פורסם 2008 ביולי 717 שנים רציתי לדעת איך כולם אוכלים חומוס ופיתה... ישנם כאלו שאוכלים פיתה שמרוח בתוכו חומוס..וישנם אנשים שאוכלים ע"י קריעת הפיתה לחתיכות קטנות וניגוב הפיתה בחומוס...סקר !הצביעו והגיבו!
פורסם 2008 ביולי 717 שנים למרוח חומוס בפיתה ולאכול ככה זה או בסנדוויץ' עם עוד דברים בפנים, או שאתה צריך לקחת את זה איתך שיהיה נוח. שאתה לבד, עם חברים, או סתם בכלליות, מנגבים. אם לא, אתה פשוט לא ישראלי
פורסם 2008 ביולי 717 שנים טוב,אז כל סוד הטעם של החומוס בפיתה תמון בניגוב.תבינו!,כאשר מנגבים,כל כדוריות הריח של החומוס,נספגים במולקולות של הפיתה,כאשר רק הריח מהניגוב מוסיף טעם!.עכשיו,ההבדל בין ניגוב לדוך,הוא שאתה מנגב,כמות גדולה של חומוס נטפלת לך לפיתה,וגם פחות מבלגן את צורת החומוס בקופסא.מקווה ששיעשעתי את קוראי הפורום ל-24 שעות הקרובות.rule12 at midnigt Fucking ruleMuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מצאתי פגם בסיסי בתיאוריה שלך-עכשיו,ההבדל בין ניגוב לדוך,הרי שדוך הוא תת-קטגוריה של ניגוב!באומנות הניגוב עומדות בפניך 2 אופציות:בדוך או בסיבוב. ה "מנומנסים" וה "נחנחים" יעדיפו את הסיבוב הקצת יותר אלגנטיהישראלי האמיתי יודע מראש שחומוס בצלחת לא ישאר בכל מקרה, אז ילך בדוכים עד שהכל נגמר.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מצאתי פגם בסיסי בתיאוריה שלך-הרי שדוך הוא תת-קטגוריה של ניגוב!באומנות הניגוב עומדות בפניך 2 אופציות:בדוך או בסיבוב. ה "מנומנסים" וה "נחנחים" יעדיפו את הסיבוב הקצת יותר אלגנטיהישראלי האמיתי יודע מראש שחומוס בצלחת לא ישאר בכל מקרה, אז ילך בדוכים עד שהכל נגמר.אהבתי!,אהבתי כל כך,שאני הולך להוריד את החתימה,ולצטט את זה.(ברשותך כמובן).בכל מקרה,אני לא מבין איך דוך וניגוב נמצאים באותה קטגוריה?הרי אומנות השימוש בפיתה - שונה בשניהם.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אתה גר בת"א או באיזור המרכז, נכון? או שאתה מהקמצנים האלו שחושבים שצלחת חומוס תספיק ליותר מפעם אחת? רק שתדע, מאיך שבנאדם אוכל חומוס אפשר ללמוד על האישיות שלו. סיבוב- אדם לא ישיר שינסה בד"כ לייפות קצת את האמת בשביל לרצות אחרים, או לסלף אותה טיפה לטובת עצמו. יהיה טוב במינפולציות בד"כ. לפי זוית הסיבוב תוכל לדעת עד כמה, בערך. דוך- אדם שאוהב לגשת לדברים ישר ולעניין, בלי משחקים מיותרים. אם אתה מחפש משקיע או שותף לעסקים, חפש את זה שאוכל חומוס בדוך. והשיטה המאוד לא מסורתית ואפילו מוזרה- "הטבילה", אותו אדם "טובל" את הפיתה בחומוס, מסתפק בכמות המינימלית ואוכל את זה ככה. בד"כ מדובר באדם צנוע אבל הססן, חסר ביטחון עצמי. mutation- דבר ראשון, צטט בכיף דבר שני, דוך וניגוב אינם באותה קטגוריה. הניגוב הוא הפעולה, דוך וסיבוב (וטבילה) הם הדרך. לא עוד הרבה ותקבל את התואר שלך בחומוסולוגיה
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אני מהקריות. והסיבוב הוא פשוט צורה עליונה שדואגת למקסם את היחס פיתה/חומוס בכל נגיסה. דוך זה כמו להשתמש בפטיש אבן, יעיל אך פרימיטיבי
פורסם 2008 ביולי 717 שנים פיקה,אפילו שאתה חומוסולוג מוסמך,אני חייב לומר שצדקת פה במעט.והשיטה המאוד לא מסורתית ואפילו מוזרה- "הטבילה", אותו אדם "טובל" את הפיתה בחומוס, מסתפק בכמות המינימלית ואוכל את זה ככה.בד"כ מדובר באדם צנוע אבל הססן, חסר ביטחון עצמי.אני עושה כך.זה לא מוזר בכלל.אבל תיאור הבנאדם - יצא נכון במקרה שלי.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים וואו הודעות בפורום הזה בין 3-5 פשוט גדולות.בכל מקרה, דוך זה לשמוקים לא מסודרים. ניגוב סיבובי הוא הדרך!
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מוסיף שמן זית ומנגב בסיבוב כאילו אין מחר. ולזה קוראים חומוס (יש גם תמונות וסרטונים) - http://www.humus-saeid.com/ ממליץ גם למי שלא חי בצפון.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מוסיף מים לחומוס, מערבב, ותקוע קשית. אוכל את הפיתה ולוגם (יותר נכון שותה) את החומוס אם מוסיפים סודה יהיה לכם חומוס אוורירי.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אני מורח בפיתה עם מלפפון חמוץ (במלח). כן, כמו במסיבות של כיתה א'. הכי טעים. האמת שאני לא מבין את אלה שמוסיפים חומוס לכל דבר (חומוס עם שניצל?! :s05:)
פורסם 2008 ביולי 717 שנים (חומוס עם שניצל?! ) אל תזלזל! תראה את הסרט "אל תעסקו עם הזוהאן" ואז תראה מה אפשר לעשות עם חומוס :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.