עבור לתוכן

שאלה על הסט של Logitech MX5000

Featured Replies

פורסם

הי חברים.

אני מעוניין לקנות את הסט הנ"ל והייתי שמח לשמוע התרשמות ממשהו שיש לו

(עדיף ממישהו שהוא גיימר כי ככה הפרופיל שלו מבחינת שימוש יהיה יותר קרוב אלי)

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ את ההודעה אבל במידה ואין לאף אחד את הסט הנ"ל , אשמח לשמוע המלצות על סט דומה שמישהו שתנסה בו.

כלומר משהו שבאותו סדר גודל של מחיר ויתאים לגיימרים.

תודה.

פורסם

אין לי את הסט, אבל לפי מה שידוע לי:

א. הוא כולל את העכבר MX1000 שהרבה גיימרים מאוד אוהבים.

ב. נתקלתי בדי הרבה תלונות על כך שלסט הזה יש בעיות של ניתוק בגלל טכנולוגית הבלוטות' שהוא משתמש בה. אז כדאי שתברר טוב לפני שאתה קונה אותו.

ג. לדעתי במחיר יותר נמוך אתה יכול לקנות פשוט את העכבר MX1000 בנפרד (בנפרד הוא לא BT) וסט רגיל של מקלדת+עכבר אלחוטיים, ויצא לך יותר זול. וגם בלי הבעיות של ה BT

פורסם
  • מחבר

דווקא אני קראתי שה- XM1000 הוא רק 800 DPI לעומת 2000 DPI כפי שנהוג בעכברים של גיימרים.

דבר שני, אני לא בטוח הולך על הגירסה של ה- Bluethooth , אני יודע שיש גם גירסה אלחוטית רגילה.

עוד פרמטר חשוב , אני שמאלי ואני רואה שהעכבר מכוון לימניים , יכול להיות שזה יעשה לי בעיות.

אם יש מישהו שמאלי שיש לו את העכבר הזה , אשמח לדעת.

פורסם

דווקא אני קראתי שה- XM1000 הוא רק 800 DPI לעומת 2000 DPI כפי שנהוג בעכברים של גיימרים.

דבר שני, אני לא בטוח הולך על הגירסה של ה- Bluethooth , אני יודע שיש גם גירסה אלחוטית רגילה.

עוד פרמטר חשוב , אני שמאלי ואני רואה שהעכבר מכוון לימניים , יכול להיות שזה יעשה לי בעיות.

אם יש מישהו שמאלי שיש לו את העכבר הזה , אשמח לדעת.

אם יש גרסה רגילה, אז זה סיפור אחר. הבעיות ששמעתי עליהן קשורות לטכנולוגיה של BT.

לגבי עכברים לשמאליים, כאן אין לך הרבה מזל עם עכברים של לוג'יטק, אני חושב שכמעט כל העכברים שלהם (לפחות המקצועיים) מיועדים מבחינה ארגונומית לימנים. אני לא חושב שיהיה ממש נוח להשתמש בהם ביד שמאל. למיקרוסופט לעומת זאת יש בדר"כ עכברים סימטריים, אז אולי כדאי לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים