פורסם 2008 ביולי 817 שנים בסיבוב.יותר איטי וזה נמשך ליותר זמן.בדוח זה גס מדיי זה כזה 6 איקסים ואין חומוס.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים דוך לא מעבירים מצד אחד לשני. רק עד מתי שיש מספיק חומוס על הפיתה. אתם פשוט לא יודעים לדכך, חכו שאני אעלה תמונה של צלחת חומוס אחרי כמה דוכים, יוצאים עיצובים משהו לוקסוס
פורסם 2008 ביולי 817 שנים נרשמתי לפה רק בשביל לדבר על החומוסולדעתי ככה:לכל המסובבים ומדוככים,אין מה לריב, שניכם גרועיםצריך לנהוג עם חומוס בחכמה, דבר ראשון מקבלים צלחת מעוצבת עם התופסת באמצע, שזה חריף/טחינה/הירקות שנתקעים בשיניים וכו'מכאן, שצריך ישר לקפוץ לכם לראש לפזר את כל ההשקעה בשאר החומוסאם מתחילים בניגוב כל האמצע מתבזבז ויחס התוספות: חומוס משתבשלכן צריך להתחיל בדוך גס שיחצה את החומוס ויפזר את האמצע לצדדיםואח"כ להמשיך בניגובים עדינים ש"ילכלכו" את כל החומוס בתוספת ובכך להנות משילוב חומוסא- תוספתני כמו שצריך.יש לשלב בין השיטות! וכך נוצרת שיטת הסיבדוך: דוך וסיבוב להשגת הנאה מרובה מחומוסאמן
פורסם 2008 ביולי 917 שנים גדול בונא זה רעיון גאוני! אני תמיד הייתי חופר בצדדים עד שהיה נשאר מגדל של חומוס ועליו תוספות, ואז הייתי חותר מתחת לתוספות ואוכל תחומוס... כי בד"כ אני לא אוהב את התוספות ;D אלא אם אני עושה בבית
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים פשש יש פה קהילה גדולה של אי אוהבי חומוס ;Dאנחנו 10% כאן ועוד נשתלט על העולם ונאסור שימוש בחומוס בפומבי !
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים פשש יש פה קהילה גדולה של אי אוהבי חומוס ;Dאנחנו 10% כאן ועוד נשתלט על העולם ונאסור שימוש בחומוס בפומבי !אני גם בפנים אני שונא את הטעם :-X
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מוסיף מים לחומוס, מערבב, ותקוע קשית. אוכל את הפיתה ולוגם (יותר נכון שותה) את החומוס אם מוסיפים סודה יהיה לכם חומוס אוורירי.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אני מכניס את הפיתה למטחנת בשר עד שיצאו פירורים, מנגב את האצבע שלי בחומוס ואותה בפירורי הפיתה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.