עבור לתוכן

איך מפרמטים את מחיצת הNTFS שמותקן עליה הוינדוס?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון בלי להריץ מדיסקט גיבוי fdisk ולמחוק את הפרטיטיונים אלה פירמוט כמו של fat32? איך עושים את זה הרי הדוס לא מזהה מערכת קבצים NTFS

תודה לעוזרים ;)

פורסם

אתה יכול להכניס דיסק Bootable של ווינדוס XP ובתחילת ההתקנה אפשר לפרמט כל מחיצה שהיא.

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל לפני זה צריך לפרמט את ההארד דיסק! כי מותקן עליו כבר XP!ואז ההתקנה תכתוב שיש כבר מערכת הפעלה מותקנת..

פורסם

אתה יכול לפרמט בלי בעייה דוס לא צריך לדעת איך לקרוא משהו בשביל לפרמט (זוכר שפעם דיסקטים היו מגיעים לא מפורמטים?)

פורסם
  • מחבר

נכון אבל זה לא הולך כבר ניסיתי אי אפשר להכנס לכונן C כשיש עליו מערכת קבצים שלNTFS!

פורסם

אתה פשוט לוקח דיסקט הצלה של Windows 9x מעלה וכותב

Format c:

או שאתה פשוט מעלה התקנת Windows וזה יפרמט לבד

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל אי אפשר לפרמט מחיצת ntfs דרך דוס!! זה פשוטו לא יכול להכנס לכונן שמערכת הקבצים שלו היאNTFS

פורסם

תראה מה תעשה!

כשאתה בא להתקין אקס פי הוא ירשום לך שיש מערכת הפעלה מותקנת והוא יאפשר לך לפרמט אחת מן המחיצות אז תפרמט את C שעליו כבר נמצאת מערכת ההפעלה ואז תפרמט אותה אפשר או בFAT32 או בNTFS ואז אחרי שהווינדווס מותקן תפרמט דרך ווינדווס את שאר המחיצות בFAT32 לפי בחירתך.

מקווה שעזרתי :)

פורסם

אתה לא צריך להיכנס תפעיל את הפקודה מהדיסקט או דרך ההתקנה של WINDOWS

פורסם
  • מחבר

אבל אתה לא מבין שהדרך היחידה לפרמט מדיסקט הגיבוי היא למחוק את הפרטיטיונים ואז דרך ההתקנה של הוידוס ליצור אותם מחדש? אני מתכוון שיהיה אפשר פשוט לכתוב format c:

פורסם

קודם כל בלי לחץ אפשר לעלות את המחשב עם דיסקט הפעלה של 9X לעלות את ה-FDISK ולמחוק את הפרטישנים ישנה אופציה במחיקה(3)

Delete nondos partisions

ואם זה לא מצליח אתה עושה Boot מ-CD של נאמר XP כאשר הוא אומר לך שיש כבר מערכת הפעלה קיימת אתה עושה ESC

ואז נפתח בפניך עולם חדש שמאפשר לך למחוק וליצור מחדש את הפרטישנים .

כל מה שנדרש ממך זה תשומת לב לכתוב ולעקוב אחר ההוראות על המסך .

מקווה שההסבר עוזר אם ישנן עוד שאלות אשמח לעזור.

ליאור

פורסם

תשתמש בגירסת הדוס של pq magic 7 או 8 על מנת לפרמט מחיצות ה-ntfs .

פורסם
  • מחבר

קודם כל בלי לחץ אפשר לעלות את המחשב עם דיסקט הפעלה של 9X לעלות את ה-FDISK ולמחוק את הפרטישנים ישנה אופציה במחיקה(3)

Delete nondos partisions

ואם זה לא מצליח אתה עושה Boot מ-CD של נאמר XP כאשר הוא אומר לך שיש כבר מערכת הפעלה קיימת אתה עושה ESC

ואז נפתח בפניך עולם חדש שמאפשר לך למחוק וליצור מחדש את הפרטישנים .

כל מה שנדרש ממך זה תשומת לב לכתוב ולעקוב אחר ההוראות על המסך .

מקווה שההסבר עוזר אם ישנן עוד שאלות אשמח לעזור.

ליאור

את זה אני יודע כבר אבל כאשר אני מסיר את המחיצות עם fdisk קורה משהו דיי מוזר שהאותיות של הכוננים אחרי שאני יוצר פרטיטיונים חדשים משתנות למשל יש לי כונן של 40 ג'יגה ואחד של 60 ג'יגה, נניח שלפני מחיקת המחיצות הכונן של ה40 היה c: והכונן של ה60 היה d: אחרי שמחקתי את המחיצות ויצרתי חדשות הכונן של ה40 נהפך להיות d: ושל ה60 נהפך להיות c: ועוד שאלה האם זה בסדר הכונן master שלי הוא כונן d ולא c? כי בדרך כלל מאסטר אמור להיות c או שזה לא משנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים