עבור לתוכן

O/C לכרטיס מסך איך אני יודע אם הכרטיס עומד להישרף?

Featured Replies

פורסם

הורדתי תוכנה מהאתר הזה קוראים לה GeForceTweakUtility .

והגעתי ל- CORE CLOCK 200@225 , MEMOERY CLOCK 286@325 איך אני יודע אם זה מוגזם ואם זה לא?

דרך אגב הוספתי סינק של מעבד P MMX על ה-PCB.

ועוד דבר שנגעתי בסינק של הכרטיס והוא רותח!

אבל אין לי תופעות כמו ריסטארטים או שהמחשב נתקע אבל לפני כמה דקות המסך נכבה והמחשב המשיך לפעול רק לאחר ריסטארט המחשב חזר לעצמו...

אבל יכול להיות שזה נבא מזה כי באותו הרגע נגעתי בסינק וכנראה הזזתי משהו.

פורסם

תכוון איזה מאורר 80 על ההיטסינק של הכרטיס ואני מאמין שיסתדר

פורסם
  • מחבר

אם אני רוצה לעלות עוד את ה-CORE ואת ה-MEMORY איך אני ידע מתי זה כבר יותר מידי?ואל כמה כדי לעלות שיהיה שיפור משמעותי בביצועים.(אני מתכוון לשיפור יחסי עדיין זה רק GIFA 2)

פורסם
  • מחבר

העלתי משמעותית את ה-CORE CLOCK 200@350 ואת ה-MEMORY CLOCK 286@400 ושמתי וינטלטור ארוך אם אתם יודעים למה אני מתכוון (אני יחפש אולי אני יעלה תמונה) שמתי אותו שוכב על הרצפה מכוון למארז, ועוד דבר זה הוריד לי גם את הטמפרטורה של המעבד(הוינטלטור) המעבד שלי במנוחה ב-24 מעלות! שהוא היה לפני זה בסביבות ה-34...

פורסם

תבדוק יציבות דרך 3DMARK ואז תדע אם אתה יכול לעלות עוד :)

פורסם

אבל יכול להיות שזה נבא מזה כי באותו הרגע נגעתי בסינק וכנראה הזזתי משהו.

יכול להיות ש"הקפצת" מגע והיה רסט לא משהו שצריל להדאיג אותך..קורה..

איך תוכל לדעת מתי הגעת לשיא היכולת של הכרטיס?-->תפעיל איזה 2 לופים ב3DMARK2001 אם לא תראה עיוותי תצוגה בגרפיקה אז תעלה עוד.. אח"כ תריץ עוד בדיקה וכך תמשיך לעלות את המהירות עד שתראה עיוותים בגרפיקה ואז תוריד איזה 5mhz ותבדוק שוב

אם הכל יציב וזהו.

פורסם
  • מחבר

לאחר שעשיתי את הבדיקות ב-3D MARK הוא (המחשב) קרטע כרגיל כלומר כמו לפני ה-O/C והמעלות של המעבד עלו ל-30 במאמץ ולאחר שהוא סיים הם ירדו חזרה ל-24.

הסינק של הכרטיס עדיין קר גם לאחר הבדיקות יכול להיות שזה לא באמת ביצע O/C ?

ואל איזה תוכנות אתם ממליצים לביצוע O/C לכרטיס מסך?

(יש לי GIFA 2)

פורסם

יש תוכנה מעולה בשם RIVA TUNER

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין כל כך ב3D MARK דרך אגב יש לי את 2001SE איך בוחרים אפשרויות של לופים ואיזו בדיקה להפעיל,(בנצ'מארק,דמו)?

פורסם

לך ל Run->Options שמה אתה יכול לעשות לופים.

להפעיל את הבנצ'מרק כמובן מומלץ להסתכל על הבדיקות כדי לראות שאין חריוגויות...

פורסם

אני ממליץ לך על coolbits היא מאוד קלה להבנה, לא עמוסה אבל יש את כל מה שצריך.

פורסם
  • מחבר

לאחר שסיים את הבדיקות כפי שביקשתם (2 לופים) ולא היה שום עיווטים גרפיים למיניהם, העלתי עוד את ה-MEMORY CLOCK ואת ה-CORE CLOCK וכבר היו עיותים בלי ה-3D MARK, אז הורדתי ועכשייו רואים מצויין.

CORE CLOCK 200@290 ואת ה-MEMORY CLOCK 286@420.

יכול להיות שאם אני יחליף תוכנה אני יוכל לבצע O/C יותר טוב?

עריכה:SUBX הורדתי את ה-COOLBITS ולאחר שהיתקנתי אותו איפה אני מוצא אותו באתר כתוב שבדריברים של הכרטיס מסך וניכנסתי לדרברים ולא מצאתי אותו יש דרך מיוחדת או שצריך לעשות משהו מיוחד?

פורסם

תכנס למאפייני תצוגה-->הגדרות-->מתקדם-->geforce2-->תדירויות שעון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים