עבור לתוכן

מפרט מתאים לגלישה באינטרנט ושימוש בפוטושופ ופרמייר. תקציב:1750

Featured Replies

פורסם

ראשית, יש המון דברים שלא מעניינים אותי בד"כ, ושאינני עוסק בהם, אך אני, כנראה בניגוד אליך, טורח בד"כ לערוך מחקר מקדים לפני שאני דן בהם עם המומחים המתאימים.

שנית, גם בעבור שימושים מוגדרים מסויימים עשויים להתאים מפרטים שונים (תלוי במספר משתנים - המסויימים לכל שימוש), ושלישית, בפנייתך לא ציינתה סדרי-עדיפיויות (כך שלא ברור אילו שימושים הם העיקריים, ואילו הם המשניים).

לסיכום : במקרה זה, לטעמי, אין לך להלין אלא על עצמך (ומן ההגינות לציין כי בתגובתי הראשונה מצויין במפורש כי התקציב איננו הולם את השימושים הצפויים, אז נא חסוך ממני טענות חסרות כל בסיס כגון "לא הסכמת לסייע בחינם").

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל אניעושה מחקר מקדים (אפילו מעמיק הייתי אומר) כשצריך, אך במקרה הספציפי הזה לא היה לי זמן רב.

במידה והייתי עושה מחקר לא היה לי צורך בעזרת הפורום.

בפתיחת הפוסט שאלתי: "רציתי לדעת אם מפרט המחשב המצורף יעמוד בדרישות..." ולא ביקשתי

שיבנו לי "מפרט משתלם". במקרה שהייתי מקבל תשובה שלילית הייתי מחפש בעצמי מפרט אחר.

אני חוזר ואומר, את התקציב ציינתי רק מכיוון שנדרשתי ע"י אחד המנהלים לעשות זאת,

לדעתי ציונו היה מיותר בהתחשב בכך שהתשובה שחיפשתי הייתה שלילית/חיובית.

אני חושב שאם ציינתי שהמחשב ישמש לפוטושופ ופרמייר בלבד, זה ברור מאליו שדרישותיהם של השימושים המשניים

אינם מאפילים על אלה הראשונים, לכן לדעתי, אין טעם לציינם, וגם אם הדרישות כן היו מאפילות, רציתי שיענו לשאלתי בלבד.

לגבי מה שכתבתי : "כנראה לא רצית לעזור, אלא אם זה בשכר", זה כמובן היה בהומור ציני.

לא כדאי לאבד את חוש ההומור, אחרי הכל אחת התגובות שלך הייתה די משעשעת לא?:

"נא בקש הכוונה במפורש, שכן לאחר העליה האחרונה בדרישת-השכר שלהם, הוחלט לא להעסיק כאן יותר קוראי-מחשבות"

;)

פורסם

אל נא תוסיף חטא על פשע.

פורסם
  • מחבר

"מומחה" יקר, במקום להודות בכך שהייתי צריך לקבל מענה, ולא קיבלתי, במשך תקופה די ארוכה( דבר שלא מוסיף לפורום), אתה ממשיך בשלך.

אתן לך דוגמא לאיזה "הכוונה" התכוונתי ואולי עכשיו תבין כמה טועה אתה, בגישתך.

בזמנך הפנוי תציץ בפוסטים הבאים, כפי שתראה הם לא מכילים יותר מידע חיוני ממה שאני ציינתי, אבל בכל זאת קיבלו מענה עוד באותו היום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348790.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348791.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348086.0

פוסטים אלה הם רק על קצה המזלג.

"אל נא תוסיף חטא על פשע." חטא? פשע? פרט, נמק ,הסבר.

פורסם

אף אחד כאן לא חייב לך משהו, ואני מציע שתשנה את גישתך בהתאם ובהקדם.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שמישהו חייב לי משהו?

קראת את הפוסטים?

אתה סוטה מהנושא, תגובה לעניין הנדון תהיה במקום.

במידה שאתה רוצה שאשנה את גישתי, אז הסבר למה היא מפריעה לך, תחילה.

אני רוצה להוסיף שתגובתו של xvertigo בהחלט סיפקה אותי:

"חבל שלא קיבלת תשובות. כעקרון כותרת כמו שלך עם התקציב די מונעת מאנשים לעזור כי בתקציב הזה פשוט לא בונים מחשב לעבודה בפרמייר ופוטושופ (את הגלישה באינטרנט היית יכול להשמיט, זו דרישה די באנאלית היום, במיוחד עם דרישות כמו PS או PREMIER שמאפילות עליה)."

מנהל פורום צריך לדעת להודות כשהוא "מפספס" שאלה.

xvertigo לא חייב לי כלום ובכל זאת הוא נדיב אדיב ומתחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים