עבור לתוכן

איך עושים FW (העברה) בג'ימייל בשימוש רשימת אנשי הקשר?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות FW למייל שקיבלתי, אבל לשלוח את זה למס' גדול של אנשי קשר שאני אבחר מהרשימה (כי יש המון אנשים שאני רוצה להעביר להם את המייל, ואני לא מצליח להזכר בכולם אני צריך לראות את הרשימה בשביל להחליט למי להעביר ולמי לא).

משום מה אני לא מצליח להגיע לפעולה הפשוטה הזאת, כל מה שאני מצליח זה לשלוח מייל חדש לאנשי קשר...

תודה רבה מראש לעוזרים.

נ.ב, כל מיני תשובות מתחכמות כמו "תרשום את השמות ידנית בשורת אל" לא יתקבלו בברכה, אתם מבינים לבד שזה לא מתאים\אפשרי במקרה שציינתי קודם.

פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

אתה יכול להגדיר את כולם כקבצונה ואז לשלוח להם לא?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אין להם שום מכנה משותף שיאגד אותם לקבוצה אחת, אני מדבר על כמה מיילים ולא אחד ספציפי, אני רוצה להעביר את זה לשאר האנשי קשר וכל מייל מתאים לאנשים אחרים...

פורסם
  • מחבר

עלוב ביותר

פורסם

עלוב ביותר

אכן.

נקווה שייתעשתו שם מהר,די מגוחך העניין.

פורסם

אתפ חושבים שבגלל הדברים האלה זה עדיין רשום כBETA ?

או שסתם מישהו שכך ? ( :

פורסם

אני רואה שאתה משתמש בFirefox.

אמנם האפשרות לא קיימת בג'ימייל עדיין (זאת הסיבה שאני משתמש באווטלוק בינתיים), אבל למרות שאני לא סגור על זה, כמעט בטוח שאחד התוספים לפיירפוקס מאפשר משהו דומה.

בדוק את התוספים הקיימים, ואולי (בגלל דרך הפעולה שלו) את אחד התוספים לGreasemonkey.

אני לא מוצא שום דבר כרגע, אבל אני דיי בטוח שזה אפשרי.

בהצלחה :]

פורסם

מה שאני עושה, זה נכנס ל CONTACTS, בוחר את האנשים שאני רוצה להעביר להם ולוחץ בצד ימין על EMAIL.

זה יפתח חלון לכתוב הודעה חדשה, וב TO יופיעו לך כולם, פשוט תסמן את כולם ותעשה COPY, ואז תעשה FORWARD להודעה שרצית ותעשה PASTE בשורה TO.

הפתרון הכי יעיל שמצאתי.

פורסם

^^ גם אני עובד ככה.

לא הצלחתי בנתיים למצוא תוסף.

אשמח לשמוע על אחד כזה....

פורסם

היה איזה תוסף שעשה פעם את העבודה.

הבעיה עם GMAIL וכל התוספים, זה ש GOOGLE מעדכנת את הקוד של GMAIL בתדירות מאוד גבוהה אלוהים יודע למה, ואז התוספים לא עובדים, ולצערי, עם כל ההערכה שלי לאנשים שכותבים את התוספים האלה בזמנם החופשי, מעטים מאוד ממשיכים לעדכן אותם.

באמת בושה שאין אופציה כזאת ב GMAIL.

שלא נגלוש לנושא של שינוי כיוון כתיבת מימין לשמאל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים