פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר עכשיו נפל לי האסימון,המחשב מילא לא יהייה עליו אינטרנט בזמן הקרוב הוא יפריע לי משום בחינתצ מפן הרעש,כי בסך הכל אני משחק בו ומכבה אחר כך לא תהייה סיבה להשאיר אותו דלוק סתם כך.אז אני יקח כבר את הדגם הזה של ה- MINEBEA:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2875&products_id=21872מה אתה אומר?הוא רועש קצת בכל זאת נכון?[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 09:21:20החלטתי על זה:מאורר מצויין הכי חזק, בעל בקרת שליטה על רעש ומהירות,אמנם 50,000 שעות מחייה בלבד אבל לאחר שנה אני יחליף. Silverstone 120 Case Fan FM121 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2744&products_id=20232
פורסם 2008 ביולי 917 שנים בהחלט מאוורר לביצועים דוחף המון אויר על חשבון רעש כמובןרק תיקח בחשבון שאתה צריך לחתוך קצת בפינות כל מנת להלביש אותו על הגוף קירור
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר הינה המצב הסופי שהזמנתי:2 NOCTUA ב- CM 690 למעלה, להוצאת אווירוה- SILVRSTONE הנ"ל ל- Thermalright Extreme 120.בהחלט מאוורר לביצועים דוחף המון אויר על חשבון רעש כמובןרק תיקח בחשבון שאתה צריך לחתוך קצת בפינות כל מנת להלביש אותו על הגוף קירורמה זאת אומרת לחתוך בקצוות? :-Xה- Thermalright Extreme 120 תומך בכל ה- 120MM ובמיוחד בזה שאני הזמנתי, הוא סטנדרטי ואין שום דבר יוצא דופן מהאחרים חוץ מהביצועים.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים נכון תומך ב 120 מ"מ אבל שים לב בעיגול האדום שסימנתי לך לסילברסטון יש מעיין תעלה שמחברת את החורים של ברגים אשר שם אמור להתפס הקליפ של האולטרה 120 תעלה שלרוב המאווררים אין אני מעלה עוד תמונה שתראה את ההבדל סילבסטון עם תעלה: סתם לדוגמא נוקטוה ללא תעלה בין החורים מבין את ההבדל?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר אהה אוקי, תודה על ההקשעה,בכל זאת אני לא הולך לשים NOTUA על קירור המעבד בגלל כמות האוויר הדלה יחסית שהוא דוחף.ובקשר לסילבר סטון אמרתי להם לשים אותו ל- TR זו כבר בעיה שלהם הם ימצאו איזושהיא דרך לשים אותו ;D
פורסם 2008 ביולי 917 שנים אפשר עם הקליפים המקוריים לשים 2 מאווררים לא נכון ! מקבלים באריזה רק זוג אחד של קליפסים לחיבור מאוורר אחד, ניתן לקנות זוג קליפסים נוסף לחיבור מאוורר נוסף. אהה אוקי, תודה על ההקשעה, בכל זאת אני לא הולך לשים NOTUA על קירור המעבד בגלל כמות האוויר הדלה יחסית שהוא דוחף. ובקשר לסילבר סטון אמרתי להם לשים אותו ל- TR זו כבר בעיה שלהם הם ימצאו איזושהיא דרך לשים אותו ;D תקנה את ה FM123 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2744&products_id=20234 זול וטוב יותר מה 121 , אפילו מתחבר ל TRUE 120 ["הפינות חתוכות"] . http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/fan-roundup.html
פורסם 2008 ביולי 917 שנים לא נכון !מקבלים באריזה רק זוג אחד של קליפסים לחיבור מאוורר אחד, ניתן לקנות זוג קליפסים נוסף לחיבור מאוורר נוסף.למה להתווכח? יש לי אותו עם 2 P12 עליו עם הקליפים המקוריים אם לא הצלחת זו בעיה אחרתאני יכול לצלם לך כשאני יהיה בבית
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר סבבה,אבל תגידו, את הקליפסים אפשר להעביר מתחת לעיגול הלא חתוך,כי לפי תמונות אני רואה שהתופסנים הם בסוף כאלה מרובעים ואפשר להכניס אותם מתחת למוט הפלסטיק שמהווה מכשול.אפשרי?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים לא ממש הבנתי את הכוונהאבל בהנחה שאתה מתכוון להעביר את הקליפ לחלק הרחוק של המאוורר ... אז לא אי אפשר זה לא מגיע
פורסם 2008 ביולי 917 שנים למה להתווכח? יש לי אותו עם 2 P12 עליו עם הקליפים המקוריים אם לא הצלחת זו בעיה אחרת אני יכול לצלם לך כשאני יהיה בבית חבל שאתה סתם מטעה ... בחבילה של היצרן מקבלים 2 קליפסים בלבד, המשמשים לחיבור מאוורר 1 בלבד. ניתן לקנות זוג קליפסים בנפרד [קניתי] כדי לחבר מאוורר נוסף על גוף הקרור מצידו השני [אצלי מורכבים 2 מאווררים].
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר מקסימום הוא יתקשר אלי,אני יגיד לו לחתוך שם ;Dתודה לכם חברה!ודרך אני גם חשבתי שזה מגיע עם קליפסים למאורר אחד,עכשיו אני בטוח.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים כשאני יגיע הביתה אני יצלם לך את המחשב שלי ותראה שכן אפשר זה באמת מגיע רק עם 2 אני לא מתווכח על זה אבל כן ניתן להרכיב איתם 2 מאווררים ואת זה אני יוכיח לך כשאני יהיה בבית עדכון לא צריך להגיע הביתה מצאתי תמונה באינטרנט הקליפסים מחזיקים מספיק חזק כדי להשתמש באחד לכל מאוורר
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר כשהתקשרתי לפנדה הם אמרו שרק אחד אפשרי,בתמונה אני רואה שרק צד אחד מחזיק עם הקליפסים,בצד השני ככל הנראה זה בטח מודינג או משהו...
פורסם 2008 ביולי 917 שנים זה לא מודינגאם אתה רוצה 2 אפשר 2 תתקשר לסניף בנשר יש שם חברה רציניים יותר אני מאמין שיסדרו לך את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.