פורסם 2008 ביולי 817 שנים שאני גולש אני תמיד משתמש בגלגלת בעכבר ופתאום באמצע הגלישה.. (כנראה לחצתי על משהו) ואני לא מצליח לגלגל יותר.. ניסיתי גם בEXPLORER של הווינדוס וגם שם אני לא מצליח לגלגל.. בדקתי במסנג'ר ובמסנג'ר אני מצליח לגלגל כך שהעכבר לא תקול... גם אם אני עושה לחיצה את הגלגלת אז אפשר להוריד ולעלות את הדף עם העכבר.. אבל בגילגול בלבד אני לא מצליח.איך אני פותר את הבעיה?תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר לחיצה נוספת על הכפתור האמצעי/גלגלת או הפעלה מחדש למחשב אם זה לא עוזר.לא זה ולא זה הצליחו לסדר את הבעיה.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר Mediaplay של לוג'יטק..ועוד פעם.. זה תמיד עבד.. לא השתנה שום דבר ששמתי לב אליו וכפי שכבר אמרתי שתוכנות אחרות יש גלילה.. רק בדפדפן של האינטרנט..
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר עידכון:הגלגלת גם לא פועלת בתיקייות המחשב..כך שאפשר להסיק שהבעיה היא לא בדפדפנים אלה בווינדוס.. נ.ב:כפי שכבר אמרתי יש תוכנות שהגלגלת כן עובדת כמו פוטושופ מסנג'ר ובמשחקים.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים בעיה ידועה.תתקין דריוור/תוכנה לעכבר של לוגיטק.חפש באתר הרישמי שלהם.אם זה לא עוזר אז תבדוק את ההגדרות בתוכנה שלהם.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים שים פיירפוקס תמיד יותר טוב מIE(מקסטון זה IE) לא ללכלך על המקסטון. אני דווקא מעדיף את ה MAXTHON. (שפעם היה נקרא MYIE) התוסף הזה ל IE קיים עוד מלפני הפיירפוקס, והיה החלוץ של כל כך הרבה הגדרות וכלים שאחרים העתיקו ממנו רק יותר מאוחר. ועדיין יש לו כמה הגדרות נוחות וכלים שאין באף ממשק אחר.
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מחבר שים פיירפוקס תמיד יותר טוב מIE(מקסטון זה IE) אני לא חושב שזה מה שישנה, וזה לא פיתרון להתחמק מהבעיה, במיוחד שעכשיו שמתי לב שגם בתיקיות במחשב אי אפשר לגלול... עידכון: הגלגלת גם לא פועלת בתיקייות המחשב.. כך שאפשר להסיק שהבעיה היא לא בדפדפנים אלה בווינדוס.. נ.ב: כפי שכבר אמרתי יש תוכנות שהגלגלת כן עובדת כמו פוטושופ מסנג'ר ובמשחקים.
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים תבדוק את ההגדרות של העכבר בלוח בקרה.כמו כן, כמו שאמרו לך, תמחק את הדרייברים של לוגיטק ותתקין מחדש
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר הלילה הלילה הלילה.. מסיבה גדולה הלילה.. אחרי משחק בהגדרות קצת למעלה למטה (במהירויות גילגול) הגלגלת התחילה לתפקד!!חח תודה רבה על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.