עבור לתוכן

4870X2

האם לדעתך יצא בעתיד HD4870X2 מבית AMD ? 2,679 הצבעות

1. 1. האם לדעתך יצא בעתיד HD4870X2 מבית AMD ?

• הכרטיס הולך לצאת ולכסח!
    • סתם מיתוס... מה שיש זה מה שיש.
    • אני לא יודע אבל מקווה...
    • לא אכפת לי, יש לי צרות אחרות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הכרטיס (אם ישנו) עדיין לא יצא לשוק הרחב (בין היתר לשיווק בישראל).... האם אתה חושב שהוא יצא?.... ואם כן, אולי הדור החדש הוא מה שמחזיר את ATI לימייה היותר טובים?...

עריכה: ודבר לא פחות חשוב, האם המחיר שלו יהיה שפוי ביחס למחיר בחו''ל ?

פורסם

כבר עכשיו בלי הכרטיס הזה רואים שATI חזרה לשוק.

ועוד NV הוציאה שבבים עם פגם וזה פגע לה במכירות ובמניות...

ה4870 חזק מהGTX260 והוא לא רחוק מהGTX280 (במחיר כן חח הGTX280 עולה הרבה הרבה יותר)

ככה שלפי דעתי הם כבר "חזרו" לשוק!

פורסם

ה-HD4870 ההוא שמגיע מהמפעל עם קירור מים ועם ביוס משוחרר בלבל אותנו קצת - יש טעם או אין טעם להוציא HD4870 2X? אני אישית חושב שהוא ייצא, ברגע אבל שזה ישתלם ל-AMD-ATI, ולא שניה לפני.

פורסם

ה-HD4870 ההוא שמגיע מהמפעל עם קירור מים ועם ביוס משוחרר בלבל אותנו קצת - יש טעם או אין טעם להוציא HD4870 2X? אני אישית חושב שהוא ייצא, ברגע אבל שזה ישתלם ל-AMD-ATI, ולא שניה לפני.

למה אין טעם?

אתה צודק שהם צריכים להוציא אותו ברגע מסויים,

אבל אני לא מאמין שעם אוברקלוק אתה יכול להגיע לתוצאה של ה-2X.

ייתכן?

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

למה אין טעם?

אתה צודק שהם צריכים להוציא אותו ברגע מסויים,

אבל אני לא מאמין שעם אוברקלוק אתה יכול להגיע לתוצאה של ה-2X.

ייתכן?

MuTaTiOn.

זה נראה לי די מוגזם לגמרי להכפיל תוצאה באוברקלוק... :kopfpatsch: בכל זאת אי אפשר להכפיל חומרה בכרטיס....

פורסם

חומרה כן - זה בדיוק הרעיון. לעומת זאת רק מבחני ביצועים יגידו איך הוא ביחס לשני HD4870.

פורסם

למישהו יש עדכון בנוגע ליציאה של כרטיס ה HD4870 שמגיע עם קירור מים וליבה משופרת / ביוס משוחרר ?

פורסם

הכרטיס קיים והוא יצא, מתישהו.

פורסם

הכרטיס (אם ישנו) עדיין לא יצא לשוק הרחב (בין היתר לשיווק בישראל).... האם אתה חושב שהוא יצא?.... ואם כן, אולי הדור החדש הוא מה שמחזיר את ATI לימייה היותר טובים?...

ליאור תחליף כבר את ה-8600GT הגרוטאה שלך :lol:

HD4870X2 הולך להיות כרטיס רצחניי :o

פורסם
  • מחבר

ליאור תחליף כבר את ה-8600GT הגרוטאה שלך :lol:

HD4870X2 הולך להיות כרטיס רצחניי :o

כשזה יקרה אני יעשה אוברקלוק לכרטיס שלי עד שהוא יתפוצץ לחתיכות קטנות של זבל....

פורסם

זה נראה לי די מוגזם לגמרי להכפיל תוצאה באוברקלוק... :kopfpatsch: בכל זאת אי אפשר להכפיל חומרה בכרטיס....

זה הקטע שלא SLI ולא CF מכפילים תוצאות הם נותנים שיפור של 15-30 אחוז אולי אפילו יותר אבל לא כפול ואני הצלחתי לשפר את התוצאות של ה8800GTS 320 שלי ב50 אחוז!...אז זה אפשרי רק צריך לחכות וראות כמה טובים יהיו הכרטיסים..

פורסם
  • מחבר

זה הקטע שלא SLI ולא CF מכפילים תוצאות הם נותנים שיפור של 15-30 אחוז אולי אפילו יותר אבל לא כפול ואני הצלחתי לשפר את התוצאות של ה8800GTS 320 שלי ב50 אחוז!...אז זה אפשרי רק צריך לחכות וראות כמה טובים יהיו הכרטיסים..

אני מקווה...

גם אני הצלחתי להוסיף לכרטיס שלי 30-35 אחוז עם אוברקלוק

פורסם

זה ממש לא נכון להגיד ש sli ו cf נותנים רק 15 אחוז של תוספת .

זה הכול תלויי בשימוש יש דברים שזה נותן לך הרבה יותר מיזה ליפעמים 90% שיפור ויש דברים שזה רק מוריד לך את הביצועים .

ובקשר לכרטיס

חיה פשוט חיה :smile1:

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא נכון להגיד ש sli ו cf נותנים רק 15 אחוז של תוספת .

זה הכול תלויי בשימוש יש דברים שזה נותן לך הרבה יותר מיזה ליפעמים 90% שיפור ויש דברים שזה רק מוריד לך את הביצועים .

ובקשר לכרטיס

חיה פשוט חיה :smile1:

אני מקווה שאחד הדברים זה לשפוך וודקה עליו...

סתם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים