזוהו רק עם מע' הפעלה של 64 bit. מה זה?

תודה שוב.

פורסם

החומרה מספיקה כדי להריץ Vista בכיף.

את MATLAB לא מעניין כרטיס המסך שלך. משחקי 3D מודרניים לא תוכל לשחק עליו כמו שצריך, עם השאר לא תהיה בעיה.

מערכת הפעלה 32ביט תזהה ותנצל 3GB. בשביל 4GB כבר צריך מערכת 64ביט.

פורסם

לא מדוייק ...כן מעניין אותו כרטיס מסך ...אבל זה רק עם אתה משתמש במודלים מתאמים ...שהעיבודים היו על הכרטיס מסך ולא על המחשב...

פורסם

לא מדוייק ...כן מעניין אותו כרטיס מסך ...אבל זה רק עם אתה משתמש במודלים מתאמים ...שהעיבודים היו על הכרטיס מסך ולא על המחשב...

רק במודלים של רנדור תלת-מימדי. לא נפוצים מספיק כדי ששווה יהיה להתייחס אליהם (לדעתי).

אבל אני מקבל את התיקון.

פורסם

לראות גרפים ..להתקרב לגרפים ....זה סיוט ללא כרטיס מהיר.

בנוסף יש מודלים ל עיבוד מקבילי ל GPU ..שבמקור עובדים בכרטיס טסלה אבל יעבדו על הסדר החדשה של NVIDIA

http://developer.nvidia.com/object/matlab_cuda.html

עם אתה צריך עזרה בזה אני ישמח לעזור...

לצערי אני מכיר את זה טוב מידי (כל בעייה שצצה נפלה עליי ....בכל מערוכת הפעלה ...יש לי מזל רע ....אבל פתרתי את כל הבעיות)

פורסם

לראות גרפים ..להתקרב לגרפים ....זה סיוט ללא כרטיס מהיר.

אתה טוען שגם בהצגת גרף רגיל (איזשהו 3D-MESH) אפשר לעשות OFFLOAD כך שכרטיס המסך יבצע את העיבוד?

פורסם

כן פשוט זורקים את זה על ה OPENGL

set(handle_to_figure, 'renderer', 'opengl').

תראה התצוגה לא תהיה אמינה ...כזה עובר המרה של OPENGL ...ולפעמים היו שגיעות בזה ...פה באמת רצוי כרטיסים עם זיכרון גדול ...

כרטסים של ATI משום מה מהירים יותר (אני לא יודע למה)

פורסם

מעניין מאוד. שווה בדיקה. תודה.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים