עבור לתוכן

מחפש נייד ללימודים ועריכה ומשחקים בארה"ב עד 1200$

Featured Replies

פורסם

אני נוסע למשלחת של ארבעה חודשים מספטמבר ונודע לי שבמקום שבו אני אשהה, הבית ספר מחייב שיהיה לי מחשב נייד, שיתאים לשימושים הנ"ל.

חשובים לי דברים כמו:

משקל, סוללה, וביצועים.

בינתיים נתקלתי במחשב הנ"ל:

http://www.gateway.com/systems/series/529598026.php

האם הוא טוב? האם עולות בדעתכם עוד אפשרויות?

תודה מראש לכל העונים!

פורסם

:hi:

לי יש את זה והוא נפלא,שידרגתי לו את המעבד לT9500 והוספתי 200 G 7200 RPM

לינק

חיה חיה חיה!!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

האמת שחשבתי עליו הרבה זמן...

אבל הוא לא כבד מדי?

כמה זמן הסוללה שלו מחזיקה?

המעבד המקורי סביר למשחקים?

עשו לך בעיות במכם?

מה בתוך הבאנדל?

איך הוא בנסיעות/ לימודים?

כי בתאכלס המחשב הזה זה חלום רטוב!!!!!!

פורסם

היי,הרבה שאלות LOL

1.קצת כבד :silly:אבל בגלל המסך הגדול המשקל מתפרס על יותר שטח מה שמעניק תחושה נוחה ולא מכבידה. ;D

2.בין שעתיים לשלוש תלוי...בCRYSIS שעה ועשר דקות.(הכול על DX10 1440X900 VERY_HIGH). :jump:

3.המעבד יספיק לך,ואפשרות השדרוג כול כך קלה :yelclap: :yelclap: :yelclap:...הכול נגיש למעט הכרטיס מסך.

4.החברה באה איתו אז אין מכס ואין נעליים,אבל מכס על ניידים הוא רק המע"מ..שזה 15%. :cool2:

5.הבאנדל-VISTA וRECOVERY ועוד שטויות. :sleep:אתה חייב לפרמט ולהתקין מחדש בשביל להפטר מכול השטויות שהם שמו

6.הפתחי איוורור שלו הם בדיוק איפה שאתה שם את הברכיים ,קצת בעייתי אך פתיר. :pissed:

7.המסך הוא לא מהטובים שראיתי אך מספיק לי. :pissed:

8.מריץ את כול המשחקים וחוץ מCRYSIS שאני מקשה עליו (ראה הגדרות למעלה ב2)הוא מדהים...לחשוב שאתה יכול לשחק 99% מהמשחקים על ההגדרות הכי גבוהות,לסגור את המסך לשים בתיק גב וללכת לחברים. :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

וכול זה ב1250$ מה שעלה לי

אז לך ב1350$=4387 ש"ח,אין עוד חברה שמייצרת מחשבי GAMEING כאלה במחיר כזה.

קרא בלינק הבא:

http://forum.notebookreview.com/forumdisplay.php?s=9253fe5adff3be1fd7c725bcf81ec1ed&f=5

פורסם

ערכתי את ההודעות וקיצרתי את הלינק הארוך.

lee ידוע בכך שהוא מתגאה בנייד שלו ומציע אותו לכל המעוניין במחשב למשחקים. אין בכך שום פסול, אך דעתו אינה אובייקטיבית.

המחשב הוא לא "קצת כבד". הוא חתיכת משקולת לאימון כושר מתקדם. מדובר ב-4 קילו, משקל אימתני שכבד מאוד אפילו יחסית לרוב מחשבי 17". "המשקל מתפרס על יותר שטח מה שמעניק תחושה נוחה ולא מכבידה" הוא שטות מוחלטת. המסך הגדול רק הופך את המחשב למסורבל ולא מתאים לחלוטין לניידות.

המחשב הזה נותן תמורה טובה למי שהוא פריק משחקים ברמה שאפילו ה-8600 לא מספיק לו, ולכן הוא רוצה 8800, ומצד שני לא ממש צריך לנייד את המחשב (ובוחר במחשב נייד מסיבות של חוסר מקום על השולחן או שהוא גר במקום לא קבוע, כמו מעונות וכו'). לכל מטרה אחרת מדובר בבזבוז. למי שאמר כבר בפוסט הראשון שמשקל חשוב לו, מדובר בבחירה הגרועה ביותר שיש.

פורסם

קיצור אם המשקל של 4 קילו ואפילו יותר עם אביזרים-כגון:

ספק הכח,אוזניות,עכבר ודיסקים...יפריע לך לנוע איתו-אז כדי לחשוב על מחשב אחר.

יחד עם זאת אני לא מנסה לדחוף את המחשב שלי ואני לא מתפאר ממנו,כמו שרשמתי יש לו חסרונות לא קטנים..אך בשבילי

הוא עושה את עבודתו נאמנה והוא עלה פחות ממחשבי המותג(DELL וכו'),הרבה פחות.

אז השאלה הקלאסית :

משקל+ניידות אל מול כוח ביצועים ומסך גדול.

אינני נציג של החברה-הם לא מוכרים ניידים בארץ.

lee ידוע בכך שהוא מתגאה בנייד שלו ומציע אותו לכל המעוניין במחשב למשחקים. אין בכך שום פסול, אך דעתו אינה אובייקטיבית.

מדובר בבחירה הגרועה ביותר שיש.

משפט מתגרה,מילא הויכוחים שלי איתך אבל אפילו התנצלות בפרטי על מאורעות הפרק הקודם לא קיבלתי ממך,

וזאת למרות שאני פניתי אליך בפרטי..אני רושם זאת גלויות כך שחברי הפורום יראו את צורת התבטאות מנהל הפורום.

ואכן זוהי הבחירה הגרועה ביותר - אבל-- היא שלי ומותר לי. :-X

המשקל מתפרס על יותר שטח מה שמעניק תחושה נוחה ולא מכבידה" הוא שטות מוחלטת. המסך הגדול רק הופך את המחשב למסורבל ולא מתאים לחלוטין לניידות.

מי שמך שר ושופט-אל תגיב על דברים של אנשים באמירה "שטות מוחלטת"..את זה תשאיר לחברי האתר ,מתי תבין אתה מנהל פורום-ואם זה לא מוצא חן בעיניך אז

ישנן שתי אופציות:

1.תלמד לדבר(להגיב) בצורה לא פוגעת ודורסנית.

2.תפסיק לנהל. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על חוות הדעת! (מצטער שיצא מזה וויכוח :nixweiss:)

אבל מה אתם אומרים על המחשב הראשון שהצאתי? ??? http://www.gateway.com/systems/series/529598026.php

תודה מראש לעונים

פורסם

R007,

במחיר הזה מדובר במחשב פצצתי. הכרטיס HD 2600 הוא כרטיס מעולה (מגיע כמעט לביצועים של ה-8600M GT GDDR3 וטוב יותר מאשר ה-8600M GS / 8600M GT DDR2).

מבחינת המשקל הוא כבד יחסית לנייד 15" (מתחיל מ-2.85KG), השאלה היא עד כמה זה קריטי עבורך. מחשב קל יותר משמעותית תקבל רק עם מסך 14", והוא גם יעלה יותר.

lee,

אנא שמור את הדיבור המתנשא שלך לעצמך. לא אתה שמת אותי למנהל הפורום הזה ולא אתה תקבע מתי כדאי לי לפרוש. :)

התנצלות ממני לא קיבלת, משום שאיני סבור שמגיעה לך התנצלות. אני מגיב לך כעת על גבי הפורום, משום שכך בחרת לפנות אליי (הפעם). לי אין מה להתחמק.

אנחנו פורום פתוח וכל משתמש שאינו מפר את החוקים רשאי להגיב, ונשמח לשמוע את כולם. כולל אותך. רק שכל מי שמגיב צריך לקחת בחשבון שלא כולם יסכימו איתו, ולכן הוא עשוי בהחלט להיתקל בתגובות לא חיוביות על דבריו. גם בכך אין שום רע כל עוד שומרים על רמת דיון מתורבתת.

בתור מנהל, אני מקפיד לקרוא כמעט את כל ההודעות של פורום מחשבים ניידים. כל הודעותיך אשר נתקלתי בהן עד כה כוללות המלצה ישירה או עקיפה על המחשב שלך (ולפעמים גם קטילות של מחשבים אחרים). כמו שאמרתי, אני לא רואה בכך משהו פסול, שכן אתה לא בעל אינטרס, אלא פשוט לקוח מרוצה (וטוב שכך). ייתכן שאתה חושב שהשגת דיל כל כך טוב, ששווה להמליץ עליו לכולם. הבעיה שאתה עושה זאת תוך כדי התעלמות מוחלטת מכך שמה שמתאים לך לאו דווקא מתאים לכל אחד. אתה מודה בחסרונותיו של המחשב רק אחרי שמעמתים אותך עם העובדות.

לו היית כבר בהודעתך המקורית (שבה כתבת רק "חיה חיה חיה") מסביר את היתרונות והחסרונות בצורה מנומקת ואובייקטיבית (וכן, כשאתה בעל המוצר, קשה לעשות זאת באובייקטיביות, אני יודע מניסיון אישי), לא הייתה שום בעיה. רק שלו היית עושה זאת, היית כנראה מגיע למסקנה שאין בכלל מקום להמליץ על המחשב הזה בנסיבות האלה. כמו שאמרתי, יש בהחלט שימושים שלהם המחשב שלך הוא פתרון פנטסטי, אבל הם מועטים יחסית למכלול של המקרים שבהם אדם ירצה לקנות מחשב נייד.

לא יודע מאיפה קיבלת את הרושם שמנהל פורום אינו רשאי להחזיק בדעה או להביע אותה בגלוי. מנהל פורום הוא קודם כל חבר האתר, ויכול להתבטא בחופשיות כמו כל חבר אחר. מן הסתם יש ציפיה לכך שמנהל יגיב בצורה מכובדת, אבל איני רואה בצורת הדיבור שלי הפרה כלשהי של כללים לא כתובים אלה.

אחת מהמטרות שאני מציב לעצמי בתור מנהל (בשיתוף) של פורום זה (ובתור מי שהחזיק בתואר הלא-רשמי "מומחה למחשבים ניידים" טרם נהיה מנהל) היא איזון בין נקודות מבט שונות במטרה לספק את התמונה הכוללת ביותר לגולשים. לכן, כשאני רואה אותך (או כל אחד אחר) מציג נקודת מבט חד-צדדית, לא אובייקטיבית ולא מדויקת (זו דעתי וכך היא תישאר), אני נוטה להגיב בצורה חדה ולא משתמעת לשתי פנים, כדי "לתת קונטרה" לדעה זו, בנסיבות שבהן אני רואה בכך משהו עקרוני.

כולנו אנשים בוגרים ואני מצפה שבתור כאלה נדע לקבל ביקורת על דברינו ולא להתייחס אליה כאל עלבון אישי. אין לי כל כוונה לפגוע בך. מבחינתי, נושא זה סגור, ואני לא רואה טעם להמשיך להסית את הדיון הזה מדרכו. אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי, אם יש דברים נוספים שברצונך לומר.

המשך יום טוב. :)

פורסם
  • מחבר

אני יכול לפתוח עוד דיון בנושא wind u100 בהשוואה לeee1000h (גם עליהם חשבתי)?

פורסם

אתה יכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים