פורסם 2008 ביולי 817 שנים ראיתי שתיי מוצרים בחנות שקוראים לה PCool תגידו לי מנסיון או מדעה אישית מה אתם חושבים עליהם 1.http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ml-b א.איך מתקינים את המוצר הזה איך הוא יושב מוציאים את המולקס הישן ושמים חדש או מה?ב.זה באמת אפקטיבי זה עושה באמת אור חזק או שזה סתם חרטא2.http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=uvm4p-f-gא.זה עושה באמת אור חזק?? ב.ההתקנה אמורה ליהיות פשוטה נכון?ג.צריך בשביל שיהיה אור איזה שהיא מנורת UV איפה אני משיג מנורה כזאת שמתאימה למחשב כמה היא עולה ואיזה חיבור היא דורשת
פורסם 2008 ביולי 817 שנים כמו שכתבו מעלי, חפש בחנות אחרת, לא חסר חנויות כאלה עם מוצרים למודינג.שני המוצרים לא קשים מידי להתקנה, אך צריך לדעת איך להוציא את החיבור של החוט של המולקס בזהירות, עם מברג שטוח קטן.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים היי.האמת שבדיוק אתמול שלחתי להם אימייל ולמרות שלוקח להם טיפה זמן לענות קיבלתי אימייל בחזרה שנכתב בו שהאתר עדיין פעיל וגם ההזמנות פעילות..בנתיים הזמנתי כמה דברים קטנים, אני אעדכן אותך בנוגע לזה אם תרצה..
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים החנות הזאתי שבקה חיים אם אני לא טועה, תבדוק בפנדה.וההתקנות לא מסובכותבמקרה גם אני הזמנתי מהם פאנל שליטה למאווררים, ענו לי וקיבלתי גם מספר משלוח בדואר רשום שבו נאמר שהחבילה בדרך אליי, המשלוח יצא ביום ההזמנה, ככה שהחנות לא שבקה חיים, אומנם גם אני חשבתי ככה אבל הם החזירו לי אימייל שהחנות פעילה
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים 2 קתודות ו2 ספוטים של לדיםאם יש לך שאלה תשלח להם אימייל, לוקח להם זמן אבל הם עונים בסופו של דבר..
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר אחרי שאתה מרכיב תעלה תמונות אני רוצה לראות כמה הקתודות האלה באמת מאירות...
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אין למארז שלי חלון (CM690), והקתודות נקנו בשביל ליצור אפקט של מעבר צבעים במאוורר הקדמי של המארז (מאדום לכחול), בכללי הן הקתודות הכי קצרות שקיימות (לפי מה שהבנתי) אבל האור שלהן יחסית חזק..מה שכן, הספוטים של הלד ממש חזקים, שמתי אחד ליד הלוח אם בשביל לנסות, כיוונתי אותו לכיוון המאוורר (הלא שקוף) על הדלת צד, ושהמחשב דלוק האור של הלד מגיע עד הקיר שנמצא כמעט מטר מהמארז (רואים על הקיר את הצל של הmesh שהמאוורר מורכב עליו)אני מאמין אבל שבקתודות בצבע כחול או ירוק האפקט של האור יהיה יותר נראה לעין
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר טוב אחי תודה בכל מקרה סתם רציתי לראות אם שווה לקנות את הקתודות אבל הספוט של הלד כמה לדים יש בתוכו?למה אתה לא עושה חלון?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים זה לד אחד בכל ספוט, נראה לי יש כאלה עם 3 לדים או יותר.וחלון...בעתיד כנראה, עוד אין ממש מה להראות בתוך המחשב, אולי אחרי שאני אקנה איזה קירור למעבד או משו כזה, בנתיים אין כלום מעניין, אז אני רק נהנה מהרבה אורות צבעוניים p:
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר תצלם את המוצרים על המיטה שלך או על הריצפה רק לדעת כמה האור מגיע רחוק תודה בכל מקרה...
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים הם כבר מורכבים ומזה לא בא לי לפתוח ת'מארז בשביל לצלם אותם, לוקח לי שנה לסגור אותו אח"כ, סורי ><
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.