פורסם 2008 ביולי 717 שנים שלום אתמול מתוך עצבים מטורפים על כמות האנשים שיש לי באיסקיו (741 אנשי קשר.. ) החלטתי לעשות קצת סדר ומחקתי 611 איש מאוחר יותר אותו ערב התחברתי שוב לאיסיקיו וכל האנשים שמחקתי חזרו..אז ישבתי והשקעתי עוד חצי שעה בלמחוק אותם... עכשיו אני חוזר מהבית ספר נכנס לאיסיקיו ושוב כולם חזרו.... האם מישהו יודע או מכיר שיטה שפשוט תעיף את כולם לעזאזל ?! כבר נשבר לי... תודה לעוזרים...
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר כל שניה מישהו מתחבר..ומישהו מתנתק... וכן אני יודע שפאשר לבטל את זה אבל אני כן רוצה לדעת אם חברים שלי מתחברים... ולא מספר חדש אני לא מחליף... יש לי מספר ממש טוב 7 ספרות ויש לי אותו כבר ארבע וחצי שנים.. יש לו ותק .
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אומנם יש לי מספר אנשי קשר במסנג'ר, בו נגיד קצת קטן יותר, אני עשיתי שזה פשוט לא יקפוץ ויעשה צליל מעצבן.אם מישהו רוצה לדבר איתי, ישלח הודעה, אני רוצה לדבר עם מישהו, בודק אם הוא מחובר ואשלח הודעה.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר מצטער על ההקפצה אבל זה כבר גלש לעמוד שני ועדיין לא מצאתי דרכי פיתרון . בבקשה חברה..זה מתחיל לעצבן אותי..
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אם אתה מוחק מספר קטן של אנשי קשר, נניח עשרה, בפעם הבאה שאתה מתחבר הם עדיין מופיעים?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר ניסתי ICQ6 ואותה הבעיה - המשתמשים חוזרים...אולי שווה לנסות ממחשב של חבר ?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מה שקורה זה כנראה בעיה למחוק את המשתמשים מהשרת של ICQ (כי שם הם בעצם נמצעים).ניסית לבדוק במקרה עם trilian או pidgin בשביל הבדיקה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.