פורסם 2008 ביולי 717 שנים היי,אני צריך להכנס למצב בטוח , אני לוחץ F8 ולא עולה לי מסך בחירה , בנוסף ניסיתי ללחוץ על מקשים שונים ועדיין אין תגובה , בנוסף ניסיתי גם להחליף מיקלדת ועדיין אין תגובה. מה יכולות להיות הגורם לבעיה ? מה הפתרונות לבעיה ?תודה רבה.(דחוף!!!)
פורסם 2008 ביולי 717 שנים ניסית להחליף מקלדת?זאת מקלדת USB?, נסה להשתמש במקלדת PS2.כמה פעמים אתה לוחץ על F8, נסה ללחוץ עליו כמה פעמים (ממש לתקתק עליו), תתחיל ללחוץ עוד לפני שתהליך ה-POST מסתיים.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אני יחדד את השאלה,האם המקלדת לא עובדת בזמן תהליך ה BOOT כדי ללחוץ F8 לצורך העניין, אך לאחר עליית ה Windows ולפניהמקלדת מגיבה יופי?אם כן המקלדת היא במקרה USB אם כן בביוס ישנה אפשרות משהו כמו legacy USB devices וצריך לאפשר אותו
פורסם 2008 ביולי 717 שנים עוד אפשרות - איזה מקלדת זו? אם זאת מקלדת מהשנים האחרונות של של MS תנסה ללחוץ על כפתור הF LOCK ממש אחרי שאתה מדליק את המחשב לפני שאתה לוחץ על F8 (יש לכפתורי הF שני מצבים, בכל אחד מהם הם משמשים לדברים אחרים, הדיפולט אחרי ריסטרט מכוון בד"כ למצב ה"לא נכון")
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר ניסיתי להחליף מקלדת ל ps/2 וגם זה לא עובד וכבר אמרתי שאין תגובה מהמקשיםאבל מה שיותר חשוב לי זה ממה מקור הבעיה
פורסם 2008 ביולי 717 שנים עוד אפשרות - איזה מקלדת זו? אם זאת מקלדת מהשנים האחרונות של של MS תנסה ללחוץ על כפתור הF LOCK ממש אחרי שאתה מדליק את המחשב לפני שאתה לוחץ על F8 (יש לכפתורי הF שני מצבים, בכל אחד מהם הם משמשים לדברים אחרים, הדיפולט אחרי ריסטרט מכוון בד"כ למצב ה"לא נכון") צודק לגמרי, אני לא יודע איך שכחתי את זה. ד"א, מה זאת ההתנפלות של כל המנהלים על הת'רד הזה? משהו שאני צריך לדעת? עריכה: GIF, שמת לב למה ש-cleric אמר?
פורסם 2008 ביולי 717 שנים עם MSCONFIG לסים V כומו בתמונהלמי שלא מצליח אחרת...........[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר עם MSCONFIG לסים V כומו בתמונהלמי שלא מצליח אחרת.........סבבה אחי אבל מה גורם הבעיה???
פורסם 2008 ביולי 717 שנים כןאז מן הסתם המקלדת כן מזוהה וכן מגיבה לפני עליית הווינדוס.. אולי יש בעיה בכפתור הF8? :s05: תנסה F5עריכה - אה לא שמתי לב שאמרת שניסית מקלדת אחרת .. בכל מקרה שאלו אותך כאן שאלות חשובות ואפילו לא ענית, איזה מקלדת זאת והאם היא מקלדת USB?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.