פורסם 2008 ביולי 617 שנים נמאס לי כבר להוציא המון כסף על בשמים ודאודורנטים יקרים, מישהו מכיר מקום זול לקנות בושם בת"א ?איזה מבצע 1+1 מפנק גם יהיה טוב ;Dתודה, דור
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אם אתה מכיר מישהו שטס לחול תבקש ממנו שיקנה לך מהדיוטי, הכי זול שם .. וגם דאודורנטים זולים מאוד..במקומות אחרים זה כבר שחיטה
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר איפה אפשר לראות את סוגי הבשמים שנמכרים בדיוטי ?בכל מקרה, אני לא מכיר מישהו שטס בקרוב אז איפה אפשר לקנות בארץ חוץ מזה ?אולי באמת בסופר פארם הכי טוב ?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אולי יצא לך לשמוע על מקום בשם "ביוטי"לי יצא רק לבקר בסניף באשדוד.(במקרה צמוד לאייבורי)בכל אופן, אני קניתי שם את ה"212" שלי במחיר מופקע של 13 שקלים חדשים.איך הדבר יתכן? חברה מסויימת, עלומת שם, מעתיקה בושם מסויים, מציינת את השם של הבושם שהעתיקה, על הבקבוקון שלה.ומוכרת בזיל-הזול.למביני עיניין: (בנות) לי באופן אישי לא יצא מעולם להריח בושם 212 מקורי,אך, מכמה אנשים שיצא לי לשאול אותם (או אותן, בעיקר בנות)אין שום הבדל בריח. אף אחד להרגיש הבדל.ושילמתי 13 ש"ח, במקום 313 שקלים חדשים.קניה מהנה.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר holy shit !!13 שקל לבושם, אפילו לרעל עכברים זה זול !זה לא כמו הבשמים האלה משוק הכרמל שיש להם ריח של זקנים ?בכל מקרה, מתי קנית את זה ?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים בושם "מזוייף" לא הייתי קונה.אם רוצים לחסוף אפשר לקנות בשמים זולים של אדידס (60 שקל) או בשמים ישראלים (100 שקל לאדם וטיטניום למינהם).הם דיי סבבה.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אם אחד מכם מצליח להבדיל את בין הבושם המקורי,ולזה שיש אצלי, 212 (המזוייף כמובן) - על חשבוני.כל נסיעה לאשדוד אני קונה בקבוקון.הקניה המוצלחת ביותר: רושס לגבר.הקניה הכי פחות מוצלחת: לקוסט.עד עכשיו: 7 בקבוקנים ברשותי.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אני זוכר לפני כמה זמן הייתה כתבה בחדשות 2 על זה... הם הביאו מחירים של בשמים בכל החנויות המובילות והמחירים יצאו כמעט אותו דבר.. בושם אחד בדיוטי יותר זול ובושם אחד בסופר פארם יותר זול... תלך לחנות הקרובה ותהנה דניאל.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים וואי אחי בושם ב13 שקל ובנות לא מבדילות בריח זה מטורףףףף תן לי תכתובת אני נוסע עד אשדוד בשביל זה,עד עכשיו הוצאתי על בשמים 400 שקל אתה יודע ארמני פולו וכאלה טובים
פורסם 2008 ביולי 617 שנים כן העניין הוא שזה מתנדף בשניהלגבי 1+1 יש עכשיו במשביר נדמה לי מבצע כזה וזה יוצא שווהבחנות הזת עם הCLUB 365 חח לא יודע איזה זאת אבל בכל מקרה אתה יכול לקנות באינטרנט דרך זאפאני קניתי וזה סבבה לגמרי והרבה יותר זול
פורסם 2008 ביולי 617 שנים יש גם בקניון הזהב בראשון חנות שמוכרת בשמים מזוייפים.יוצא בערך 20 שקל לבקבוק.לדעתי סתם חארטה.תחכה לאיזה מבצע בסופר פארם...הם יוצאים מדי פעם במבצעים של 50% הנחה וכאלה.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר תחכה לאיזה מבצע בסופר פארם...הם יוצאים מדי פעם במבצעים של 50% הנחה וכאלה.חח צודק אבל אין לי חצי שנה לחכות למבצע ... צריך לקנות עכשיו ...^ משביר לצרכןהמבצע שלהם לא כולל בשמים אני חושב ...
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אם אחד מכם מצליח להבדיל את בין הבושם המקורי,ולזה שיש אצלי, 212 (המזוייף כמובן) - על חשבוני.כן, רק שלא קנית בושם. קנית משהו שיותר מזכיר מטהר אוויר לשירותים (מה שנקרא "או דה טואלט", או במקרה הרע יותר "או דה קולון") עם ריכוז בושם באיזור ה-5% בלבד שמתנדף אחרי 20 דקות בלחץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.