עבור לתוכן

OC למעבד P4 3Ghz

Featured Replies

פורסם

ערב נאה לכולם,

כיוון ואני מזמין עוד מעט את המחשב החדש שלי, החלטתי לראות כמה המחשב הנוכחי שלי יכול לסבול, אבל בלי להרוס אותו.

לאחר שעשיתי OC לכרטיס המסך שלי והביצועים עלו ב30% בערך, אני רוצה גם לעשות למעבד, קראתי שלוח האם שלי תומך עד 3.4Ghz לכן כנראה ולא אוכל לעשות OC מעבר למהירות זו (המפרט במצד).

הגיע עם לוח האם תוכנה בשם msi core center שבעזרתו ניתן לעשות OC דרך וינדואוס, אני יודע שזה שטויות ולא כמו הביוס ושאלתי היא האם זה באמת אפשרי?

כלומר ניסיתי עד עכשיו והעלאתי את המהירות ל 3.1Ghz ושום דבר לא קרה המחשב לא נפל ולא כלום, האם כדאי לי להמשיך?

יש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי, האם כדי לנסות אותו, פשוט אני לא רוצה לדפוק את המחשב משום שהוא ישמש את ההורים שלי בעתיד.

תודה לכל העוזרים ;D

פורסם

1. כל העניין של הלוח אם שלי תומך עד 3.4..אני לא יעבור את זה..זה לא נכון..

2. לעשות OC עם התוכנות למיניהם תמיד נגמר ברע...

3. העלאת ל3.1 מה טוב..עשית בדיקה עם תוכנות מאמץ לראות שהכול יציב ?

4. ובשביל "לדפוק" מחשב בגלל OC..צריך להיות כשרוני למדי...

5. ערכת השבבים עליה מבוסס לוח האם שלך..לא נחשבת למוצלחת לOC..ולכן בספק אם תגיע רחוק...

פורסם
  • מחבר

אני גם לא מעוניין להגיע רחוק אני מזמין מחשב עוד מעט ואני אעשה לו OC אז אני רוצה להתכונן קצת, מספיק לי שיגיע ל3.2, בדקתי אותו ולא קרס כל הבדיקות עברו בהצלחה, כמו כן הטמפרטורה במנוחה היא 46 ובמאמץ 51 שלפי דעתי זה סביר למעבד שנחשב לחם כמו תנור.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה, מצטער על האיכות.

זה המסך נכון? מה אני צריך לשנות בו? לאפשר dynamic overclocking ולהעלות את הבאס 15 כל פעם? ואם הוינדואוס לא עולה לחזור לאחר ריסטארט ולהוריד ב5

או להעלות את המתחים? אם כן לאיזה חלקים וכמה. שמעתי שצריך לשנות משהו 1:1 לזיכרונות איפה אני עושה את זה?

אם יש עוד דברים שצריך לשנות אשמח אם תדריכו אותי.

תודה :)

0707081412av3.th.jpg

פורסם

תעלה את הבאס (סטוק הוא על 200)...כמו כן לפני זה תגדיר DISABLE לSpread spectrum...

ותגדיר את היחס של הזיכרונות...

לאחר מכן תראה מה קורה...עם לא עוזר תעלה מתחים מעבד..לאחר מכן לערכת השבבים..וככה בהדרגה..

פורסם
  • מחבר

איני מצליח לעבור 3.1 לא משנה מה, אני העלאתי מתחים לא עוזר כלום המערכת לא עולה, מה שכן, בדיינמיק אוברלוקינג משנה ל captain (זה מן אפשרות אוברקלוק מפגרת של MSI לפי דרגות), זה עושה לי אוטומטית 3.2 בשעת משחק או תוכנה כבדה, שיחקתי קריסיס על הגדרות גבוהות שעה והרצתי בדיקות, ולא נפל ככה שנראה לי שמעבר לזה הוא לא מסוגל, באסה...טוב נו לא נורא אני בטוח שעם המחשב הבא יהיה הרבה יותר קל.

תודה על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים