פורסם 2008 ביולי 817 שנים לאחרונה מת לי כרטיס המסך הנוכחי -128mb fx5200 בן 4-5 שנים. שימושים - בעיקר תוכנות גרפיות כגון פוטושופ וכו', לא 3D, ניגון סרטים וסטרימינג מהאינטרנט. אפס משחקים או וידיאו, לפחות כרגע ובטווח הנראה לעין. כרגע מחובר למסך CRT, אם יציאת DVI היא לא תוספת רצינית מדי אולי שווה לשקול, ייתכן ויגיע מסך LCD בעתיד הבינוני. המעבד - פנטיום 4 3GHZ, זיכרון 2GB. צריך עוד נתונים?המסך - מאג 996PF גם הוא בן 4-5, 19". יש לציין שמהכרטיס הנוכחי הייתי מבסוט מספיק - לא בטוח שאני צריך יותר. כן חשוב לי - אמינות, קירור, הצגת צבעים מדוייקת. מעוניין להוציא עד 200 ש"ח אם אפשר, אבל יכול לשקול יותר במידה ויורגש הבדל משמעותי בביצועים. *עריכה - לוח האם 865PERL, אני חושב שהתושבת של כרטיס המסך AGP. תודה,
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אתה יכול לחפש כרטיס יד שניה במחיר הזה, אני לא יודע אם יש כרטיס חדש ב200 ש"ח.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אני לא יודע אם יש כרטיס חדש ב200 ש"ח.http://tms.co.il/product/5411אם אני לא טועה הקירור שלו פסיבי - קר ושקט, עולה 200 שקל.החיסרון היחיד שלו הוא שהוא כנראה OVERKILL עבור הצרכים שלך ;Dעכשיו אני שם לב שלא ציינת איזה לוח אם יש לך - כלומר באיזה חיבורים הלוח תומך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.