פורסם 2008 ביולי 717 שנים כמובן שבסיבוב. אם אתה אוכל חומס בחומוסיה, מן הסתם הזמנת בקערה שלך גם פול ביצה ושאר דברים טובים. אם תנגב בדוח, איך בדיוק הם יעלו לך על הפיתה? אתה סתם תזיז אותם הצידה.אם אתה מנגב בסיבוב, כשאתה יוצא מהסיבוב יש לך הזדמנות להעמיס אותם על הפיתה בעזרת סיבוב של פרק כף היד הצידה ואז כלפי מעלה, ואז הביס הופך לטעימה קטנה מגן עדן.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אני מורח בפיתה עם מלפפון חמוץ (במלח). כן, כמו במסיבות של כיתה א'. הכי טעים. האמת שמדי פעם גם אני אוכל ככה, אין מה לעשות זה פשוט עובד.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים ואז תראה מה אפשר לעשות עם חומוס : לא ראיתי את הסרט, אבל המשפט שכתבת הזכיר לי את דוד פיזנטי
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחמם את החומוס מחמם את הפיתה מורח את החומוס בפיתה דוחף פנימה תזיןמגיע למסקנה שאני לא באמת אוהב לאכול חומוס מהמקרר ונסע לעימאד לאכול חומוס נורמאלי
פורסם 2008 ביולי 717 שנים כמובן שבסיבוב. אם אתה אוכל חומס בחומוסיה, מן הסתם הזמנת בקערה שלך גם פול ביצה ושאר דברים טובים. אם תנגב בדוח, איך בדיוק הם יעלו לך על הפיתה? אתה סתם תזיז אותם הצידה.אם אתה מנגב בסיבוב, כשאתה יוצא מהסיבוב יש לך הזדמנות להעמיס אותם על הפיתה בעזרת סיבוב של פרק כף היד הצידה ואז כלפי מעלה, ואז הביס הופך לטעימה קטנה מגן עדן.אם אתה לא יודע איך להעלות את הדברים האלו גם בדוך, אין לך טכניקת ניגוב.You still have much to learn, young grasshopperRooster- אני לא יודע מה עושים עניין מהחומוס של סעיד. לפני 5 שנים הוא היה טוב, עכשיו כבר ממש לא.חסר בו מלח, שום, והוא נוזלי מדי. אפילו באחת המסעדות המזרחיות פה קרוב בטבעון מכינים חומוס יותר טוב, אנחנו מביאים משם חצי קילו כל פעם שעושים על האש, ולפעמים סתם ככה.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים הצבעתי לאופציה האחרונה אבל זה נכון רק בצורה חלקית.חומוס? אני לא אוהב.פיתות? תמיד היה לי משהו לפיתות.זה מין כישרון כזה, קצת קשה להסביר.אני פשוט "יודע" איך פיתה ספציפית "תתנהג" במצבים שונים רק ע"י הרחה והתבוננות בה.הטעם, הריח, רמת הדחיסות, המרקם... אני פשוט אוהב פיתות!אני מחשיב את עצמי כ'מומחה לפתיתות' (המקביל ליינן בתחום היין), לפחות לצד הצרכני של הפיתה, אופה גדול אני לא...
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אם אתה לא יודע איך להעלות את הדברים האלו גם בדוך, אין לך טכניקת ניגוב.You still have much to learn, young grasshopperRooster- אני לא יודע מה עושים עניין מהחומוס של סעיד. לפני 5 שנים הוא היה טוב, עכשיו כבר ממש לא.חסר בו מלח, שום, והוא נוזלי מדי. אפילו באחת המסעדות המזרחיות פה קרוב בטבעון מכינים חומוס יותר טוב, אנחנו מביאים משם חצי קילו כל פעם שעושים על האש, ולפעמים סתם ככה.בשביל להעלות אותם בדוך אתה צריך לתפוס אותם על הצד של הקערה. אתה תלוי בגורם חיצוני. זה מוריד מטעמו של החומוס.סעיד כבר לא מה שהיה פעם מהסיבה הפשוטה שסעיד כבר לא מכין את החומוס בעצמו. זה הבן שלו מכין עם עוד אנשים שעוזרים לו שמה. כמו כל מקום טוב, הם גדלו ואיבדו מהטעם שאפשר להשיג רק בעסק משפחתי קטן.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אין. ניגוב= הפעולה דוך/סיבוב/טבילה= הדרך. בשביל להעלות אותם בדוך אתה צריך לתפוס אותם על הצד של הקערה. אתה תלוי בגורם חיצוני. זה מוריד מטעמו של החומוס. החזק את הפיתה וקפל אותה קצת שתקבל צורה של כף. תראה איזה יופי גם בצלחת שטוחה לגמרי כל הדברים הטובים עולים. כמו שאמרתי, פשוט אין לכם טכניקת ניגוב אחרי שתסיימו להיות נמושות עם הסיבובים שלכם, תלמדו איך ללכת בדוך
פורסם 2008 ביולי 717 שנים בניגוב, ברור....רק בסיבוב, דוך זה מעפן כשבא מישהו ודופק לך פס של ניגוב באמצע החומוס ואז אתה לא ידע מאיפה לנגב...
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אין. ניגוב= הפעולה דוך/סיבוב/טבילה= הדרך. החזק את הפיתה וקפל אותה קצת שתקבל צורה של כף. תראה איזה יופי גם בצלחת שטוחה לגמרי כל הדברים הטובים עולים. כמו שאמרתי, פשוט אין לכם טכניקת ניגוב אחרי שתסיימו להיות נמושות עם הסיבובים שלכם, תלמדו איך ללכת בדוך ואז הכל נכנס לתוך הפיתה במקום להיות עליה אז מה הטעם? לדעתי אתה סתם פריק של דוכים ולכן אתה מנסה עכשיו להגן על דרכיך הנלוזות בכל מחיר.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים לנגב בסיבוב רק ככה אפשר באמת להנות מכל הצלחת אנימטורף על חומוס בכללי, אני חושב שאני יכול לאכול אותו עם כל דבר ובכל מצב
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אין. ניגוב= הפעולה דוך/סיבוב/טבילה= הדרך. החזק את הפיתה וקפל אותה קצת שתקבל צורה של כף. תראה איזה יופי גם בצלחת שטוחה לגמרי כל הדברים הטובים עולים. כמו שאמרתי, פשוט אין לכם טכניקת ניגוב אחרי שתסיימו להיות נמושות עם הסיבובים שלכם, תלמדו איך ללכת בדוך דו"כ - בניווטים וגם זה לא תמיד
פורסם 2008 ביולי 717 שנים בניגוב, ברור.... רק בסיבוב, דוך זה מעפן כשבא מישהו ודופק לך פס של ניגוב באמצע החומוס ואז אתה לא ידע מאיפה לנגב... או שאתה מנגב וזה סמיך וקשה להעביר את הפיתה באמצע, אבל בגלל הדוך הזה שהקקה ההוא השאיר לך אז זה כבר לא כיף ונקטע באמצע... רק בסיבוב אנשים. ושיהיה אחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.