עבור לתוכן

התחדשתי בפלאש =]

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה אירועים ממש חשובים בזמן הקרוב שאני צריך לצלם ולא יכולתי לחכות לסיגמה.

קניתי את הפנטקס AF-540 FGZ, לפי התרשמות ראשונית מאתמול זה פלאש איכותי ביותר מאד נהנתי לעבוד איתו.

למישהו יש רעיון מה לעשות עם הסיגמה חוץ מלמכור אותו?

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

מה אפשר לעשות עם הסיגמה? אם הוא תקין תוכל להשתמש בו כפלאש גיבוי, אבל יותר מעניין יהיה לבדוק אם אפשר להשתמש בו כפלאש אלחוטי (עריכה: עם עדכון קושחה בפלאש זה אפשרי). ביחד עם ה-540, תוכל להאיר חדרים גדולים בצורה טובה. ראה הסבר בדיון הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346127.0

פורסם

יש לי כמה אירועים ממש חשובים בזמן הקרוב שאני צריך לצלם ולא יכולתי לחכות לסיגמה.

קניתי את הפנטקס AF-540 FGZ, לפי התרשמות ראשונית מאתמול זה פלאש איכותי ביותר מאד נהנתי לעבוד איתו.

למישהו יש רעיון מה לעשות עם הסיגמה חוץ מלמכור אותו?

לא הבנתי... קנית את הפלאש של סיגמה או לא?

או שהזמנת, אבל עד שהוא יגיע בינתיים כבר הספקת לקנות את הפנטקס?

פורסם

יש לו את הסיגמה, אבל הוא רצה פלאש טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

היה לי פלאש של סיגמה בעבר

התחדשתי בפלאש של פנטקס

רציתי להוסיף שהוא נקנה בcamera4less, הייתי בחנות שלהם בבני ברק והם עושים רושם של מקום מאד לא רציני. לא הייתי ממליץ לכם לקנות מהם משהו (לא הייתה לי ברירה אחרת).

פורסם

באמת? :-\

תודה על העצה..

בעיקרון אני הזמנתי את הפלאש שלי (אותו אחד, 540) דרך ארליך (http://www.erlich.co.il/).

זה לא מופיע להם באתר, אבל אם תיצור איתם קשר תוכל להזמין מהם כל דבר שיש ב-B&H.

הם לוקחים טיפה עמלה, אבל המחירים הוגנים והם נותנים לך אחריות בארץ, אז...

חיכיתי לפלאש שלי קצת מעל שבועיים, הזמנתי ברביעי בצהריים והגיע ביום ראשון שבועיים וקצת לאחר מכן.

מה שמצחיק זה שבשלב מסויים (אחרי שבועיים של חוסר סבלנות) פתאום ראיתי אותו במלאי של camera4less באותו מחיר, עם זמן אספקה של 5 ימי עסקים.. דיי התבאסתי (כי לא ידעתי כמה זמן עוד יקח עד שאני אקבל את שלי), אבל זה עבר אחרי שקיבלתי את החבילה יומיים אחר כך.. אני מניח שזה הגיע באותו משלוח. :)

פורסם
  • מחבר

לארליך יש שם מעולה

ניקיתי אצלהם פעם חיישן וקניתי מהם סוללות עם מטען מהיר

לא ידעתי שיש להם אתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים