עבור לתוכן

דרייברים לצ'יפסט 780G בשביל Win2K יש?

Featured Replies

פורסם

שלום, רכשתי לוח אם חדש של ג'יגהבייט (GA-MA78GM-S2H הידוע) עם הצ'יפסט הנ"ל.

הבעייה היא שלא ניתן להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט שלו (או את הCatalyst 8.6 של ATI) על win2k, אלא רק על XP ומעלה..

לצורך העניין הכרטיס מסך on board הוא מדגם Radeon HD 3200, מישהו יודע אם ניתן למצוא לו דרייברים למערכת הפעלה שלי?

או לחילופין, איך אפשר לערוך את קבצי ה inf כך שהמערכת הפעלה תסכים להתקין אותם דרך ה Device Manager?

תודה ויום נעים :)

פורסם

שדרג לWindows XP/Vista, אין תמיכה בWIN2K זו מערכת ישנה מדי.

למה אתה עדיין עם WIN2K ביכלל, יש לך חומרה מעולה לעבור אפילו לויסטה.

פורסם

אפשר לנסות את הדריוורים של XP, זוהי מערכת דומה מאוד מבחינת הדריברים

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני באמת מעדיף להישאר עם 2000 היא הרבה יותר קלילה מאשר XP, גם מבחינת הזיכרון וגם מבחינת השטח על ההארדיסק

ניסיתי כמובן להתקין את הדרייבר עם ה inf של XP (בינינו כל דרייבר של XP עובד גם על 2K, זאת בדיוק אותה מערכת) אבל משום מה הוא לא מוכן לקבל אותו.

ואם אני מתקין דרך הCCC של ATI אז בכלל יש לו בדיקה של המערכת הפעלה על ההתחלה - הוא רושם שאין לי XP וביי ביי, איזה עצבים איתם :kopfpatsch:

פורסם

כבר שנים שחברות לא מוציאות דריברים למערכת הזו, היא עוד מעט בת 9 שנים! אני מצטער להגיד לך את זה, אבל זה הזמן לשדרג.

כמה זיכרון יש לך?

פורסם

מערכת הדרייברים של 2000 ו XP ממש לא דומות בניגוד למה שאתם אומרים.

rand0m_x תעשה לעצמך טובה ולעבור לXP.

גם את XP ניתן להתאים לצריכת משאבים נמוכה.

פורסם

זה אותו קרנל ואותם דרייברים. במקום להשתמש בהתקנה של ATI פשוט מתקינים ישירות בעזרת ה-INF.

פורסם

הוא אמר שלא עובד לו.

פורסם

צודק, לא שמתי לב.

הדרייבר אמור לעבוד, אבל ה-inf הוא קצת תלוי מערכת הפעלה. בכל זאת לא יזיק לנסות.

פתח את ה-inf וערוך את השורה:

[ATI.Mfg.NTx86]

ככה שתכיל במקום:

[ATI.Mfg]

פורסם
  • מחבר

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

נועם אני אוהב אותך :ladysman:

בהתחלה הורדתי את ה .NTx86 כמו שאמרת וניסיתי, האמת שזה לבד לא עבד אז המשכתי לשחק קצת עם הinf לראות מה הבעיה שלו.. שיניתי לו את הSignature ל $CHICAGO$ ובחזרה ובסוף גם החלפתי את כל המקומות שהיה רשום בהם 5.1 (כאמור הגירסת NT של XP) ל 5.0

כל זה ביחד עזר ל2000 לקבל את ההחלטה הנכונה

הinf די מחורבש עכשיו ואני צריך לבדוק אותו מול המקורי ולהשאיר רק את השינויים הדרושים כדי שיהיה לי דרייבר לפעם הבאה שאני אצטרך אותו, אבל בינתיים במה שעובד אני לא נוגע.. :P

הבעיה היחידה היא שאני לא יכול להתקין את הCatalyst על ה2000 אבל לא נורא, כבר התייאשתי מATI האלה.. מאז שAMD השתלטו עליהם המצב על הפנים

תודה לכולם והמשך יום נעים ;D

פורסם

מה על הפנים בATI? למה איזה חברות עדיין מוציאות דריברים למערכת כ"כ ישנה?

פורסם
  • מחבר

מה על הפנים בATI? למה איזה חברות עדיין מוציאות דריברים למערכת כ"כ ישנה?

אף חברה נורמלית לא מוציאה כי היא לא צריכה, דרייברים לXP ול2000 הם אותם דרייברים.. ATI פשוט מכניסה OS Checkup בהפעלה של ה Catalyst שמשום מה לא כולל את 2000 וזה מה שדופק את ההתקנה.. :nixweiss:

אפילו מיקרוסופט נותנת תמיכה למערכת עד יולי 2010..

כאמור הכל עובד כמו שצריך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים