עבור לתוכן

[סקר] יש לכם חומוס ופיתה, איך תרצו לאכול אותם?

איך אוכלים חומוס עם פיתה? 2,672 הצבעות

  1. 1. איך אוכלים חומוס עם פיתה?

    • מורח חומוס בתוך פיתה ואוכלים
    • אוכל חומוס ואחר כך פיתה
    • לוקחים פיתה וקורעים אותו לחתיכות קטנות ומנגבים איתן את החומוס
    • אוכל פיתה ואז חומוס
      0
    • לא אוכל את זה!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איך כולם אוכלים חומוס ופיתה... ישנם כאלו שאוכלים פיתה שמרוח בתוכו חומוס..

וישנם אנשים שאוכלים ע"י קריעת הפיתה לחתיכות קטנות וניגוב הפיתה בחומוס...

סקר !

הצביעו והגיבו!

  • תגובות 54
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למרוח חומוס בפיתה ולאכול ככה זה או בסנדוויץ' עם עוד דברים בפנים, או שאתה צריך לקחת את זה איתך שיהיה נוח.

שאתה לבד, עם חברים, או סתם בכלליות, מנגבים. אם לא, אתה פשוט לא ישראלי :silly:

פורסם

טוב,אז כל סוד הטעם של החומוס בפיתה תמון בניגוב.

תבינו!,כאשר מנגבים,כל כדוריות הריח של החומוס,נספגים במולקולות של הפיתה,

כאשר רק הריח מהניגוב מוסיף טעם!.

עכשיו,ההבדל בין ניגוב לדוך,

הוא שאתה מנגב,כמות גדולה של חומוס נטפלת לך לפיתה,

וגם פחות מבלגן את צורת החומוס בקופסא.

מקווה ששיעשעתי את קוראי הפורום ל-24 שעות הקרובות.

rule12 at midnigt Fucking rule

MuTaTiOn.

פורסם

מצאתי פגם בסיסי בתיאוריה שלך-

עכשיו,ההבדל בין ניגוב לדוך,

הרי שדוך הוא תת-קטגוריה של ניגוב!

באומנות הניגוב עומדות בפניך 2 אופציות:

בדוך או בסיבוב.

ה "מנומנסים" וה "נחנחים" יעדיפו את הסיבוב הקצת יותר אלגנטי

הישראלי האמיתי יודע מראש שחומוס בצלחת לא ישאר בכל מקרה, אז ילך בדוכים עד שהכל נגמר.

פורסם

מצאתי פגם בסיסי בתיאוריה שלך-הרי שדוך הוא תת-קטגוריה של ניגוב!

באומנות הניגוב עומדות בפניך 2 אופציות:

בדוך או בסיבוב.

ה "מנומנסים" וה "נחנחים" יעדיפו את הסיבוב הקצת יותר אלגנטי

הישראלי האמיתי יודע מראש שחומוס בצלחת לא ישאר בכל מקרה, אז ילך בדוכים עד שהכל נגמר.

אהבתי!,

אהבתי כל כך,שאני הולך להוריד את החתימה,ולצטט את זה.

(ברשותך כמובן).

בכל מקרה,

אני לא מבין איך דוך וניגוב נמצאים באותה קטגוריה?

הרי אומנות השימוש בפיתה - שונה בשניהם.

MuTaTiOn.

פורסם

הרי ברור שדוך זו צורה פרימיטיבית של הסיבוב, שזו כמובן הצורה העליונה

פורסם

אתה גר בת"א או באיזור המרכז, נכון?

או שאתה מהקמצנים האלו שחושבים שצלחת חומוס תספיק ליותר מפעם אחת?

רק שתדע, מאיך שבנאדם אוכל חומוס אפשר ללמוד על האישיות שלו.

סיבוב- אדם לא ישיר שינסה בד"כ לייפות קצת את האמת בשביל לרצות אחרים, או לסלף אותה טיפה לטובת עצמו. יהיה טוב במינפולציות בד"כ. לפי זוית הסיבוב תוכל לדעת עד כמה, בערך.

דוך- אדם שאוהב לגשת לדברים ישר ולעניין, בלי משחקים מיותרים.

אם אתה מחפש משקיע או שותף לעסקים, חפש את זה שאוכל חומוס בדוך.

והשיטה המאוד לא מסורתית ואפילו מוזרה- "הטבילה", אותו אדם "טובל" את הפיתה בחומוס, מסתפק בכמות המינימלית ואוכל את זה ככה.

בד"כ מדובר באדם צנוע אבל הססן, חסר ביטחון עצמי.

mutation-

דבר ראשון, צטט בכיף :xyxthumbs:

דבר שני, דוך וניגוב אינם באותה קטגוריה.

הניגוב הוא הפעולה, דוך וסיבוב (וטבילה) הם הדרך.

לא עוד הרבה ותקבל את התואר שלך בחומוסולוגיה :silly:

פורסם

אני מהקריות. והסיבוב הוא פשוט צורה עליונה שדואגת למקסם את היחס פיתה/חומוס בכל נגיסה. דוך זה כמו להשתמש בפטיש אבן, יעיל אך פרימיטיבי

פורסם

פיקה,אפילו שאתה חומוסולוג מוסמך,אני חייב לומר שצדקת פה במעט.

והשיטה המאוד לא מסורתית ואפילו מוזרה- "הטבילה", אותו אדם "טובל" את הפיתה בחומוס, מסתפק בכמות המינימלית ואוכל את זה ככה.

בד"כ מדובר באדם צנוע אבל הססן, חסר ביטחון עצמי.

אני עושה כך.

זה לא מוזר בכלל.

אבל תיאור הבנאדם - יצא נכון במקרה שלי.

MuTaTiOn.

פורסם

אני שונא חומוס.

פורסם

וואו הודעות בפורום הזה בין 3-5 פשוט גדולות.

בכל מקרה, דוך זה לשמוקים לא מסודרים. ניגוב סיבובי הוא הדרך!

פורסם

מוסיף שמן זית ומנגב בסיבוב כאילו אין מחר.

ולזה קוראים חומוס (יש גם תמונות וסרטונים) -

http://www.humus-saeid.com/

ממליץ גם למי שלא חי בצפון. :cool2:

פורסם

מוסיף מים לחומוס, מערבב, ותקוע קשית.

אוכל את הפיתה ולוגם (יותר נכון שותה) את החומוס :smile1:

אם מוסיפים סודה יהיה לכם חומוס אוורירי.

פורסם

אני מורח בפיתה עם מלפפון חמוץ (במלח).

כן, כמו במסיבות של כיתה א'. הכי טעים. :cool2:

האמת שאני לא מבין את אלה שמוסיפים חומוס לכל דבר (חומוס עם שניצל?! :s05:)

פורסם
(חומוס עם שניצל?! )

אל תזלזל!

תראה את הסרט "אל תעסקו עם הזוהאן" ואז תראה מה אפשר לעשות עם חומוס ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים