עבור לתוכן

חיבור מערכת סראונד מאולתרת על AC97, אפשרי???

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 והוא תומך ב-4.1 אפילו 5.1 אני לא בטוח.

הבעיה היא שיש לו רק יציאת סאונד אחת, אחת של מיקרופון ואחת לחיבור של מינידיסק אני חושב( סטנדרטי בקיצור.. ורוד ירוק כחול)

יש לי גם מערכת 2.1 - סאב וופר של קריאטיב (קמבריד'ג) וזוג רמקולים גדולים של בראדר(של מערכת ישנה) + מערכת סטריאו עם שני רמקולים גדולים.

יש איזשהי אפשרות לחבר את המערכת סטריאו לחיבור של המיני דיסק או המיקרופון? הבנתי שאפשר לשנות את היציאות האלה ליציאות סאונד.

ואם כן... זה באמת ייתן לי סראונד?? אפשר לגם לחבר את כל ה-4 רמקולים לסאב וופר (חיבור חוטי.. בלי פינים) אבל אני חושב שזה לא יתן סראונד

כל תגובה שתעזור תתקבל בשמחה

תודה ויום טוב :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

well? למישהו יש מושג?

קצת שכחתי מזה.. אבל אני צריך את עזרתכם.

פורסם

אסור להקפיץ ! :AR15:

אפשרי אבל תקבל קרוב לודאי חרא של סאונד.

פורסם

תסתכל טוב בספר של המובו ..

יש לך יותר יציאות (קידמית,אחורית,ודיגיטלית....)

פורסם
  • מחבר

לגבי ההקפצה.. לא הייתה לי ברירה כי לא ענו לי וזה התדרדר לדף השלישי של הפורום.. זה כבר שבוע בערך בלי שאף אחד ענה לי.

2. המחשב בעיקרון לא שלי ואין לי את החוברת שלו... אבל בפירוש אין פה יציאה דיגיטלית ולא קידמית ואחורית. רק וורד כחול ירוק. אולי יש והוא לא התקין את זה (מי שהביא לי את המחשב)

אז איכות חרא אתה אומר? למה?

וזה באמת יפעל בסראונד?

פורסם

אסור להקפיץ ! :AR15:

אפשרי אבל תקבל קרוב לודאי חרא של סאונד.

בהחלט אסור, ואאני מזהיר, פעם הבא זה נעילה (כי היום אני נחמד)

אתה תקבל איכות סאונד מזעזעת במערכת טובה

פורסם
  • מחבר

אוקיי

תבדוק רגע לפני כמה זמן פירסמתי את זה? בערך שבוע זה ישב פה בלי שאף אחד ענה לי זה התדרדר לעמוד השלישי של הפורום! זה היה אבוד! אף אחד לא היה עונה לי בטוח. מה עדיף? לפתוח אחד חדש? לא, אז יפה.

ואם אני אחבר את כולם לסאב וופר? זה יתן לי סראונד? לסאב יש רק שתי יציאות... ז"א שניים ושניים (שחור ואדום - חוטי) אני יכול לחבר שני רמקולים ליציאה אחת כי זה חוטי.

פורסם

זה היה אבוד! אף אחד לא היה עונה לי בטוח. מה עדיף? לפתוח אחד חדש? לא, אז יפה.

להזכיר לך שאנחנו לא עובדים אצלך, אז קצת תרבות ונימוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים