עבור לתוכן

מדפסת משולבת עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

פשוט יש ים דגמים ואני לא ממש מתמצא... חשבתי על mp610 אם מישהו מכיר את הדגם הזה (מניסיון אישי ולא ממפרט זה לא אומר לי כלום) אשמח אם הוא ימליץ לי עליו...

הדרישות שלי:

איכות הדפסה וסריקה מעולה, סריקה גם כשהדף אינו כתוב בעט(כתב עיפרון חלש ודהוי(לא מוגזם)).

הדיו צריך להיות יחסית זול ואם קרה מצב שלא הדפסתי חצי שנה שלא יתיבש לי או משו.

*עדיפות למדפסות בעלות מסך lcd.

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

אני מבין כנראה שלאף אחד אין המלצות. אוקי תודה בכל מקרה... :-X

פורסם

יש מלא דגמים שאפשר להמליץ .. אתה מחפש מדפסת משולבת עם פקס?

פורסם
  • מחבר

מדפסת משולבת כולל מדפסת, סורק ומכונת צילום.עם פקס או בלי פקס זה לא קריטי, אני לא משתמש בפקס, אבל אם במכשיר יהיה פקס זה לא יפריע לי.

זה מה שאני צריך מהמדפסת:

איכות הדפסה וסריקה מעולה, סריקה גם כשהדף אינו כתוב בעט(כתב עיפרון חלש ודהוי(לא מוגזם)).

הדיו צריך להיות יחסית זול ואם קרה מצב שלא הדפסתי חצי שנה שלא יתיבש לי או משו.

*עדיפות למדפסות בעלות מסך lcd.

ד"א אני הולך לפתח איתה תמונות לכן האיכות חשובה מאוד.

פורסם

זה עדיין לא מצמם לי את האופציות אבל אני אנסה לצמצם אותם עכשיו...

לגבי העפרון חלש וחזק לא נתקלתי בשאלה הזאת..אבל תמיד אפשר להכהות יותר את הסריקה אני מאמין ..אבל לא רוצה לומר לך סתם..

לגבי הפרק זמן של החצי שנה..שוב משהו שקשה לענות עליו אבל יש שיטות לשחרר דיו שהתייבש

7283 נשמע לי מה שאתה מחפש..

איכות סריקה גבוהה

איכות הדפסה גבוהה

לגבי החיסכון חסכונית במידה מה אבל לא משהו מזהיר ..אי אפשר גם איכות הדפסה גבוהה וגם חיסכון

היא גם אלחוטית וגם מדפסיה דו צדדי ובנוסף יש אופציה להסיר עיניים אדומות ולהדפיס פנורמה וכן יש מסך אל סי די

לעומת זאת יש את ה5783 שאין לה את אותה איכות הדפסה וסריקה אבל היא מאוד חסכונית בשחור ובצבע ויש לה אופציה לרכוש ראש פוטו שמגדיל את איכות ההדפסה

אבל לעומת זאת אין לה מסך אל סי די ולא אפשרות להדפסה מכרטיסי זיכרון או לערוך עיניים אדומות וכדומה..

פורסם
  • מחבר

לגבי העיפרון החלש והחזק הכוונה היא שכאשר אני סורק משהו שנכתב בעיפרון חלש הכתב פשוט אינו מופיע. אז שהסריקה תוכל לסרוק גם דברים שלא כתובים ברור מדי ושתציג אותם באופן מלא לא משנה אם בצורה חלשה או חזקה.

לגבי ה-7283 אתה מדבר מניסיון?!??

אם אתה מכיר את סדרת pixma של canon זה יהיה טוב.... מה אתה אומר על canon pixma mp610?

אני מוכן להתפשר במידה מסוימת על החיסכון לטובת איכות התמונות אני הולך לפתח איתה תמונות ברזולוציה גבוהה.

פורסם

...

אני מוכן להתפשר במידה מסוימת על החיסכון לטובת איכות התמונות אני הולך לפתח איתה תמונות ברזולוציה גבוהה.

בתקציב שלך- לא עדיף לקנות מדפסת פוטו+ מכונה משולבת בנפרד?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבתקציב הזה אם אני אקנה בנפרד אני אקבל 2 מדפסות לא איכותיות במקום 1 איכותית. מדפסת פוטו טובה נראה לי תעלה לי מעל 500 שקל, ואז אני אצטרך להתפשר על המדפסת המשולבת ונגיד לקנות את ה-hp5610 שכבר יש לי ואני לא מרוצה ממנה מבחינת הסריקה והאיכות. למרות שאין מה להגיד שהיא עושה את העבודה מצוין ביחס לתקציב אבל לא יותר מזה....

בכל מקרה למישהו יש הצעות?!??

אני שואל כי הנושא הזה הוא מאוד בעייתי. אני לא יכול לבדוק את האיכות לפני שאני קונה אלא רק להסתמך על מה שהמוכר יסביר לי. זה לא כמו lcd שיש מסכי תצוגה. אני לא יכול להגיד לו תפתח את האריזה ותעשה לה טסט לפני שאני קונה...

פורסם

אני חושב שבתקציב הזה אם אני אקנה בנפרד אני אקבל 2 מדפסות לא איכותיות במקום 1 איכותית. מדפסת פוטו טובה נראה לי תעלה לי מעל 500 שקל, ואז אני אצטרך להתפשר על המדפסת המשולבת ונגיד לקנות את ה-hp5610 שכבר יש לי ואני לא מרוצה ממנה מבחינת הסריקה והאיכות. למרות שאין מה להגיד שהיא עושה את העבודה מצוין ביחס לתקציב אבל לא יותר מזה....

בכל מקרה למישהו יש הצעות?!??

אני שואל כי הנושא הזה הוא מאוד בעייתי. אני לא יכול לבדוק את האיכות לפני שאני קונה אלא רק להסתמך על מה שהמוכר יסביר לי. זה לא כמו lcd שיש מסכי תצוגה. אני לא יכול להגיד לו תפתח את האריזה ותעשה לה טסט לפני שאני קונה...

באופיס דיפו יש תצוגה אני לא יודע מה לגבי הדגמה.

השאלה היא איך אתה מגדיר את המדפסת- איכות פוטו תקבל במדפסות של HP רק עם ראש פוטו.

ד.א:

http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/canon_mp610.html

עלות הדפסת תמונה (10X15) ברוב המדפסות היא כ-שקל, כדאי לשקול האם זה כדאיי.

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך להפוך אותה למעבדת צילום, לכן המחיר הוא נורמלי. השאלה מה המחיר של פיתוח בחנות אם הוא יותר גבוה ואם עד גודל מסוים לא ניתן להבחין בהבדלים באיכויות אולי זה יוצא משתלם ואני דווקא כן יתחיל לפתח איתה תמונות.....

לאף אחד אין נסיון עם מדפסות canon מסדרת pixma?

ד"א תודה על הסקירה זה עזר באופן מסוים.... :yelclap:

כדאי לקנות אותה בלי לבדוק קודם את האיכות?!??

וואי והעיצוב גרוע, חבל ש-canon לא יכלו להשקיע טיפה יותר בעיצוב זה גם חשוב.

פורסם

אני לא הולך להפוך אותה למעבדת צילום, לכן המחיר הוא נורמלי. השאלה מה המחיר של פיתוח בחנות אם הוא יותר גבוה ואם עד גודל מסוים לא ניתן להבחין בהבדלים באיכויות אולי זה יוצא משתלם ואני דווקא כן יתחיל לפתח איתה תמונות.....

לאף אחד אין נסיון עם מדפסות canon מסדרת pixma?

ד"א תודה על הסקירה זה עזר באופן מסוים.... :yelclap:

כדאי לקנות אותה בלי לבדוק קודם את האיכות?!??

וואי והעיצוב גרוע, חבל ש-canon לא יכלו להשקיע טיפה יותר בעיצוב זה גם חשוב.

אני די בטוח שהמחיר בחנות צילום יהיה הרבה יותר זול; לדג': בפיקטור עלות פיתוח תמונה היא 0.59 אג' במבצע.

אתה יכול לקרוא אודות התפוקה של מיכלי הדיו כאן.

יש גם את הסקירה הזו.

ואלו: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2207452,00.asp

http://www.trustedreviews.com/printers/review/2007/09/21/Canon-PIXMA-MP610/p4

ב. כדאי לך לברר מה מחיר המדפסת דרך חנת היבואן -"קרט עודפים".

http://www.karat.co.il/catalog.php?id=903

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים