פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר כלומר במידה ואני שם 2 מאווררים מלמעלה ואחד מלמטה שמכניסים, ומקדימה ומאחורה גם מכניסים... ורק המאורר צד מוציא אוויר, אני עלול להיתקל בבעיה?
פורסם 2008 ביולי 717 שנים כלומר במידה ואני שם 2 מאווררים מלמעלה ואחד מלמטה שמכניסים, ומקדימה ומאחורה גם מכניסים... ורק המאורר צד מוציא אוויר, אני עלול להיתקל בבעיה?מין הסתם...אתה צריך מאוורר קידמי>>>>מכניס...מאוורר אחורי>>מוציא...מאוורר עליון>>מוציא..מאוורר בתחתית המארז>>מכניס אוויר...מאוורר בדלת>>אמרתי לך כבר זה נתון לשיקול ולבדיקה שלך...
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר מין הסתם...אתה צריך מאוורר קידמי>>>>מכניס...מאוורר אחורי>>מוציא...מאוורר עליון>>מוציא..מאוורר בתחתית המארז>>מכניס אוויר...מאוורר בדלת>>אמרתי לך כבר זה נתון לשיקול ולבדיקה שלך...אני אקח את זה לתשומת ליבי... הרבה תודה...
פורסם 2008 ביולי 817 שנים שאלונתב 690 לא מסופק פילטר אבק לספקיותר הגיוני יהיה להפוך אותו (מאוורר כלפי מעלה - פנים המארז)ואז א. הוא לא יתמלא אבק מהרצפה ו.ב יזרוק אויר חם מכרטיסי המסך החוצה לא?
פורסם 2008 ביולי 817 שנים כי לא צריך פילטר אבק..שכן המאוורר של הספק ממוקם בפנים המארז..ככה שאבק רציני הוא לא צובר..אבל עדיין אם אתה רוצה את היכול לקנות גריל ולהתקין עליו..כמו כן להפוך את הספק רק יפגע בביצועי הקירור..והנוחות של ההרכבה..
פורסם 2008 ביולי 817 שנים הוא ממוקם בתוך המארז אבל ישירותעל פתח ללא פילטרואיך הוא יפגע בבנוחות ההרכבה אם הוא יושב באותו מקום רק כלפי מעלהואיך הוא יפגע בקירור אם הוא מפנה אוויר חם מתוך המארז?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים ברגע שתתקין את הספק הפוך, הוא עלול לקחת אוויר שכרטיס המסך עלול לקבל.בכל אופן, אם אתה דואג לעניין האבק, שים פילטר.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר נראה לי אני אלך עם הרעיון של קדימה מכניס, אחורי מוציא, למטה מכניס, 2 למעלה מוציאים וצד מוציא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.