עבור לתוכן

עזרה בקניית 9600pro

Featured Replies

פורסם

טוב, כמו שאתם רואים בחתימה ובמפרט שלי אני צריך כררטיס מסך חדש, החלטתי שאני קונה 9600 פרו ועושה לו OC...

עכשיו יש כמה אפשרויות...

אני נוסע בקיץ לקנדה ושם אני יכול לקנות את הכרטיס ב780 ~ 800 שקל אבל אז אני אצטרך "להעביר" את זה דרך המכס\מע"מ איכשהו ואני לא רוצה לדאוג אם יתפסו אותי ושטויות כאלו...

אז אני יכול לקנות את זה בארץ... אז אם אני קונה את זה בארץ אני אקנה או ATI או GigaCube

עכשיו טני חושב שאם אני אקנה כבר בארץ אני אקנה גיגהקיוב(בגלל שזה 1000 שקל ולא 1200 שלATI מה לעשות אני לא רטשילד)

אני יודע שכל הרדיאונים הם כמעט אותו דבר לא משנה איזה חברה מיצרת רת הכטיס(בגלל זה לא איכפת לי לקנות גיגהקיוב)

אבל האם הגיגהקיוב יהיה טוב לOC לא משנה לי הקירור כי אני גם ככה אשים את הקירור הפסיבי של זלמן או Crystal ORB וRAMSINKS....

מה אתם מציעים?

בתודה מראש לכל העונים...

עריכה: Giga Cube זו חברת בת חדשה של גיגהבייט שמייצרת את הכרטיסים הגרפיים שלה..

פורסם

מה נחשב חזק יותר gigabye

או cube?

פורסם

מה נחשב חזק יותר gigabye

או cube?

הייתי הולך עם הגישה שאם גיג'הקיוב היא חברת בת של ג'יגהבייט אז הם ממש אותו דבר.

פורסם

אתה בעצם לוקח סיכון בקנייה מחו"ל-במקרה של דפיקה של הכרטיס(שבארץ יש בטח איזה דרך לקמבן ולהשיג אחריות) אין לך אחריות.

BTW-

GIGABYE? ::) ::)

פורסם

מישהו יודע מה זה Radeon 9600 PRO LE 128MB? בדגש על ה LE. על הקופסה בתמונה כתוב lite. אם ההבדל הוא רק בבנדל אז זו כנראה עיסקה משתלמת (המחיר כמו בקנדה...)

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מה זה Radeon 9600 PRO LE 128MB? בדגש על ה LE. על הקופסה בתמונה כתוב lite. אם ההבדל הוא רק בבנדל אז זו כנראה עיסקה משתלמת (המחיר כמו בקנדה...)

אז זהו שזה Radeon 9600 LE 128MB ולא 9600פרו זה פשוט גרסת הnon pro של ה9600 ה LE זה סתם החברה המציאה...

פורסם

אתה בעצם לוקח סיכון בקנייה מחו"ל-במקרה של דפיקה של הכרטיס(שבארץ יש בטח איזה דרך לקמבן ולהשיג אחריות) אין לך אחריות.

BTW-

GIGABYE? ::) ::)

בדיוק!!

תעשה לעצמך טובה ותתרחק מ GIGABYTE, במיוחד בקניות מחול. כי ב GIGABYTE אתה תזדקק לאחריות...

פורסם

קצת מידע על GIGACUBE בחדשה הבאה (לא כל-כך חדשה, אבל בכל זאת...):

http://systemlogic.neoseeker.com/news/story/2382/

בקיצור: GIGACUBE היא לא חברה-בת של GIGABYTE אלא רק שותפה שלה, כשהמטרה היא שGIGACUBE תייצר כרטיסים למטרות OEM וGIGABYTE תמשיך לייצר כרטיסי RETAIL...

פורסם

שותפה וחברת ת זה אותו דבר כמעט..........

אני מתערב שגם המאווררים של GIGACUBE יהרסו תוך שבוע כמו לשותפה שלה...

פורסם
אז זהו שזה Radeon 9600 LE 128MB ולא 9600פרו זה פשוט גרסת הnon pro של ה9600 ה LE זה סתם החברה המציאה...

תסתכל על התמונה שבה מופיעה הקופסה:

http://www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=3788

(להוסיף פנדה קו איל כן?)

Radeon 9600 [glow=red,2,300]PRO [/glow] [glow=red,2,300]Lite[/glow]

אז אם זה רמאות ATI יכולה בקלות לשלול להם את רשיון הייצור

ואולי פנדה הם אלה שטועים? היכול להיות?

לדעתי היום זה עוד הופיע כ PRO באתר שלהם והם שינו את זה הערב (קשה לבדוק...)

אגב יש לי רדיאון 9000 פרו 64 מגה של ג'יגהבייט ואני מאוד מרוצה. מומהר ל 300/621 מגהרץ (במקום 275/550) ורץ חלק ויפה עם המאוורר המקורי. לא שזה אומר משהו על ג'יגהקיוב שכנראה לא קשורים אליהם.

פורסם

אני לא יודע מה זה הכרטיס שבתמונה שהבאת, אבל זאת הקופסה של הכרטיס של ג'יגהקיוב (רק הקדימה, מתוך האתר שלהם):

9600pro-b.jpg

ועוד תמונה:

9600probox.gif

פורסם

עיצוב נחמד......

פורסם

שותפה וחברת ת זה אותו דבר כמעט..........

אני מתערב שגם המאווררים של GIGACUBE יהרסו תוך שבוע כמו לשותפה שלה...

תפסיק עם השטויות...מה שקרה לך לא נוגע לעניין הת'רד...

פורסם

ממש לא.... דווקא לי לא היה אף פעם כרטיס של גיגה בייט אבל אני יכול להביאלך לפחות 10 אנשים שהמאוורר שלהם נדפק אחרי שבוע....

גם על זה אתה הולך לענות בציניות וזלזול?

פורסם

אתה מוזמן להביא אנשים, אבל הכרטיס שלי מתפקד באיכותיות 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים