עבור לתוכן

למה אסור לשים מחשב בחדר עם מזגן או אחריות לעכבר

Featured Replies

פורסם

היום אני עולה למעלה(איפו ששני המחשבים שלי נמצאים) ואני שומע גשם ורואה בחדר של ההורים שלי שמהמזגן יורד גשם אני הולך לחדר מחשבים ועל כל המחשב החדש שלי יורד גשם גם כן מהמזגן מסתבר שהדוד התפוצץ למזלי כלום לא קרה למחשב חוץ משהעכבר האלחוטי שלי נהרס.

אז השאלה האמיתית יש לעכברים אחריות?

פורסם

רואים עליו פגיעה פיזית?

אם כן, אז לדעתי לא תקבל אחריות כי זה נחשב "לכח עליון".

פורסם

למה כח עליון ?

מקסימום, אם מישהו בכלל יטרח לשאול, תגיד לו שנשפכה על העכבר כוס קולה.. אין שום סיבה שהאחריות (אם קנית ממקום מסודר, שנותן אחריות של היבואן) לא תכסה את זה.

פורסם

בגלל זה שאלתי אם יש פגיעה פיזית שנראת לעין...

אולי חדרו מים ומשהו נשרף... :P

פורסם

ענקודר... אם הוא יבקש לקבל עכבר חדש מהאחריות כי נשפך לו קולה יעיפו אותו משם בטיל (לא סתם טיל, טיל בליסטי בין-יבשתי).

פשוט תגיד שהרחת ריח שרוף פתאום בזמן עבודה והעכבר הפסיק לעבוד

פורסם

כנראה שהמזגן שלך לא נכנס לפורום 'כללי' הרבה:

פורום Off topic ללא נושא מיוחד. שימו לב: זהו *אינו* המקום להצפות!

:lol: :lol:

פורסם

אם רואים שנשפך עליו משהו לא תקבל כלום, אבל אולי אם החברה נחמדה תביא לך עכבר פשוט כמתנה.

פורסם

איזה עכבר אלחוטי זה ?

פורסם

כנראה שהמזגן שלך לא נכנס לפורום 'כללי' הרבה: :lol: :lol:

LOL :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

בקשר לאם קניתי אותו באופן מסודר אז אני לא יודע זכיתי בו במפגש שלכם(היתה התרמה ואחרי זה הגרלת פתע)

נ.ב

לא הבנתי את הקטע אם המזגן וOT

פורסם

"מצטערים אבל אין אחריות על שפיכת נוזל" זה מה שיגידו לך. כמובן שרק במידה ואכן יש סימנים, חוץ מזה ברגע שיפתחו אותו הם יוכלו לראות( אם יפתחו אותו) אז אם יש סיכוי שיפתחו אותו ואתה יכול לפתוח אותו לפני( מבלי להרוס מדבקת אחריות כלשהיא) זה יכול לעזור אם תנקה אותו מבפנים. אה וככל שתחכה יותר, כך יהיה יותר קל לראות כי תיווצר קורוזיה.

פורסם

איזה עכבר אלחוטי זה ?

^

|

|

פורסם

למה אסור לשים מחשב בחדר עם מזגן או אחריות לעכבר

:s05:

למה צריכה להיות בעיה לשים את המחשב באותו חדר עם האחריות לעכבר? בכל מקרה כדאי שתשים את האחריות בניילון

ובתוך קלסר מסודר...(שלא תזיק חלילה למחשב???!!??)...

peace y'all!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים