עבור לתוכן

מחשב נייד ופוטושופ,איכות המסך

Featured Replies

פורסם

חשבתי לרכוש מחשב נייד.

עכשו השאלה שלי איך הניידים החדשים סוחבים תוכנות כמו פוטושופ?

איך המסכים שלהם מבחינת הצבעים ,האם הצבעים יראו טוב כמו במסך LCD רגיל ?

חשוב לי שאני עורך תמונה, אז שהגוונים יהיו אמיתיים.

העבודה היא עם פוטושופ ומידי פעם פריימיר לוידאו.

פורסם

אני מהמר שהמחשבים עם המעבדים היותר חדשים ו3 ג'יגה זיכרון יריצו לך פוטושופ יפה מאוד...

לגבי המסך..

דעתי האישית היא שבניידים רואים הרבה יותר יפה מLCD רגיל רק מה שמעצבן זה שהמסכים מאוד מבריקים והם ממש כמו מראה...

מה שאומר שאתה חייב לשבת בחדר חשוך או בלי מקור אור מאחורך אחרת אתה לא רואה כלום במסך... =\

מה התקציב שלך לנייד?

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

התקציב סביבות 4000-5000

לגבי זה שלא רואים טוב במסך כשיש אור.

האם זה אצל כל הניידים כך ,או רק כאלה שמשתמשים בציפוי מבריק ?

פורסם

דעתי (וזו לא דעה) - מסכי ה-LCD של הניידים גרועים משמעותית ממסכי LCD שולחניים. הציפוי המבריק שבא ב-99% מהניידים הזולים בא להסתיר את העובדה הזו, אבל כמובן גם לו יש החסרונות שצוינו.

אין שום מחשב נייד עם מסך LCD טוב מאז שהופסק הייצור של ה-Thinkpad T60p עם מסך ה-15". יש יוצאי דופן בקרב מחשבי ה-Tablet, אך זו כמובן קטגוריה אחרת לגמרי.

מבחינת סחיבה - כל הניידים החדשים יתמודדו עם פוטושופ ללא בעיה.

פורסם
  • מחבר

אז רגע אני רוצה להבין.

אם אני עובד עם נייד ,הצבעים לא יהיו מספיק אמיתיים בשביל לערוך את התמונות ?

כשאני עורך תמונה שצילמתי במצלמה דיגטלית ,האם תהיה לי בעייה מבחינת הגוונים שהמסך יתן לי ?

סתם לדגומא ,אני יודע שיש בעיות עם השחור שהוא לא שחור אמיתי במסכי TN ,האם גם כאן אותו הסיפור ?

פורסם

אם אני עובד עם נייד ,הצבעים לא יהיו מספיק אמיתיים בשביל לערוך את התמונות ?

בהחלט לא. עד כמה זה קריטי תלוי בעיקר בך. לפעמים אפשר לחיות עם ההבדלים, ואפשר גם בד"כ לכייל את המסך כדי שאיכשהו זה יהיה לפחות קרוב.

סתם לדגומא ,אני יודע שיש בעיות עם השחור שהוא לא שחור אמיתי במסכי TN ,האם גם כאן אותו הסיפור ?

מן הסתם, שכן מסכי הניידים הם כולם אחד אחד מסכי TN, ועוד ממש גרועים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך.

תודה על התשובה וההסבר. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים