עבור לתוכן

האם אתם מכבים את המחשב? אם כן כל כמה זמן?

האם אתם מכבים את המחשב? אם כן כל כמה זמן? 2,657 הצבעות

1. 1. האם אתם מכבים את המחשב? אם כן כל כמה זמן?

• כן, כל לילה
    • כן, פעם בשבוע
    • כן, פעם בחודש
    • לא.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מכניס אותו למצב שינה כל לילה, אלא אם כן אני מוריד משהו.

אגב זה מצב שינה שהמחשב מתכבה לגמרי ולא צורך חשמל. (משהו שלא היה לי במחשב הקודם)

• תגובות 52
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם מבזבז חשמל, מחמם את החדר (קריטי בקיץ שבו אני מת מחום בלילה) ועושה לי רעש.

כן, המחשב שלי מחמם לי את החדר בצורה לא נורמלית, גם כשאני סוגר את התריסים כדי לראות לדוגמא פרק של סדרה, החדר מתחמם כמו גהנום ואם יוצאים שניה מהחדר פשוט אי אפשר להכנס, חוטפים גל חום בכניסה.

אבל אין מה לעשות... ביום הוא בשימוש, ובלילה הוא מוריד 24/7

פורסם

אשכרה מחשב זה כמו תנור.

תמיד בחדר שלי הרבה יותר חם ביחס לשאר הבית.

אני בדרך כלל משאיר אותו דלוק, מה גם שקשה מאוד לשמוע אותו. (תאמת שעכשיו יותר שומעים מפעם, צריך בטח לנקות אבק)

פורסם

.............אתם מודעים לכך שפליטת החום של מחשב חזק ממוצע (כפול ליבה מסדרת E8XXX וכרטיס 48XX או GTX260 סתם לדוגמה) לא עולה על 200-230 וואט, כן?

זה לא קרוב להיות מספיק בשביל לחמם חדר, ולמעשה בקושי משפיע.

יש סיבה לזה שתנורים לחימום חדרים הם 1000 וואט ומעלה......

פורסם

שמע, בחדר שלי יותר חם מאשר בכל הבית וזאת עובדה.

הכי הגיוני זה נראה לי בגלל המחשב.

כשהוא כבוי קצת יותר קריר.

אני לא אומר שבחורף זה מחמם את החדר, אבל בהחלט יותר חם כשהוא דולק.

פורסם

אני מרגיש הבדל גדול מאוד בין החדר שלי לבין חדרים אחרים בבית, את המחשב אני מכבה מידי שבוע\חודש\התקנת חומרה שדורשמת כיבוי\ריסט

משהו כמו 95% מהזמן שהמחשב דולק הוא מוריד, אינטרנט של 2.5MB משהו כמו 20GB ביום, אני לא מפסיק להוריד.

אני יוצא מהחדר שלי לדקה אחת וכשאני חוזר אני מרגיש הבדל גדול מאוד בטמפרטורה, חייב לפתוח חלון כי בחדר חם מידי וזה רק בגלל המחשב, הפליטה אומנם נמוכה יחסית לתנור אבל ארוכה מאוד למשך שעות וימים וכך זה יוצר הרבה חום בחדר, פתיחת חלון עושה את העבודה ומעיפה\מכניסה אויר.

אני בחרתי במידי שבוע

פורסם

מדי פעם מכבה, בעיקר בשביל לשחק במולטי בקונסולות(המחשב משמש בעיקר להורדות ככה שכשאני רוצה לשחק אני סוגר את האימיול ואז על הדרך מכבה אותו קצת)) ותחזוקה על המחשב(ניקוי בעיקר).

פורסם

אני לא מכבה אותו אף פעם הוא דולק חודשים ברצף

זה בטח לא בריא בגלל העניין של החום , אבל אם דואגים לקירור טוב אין סיבה שהוא יהרס

לא ?

פורסם

כשאין לי שום הורדה או משהו קריטי שצריך לרוץ הוא כבוי,

אם יש איזה משהו שאני רוצה להוריד אז הוא ישאר פתוח כמה שצריך.

פורסם

כשמכבים את המחשב הרכיבים שלו מתקררים וכשכשמדליקים אותו הם מתחממים.

זה יוצא איזהשהו עומס פיזי על החלקים ויוצר בלאי, אבל זה לא משהו נוראי.

פעם זה היה מקצר חיים של כוננים קשיחים וספקי כח, אבל היום זה לא משפיע בצורה רצינית.

(בכוננים קשיחים היה גם ענין של חניית ראשים וכל מיני...)

פורסם

.............אתם מודעים לכך שפליטת החום של מחשב חזק ממוצע (כפול ליבה מסדרת E8XXX וכרטיס 48XX או GTX260 סתם לדוגמה) לא עולה על 200-230 וואט, כן?

זה לא קרוב להיות מספיק בשביל לחמם חדר, ולמעשה בקושי משפיע.

יש סיבה לזה שתנורים לחימום חדרים הם 1000 וואט ומעלה......

אל תשכח שיש רמקולים, מסך, מודם, נתב...

כשנוגעים בהם הם פשוט חמים. החום הזה נפלט לסביבה- חדר (מן הסתם אתה יודע את זה).

כשאתה שם תנור בחדר אתה מצפה שהוא יחמם את החדר בצורה מהירה ויעילה.

אז מן הסתם, מחשב לא עושה את זה. אבל אם אין זרימת אוויר גבוהה בחדר והוא דולק למשך זמן מה (לאו דווקא המון שעות), הוא מחמם. לא מחמם בצורה שבה אתה מרגיש ישירות את הטמפ' עולה (בדר"כ), אבל בהחלט מחמם.

אין לי שום ספק בזה.

פורסם

לחכמולוג שאמר שטוב לכבות את המחשב כדי שהוא יוכל להתקרר- טפל במחשב שלך. מחשב שמסודר בצורה יעילה, וסירקולציית האוויר טובה, לא יתחמם יותר מדי.

זה נושא שתמיד היו הדעות חלוקות בו. כל עוד לא יושבים ליד המחשב ובגלל שבדיוק סיימתם משחק כלשהו ומשעמם, מדליקים ומייד מכבים אותו שוב ושוב ושוב, לא אמור לקרות בלאי של הרכיבים כל כך מהר.

פורסם

אלא א מכבים לי אותו אני לא מכבה...ואם מכבים אני מדליק ברגע שאני רואה. :nixweiss:

פורסם

24/7

כשאני חושב על זה באמת אצלי יותר חמים משאר הבית :S ניראה לי מתחיל להעביר אותו למצב שינה מדי פעם

פורסם

אני מכבה את המחשב מידי פעם שלא צריך אותו, זה יוצא בערך פעם בשבוע-שבועיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים