עבור לתוכן

שאלה על שתיי מוצרים שראיתי

Featured Replies

פורסם

ראיתי שתיי מוצרים בחנות שקוראים לה PCool תגידו לי מנסיון או מדעה אישית מה אתם חושבים עליהם

1.

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ml-b

א.איך מתקינים את המוצר הזה איך הוא יושב מוציאים את המולקס הישן ושמים חדש או מה?

ב.זה באמת אפקטיבי זה עושה באמת אור חזק או שזה סתם חרטא

2.

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=uvm4p-f-g

א.זה עושה באמת אור חזק??

ב.ההתקנה אמורה ליהיות פשוטה נכון?

ג.צריך בשביל שיהיה אור איזה שהיא מנורת UV איפה אני משיג מנורה כזאת שמתאימה למחשב כמה היא עולה ואיזה חיבור היא דורשת

פורסם

החנות הזאתי שבקה חיים אם אני לא טועה, תבדוק בפנדה.

וההתקנות לא מסובכות

פורסם

כמו שכתבו מעלי, חפש בחנות אחרת, לא חסר חנויות כאלה עם מוצרים למודינג.

שני המוצרים לא קשים מידי להתקנה, אך צריך לדעת איך להוציא את החיבור של החוט של המולקס בזהירות, עם מברג שטוח קטן.

פורסם

היי.

האמת שבדיוק אתמול שלחתי להם אימייל ולמרות שלוקח להם טיפה זמן לענות קיבלתי אימייל בחזרה שנכתב בו שהאתר עדיין פעיל וגם ההזמנות פעילות..

בנתיים הזמנתי כמה דברים קטנים, אני אעדכן אותך בנוגע לזה אם תרצה..

פורסם
  • מחבר

סבבה שהדברים יגיעו תרשום פה

פורסם

החנות הזאתי שבקה חיים אם אני לא טועה, תבדוק בפנדה.

וההתקנות לא מסובכות

במקרה גם אני הזמנתי מהם פאנל שליטה למאווררים, ענו לי וקיבלתי גם מספר משלוח בדואר רשום שבו נאמר שהחבילה בדרך אליי, המשלוח יצא ביום ההזמנה, ככה שהחנות לא שבקה חיים, אומנם גם אני חשבתי ככה אבל הם החזירו לי אימייל שהחנות פעילה

פורסם

המוצרים הגיעו, בטוח להזמין.

פורסם
  • מחבר

מה הזמנתה?

סתם לידע כללי כדי לדעת על חלקים...

פורסם

2 קתודות ו2 ספוטים של לדים

אם יש לך שאלה תשלח להם אימייל, לוקח להם זמן אבל הם עונים בסופו של דבר..

פורסם
  • מחבר

אחרי שאתה מרכיב תעלה תמונות אני רוצה לראות כמה הקתודות האלה באמת מאירות...

פורסם

אין למארז שלי חלון (CM690), והקתודות נקנו בשביל ליצור אפקט של מעבר צבעים במאוורר הקדמי של המארז (מאדום לכחול), בכללי הן הקתודות הכי קצרות שקיימות (לפי מה שהבנתי) אבל האור שלהן יחסית חזק..

מה שכן, הספוטים של הלד ממש חזקים, שמתי אחד ליד הלוח אם בשביל לנסות, כיוונתי אותו לכיוון המאוורר (הלא שקוף) על הדלת צד, ושהמחשב דלוק האור של הלד מגיע עד הקיר שנמצא כמעט מטר מהמארז (רואים על הקיר את הצל של הmesh שהמאוורר מורכב עליו)

אני מאמין אבל שבקתודות בצבע כחול או ירוק האפקט של האור יהיה יותר נראה לעין

פורסם
  • מחבר

טוב אחי תודה בכל מקרה סתם רציתי לראות אם שווה לקנות את הקתודות אבל הספוט של הלד כמה לדים יש בתוכו?

למה אתה לא עושה חלון?

פורסם

זה לד אחד בכל ספוט, נראה לי יש כאלה עם 3 לדים או יותר.

וחלון...בעתיד כנראה, עוד אין ממש מה להראות בתוך המחשב, אולי אחרי שאני אקנה איזה קירור למעבד או משו כזה, בנתיים אין כלום מעניין, אז אני רק נהנה מהרבה אורות צבעוניים p:

פורסם
  • מחבר

תצלם את המוצרים על המיטה שלך או על הריצפה רק לדעת כמה האור מגיע רחוק

תודה בכל מקרה...

פורסם

הם כבר מורכבים ומזה לא בא לי לפתוח ת'מארז בשביל לצלם אותם, לוקח לי שנה לסגור אותו אח"כ, סורי ><

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים