פורסם 2003 במאי 2322 שנים היום אני חוזר מעבודה, מדליק את המחשב דבר ראשון ומה אני מגלה?! המסך לא נדלק.אני מסתכל במארז ורואה טיפה על הבלוק מים!!! הוצאתי את הכרטיס מסך, כולו מלא מים וגם ה AGP.מהר פירקתי הכל ניגבתי וייבשתי אם פן.הלוח אם עובד, והכל טוב רק הכרטיס מסך שבק חיים! :'(אבל המקרה גם לימד אותי לקח וגם פתר לי את הבעיה שלא יכולתי להחליט האם לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך או לא.עכשיו אין לי ברירה.נ.ב עכשיו אני עובד אם הכרטיס מסך OB .....................איכס!!! כמה שרואים מגעיל!!!!!!!
פורסם 2003 במאי 2322 שנים מחבר אויי ויייאיזה סיוטמאיפה היתה הנזילה?מההברגה של הפיות של הבלוק מים. עכשיו הסיבה לזה היא שלא היה לי בכלל איך לעשות שם הרבגה נורמאליתאז אילתרתי. וכנראה שזה לא היה טוב.
פורסם 2003 במאי 2322 שנים זאת הסיבה שאני לא בעד קירור מים..... ;Dעל גופתי המתה אני לא ישים קירור מים. :smoke:
פורסם 2003 במאי 2322 שנים מחבר מה הכוונה ההברגות לבלוק?איזה בלוק זה?ואיך בדיוק אילתרת?יש את דברים האלה שעליהם מתלבש הצינור והם מוברגים לבלוק מים. וזה בלוק שבניתי לבד.
פורסם 2003 במאי 2322 שנים מחבר איזה כרטיס ? MX440 ובגלל זה לא ממש מצטער עליו. אבל לומדים מטעויות ! לא?!
פורסם 2003 במאי 2322 שנים אהה הבנתיעל הפטמות שמתחברות לבלוקטוב עכשיו השאלה מה היא תעשה האם תאטום את זה כמו שצריך?סיליקון וחבקים מברזל !!!או שירדת מכל נושא קירור המים?
פורסם 2003 במאי 2322 שנים מחבר אהה הבנתי על הפטמות שמתחברות לבלוק טוב עכשיו השאלה מה היא תעשה האם תאטום את זה כמו שצריך? סיליקון וחבקים מברזל !!! או שירדת מכל נושא קירור המים? ממש לא ירדתי ממנו , רק עליתי עליו יותר ברצינות. אני עכשיו יעבוד על בלוק חדש אם כל הפרטים. הוא יהיה מושקע, לא כמו הראשון. ואני עכשיו קונה מחשב חדש (1700+ Abit nf7 rev2) וגם כרטיס מסך מלב ברירה
פורסם 2003 במאי 2322 שנים הבנתי מגניבלמרות שאני בספק אם תצליח להשיג 1700 שהוא DLT3C כלומר 1.5 וולט.כדאי לך להשקיע טוב בבלוק המים כי כשזה עובד זה עובד מעולה.וגם יש לך רדיאטור מעולה
פורסם 2003 במאי 2322 שנים מחבר אני ראיתי רק ULT3C .ההבדל כל כך גדול בינהם?ומה נותן לי שהמתח שלו יותר נמוך? שאפשר להעלות יותר?
פורסם 2003 במאי 2322 שנים ה- 1.5 וולט הוא סוס עבודה ל- OCאני על מתח של 1.65באס 195מכפל 12והכל יציבאני יכול להמשיך עוד אבל שני דברים עוצרים אותיVDD MODוקירור מים שיהיה מוכן שבוע הבא
פורסם 2003 במאי 2322 שנים מחבר ואני על 1.675 על 200*11.5 והדבר היחיד שעוצר אותי זה הזכרונות... אם ה DLT3C??? אז אתם אומרים לחפש את המתח הנמוך? ויש סיכוי למצוא אותו בכלל? והנה הקורבן! :hanged: :flushthetoilet: R.I.P
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.