עבור לתוכן

סליחה טעיתי אתם צודקים

Featured Replies

פורסם

היי חברה, נא לא להפגע .

הריצה אחרי כרטיס מסך זה או אחר מטופשת וחסרת כל היגיון שהרי מה בדיוק אתם עושים עם כרטיס זה או אחר ???

בודקים באנצים ? שלי גדול יותר,חזק יותר מהיר יותר ?

בסוף אולי משחקים טטריס אוי כמה נאיבים אתם.

זה בדיוק מה שהיצרניות מעודדות ,עוד קונים כמוכם שרצים אחרי המילה האחרונהוכבר מחר מייצרים

כרטיס חדש כדי שתקנו אותו וככה חוזר חלילה.

קנו את הכרטיס הממוצע עד 500 ש"ח ותאמינו לי תהיו הכי חכמים בעולם

פורסם

חוץ מזה האשכול מתאים יותר ל"כללי"

מאשר לכרטיסי מסך,

אני רוצה לשחק בקריסיס(למשל), ויש לי כסף שעבדתי בשבילו,

אסור לי לקנות כרטיס מסך ב-1000 ש"ח?

(על מנת להריץ אותו בצורה סבירה) האמנם?

על הדמוקרטיה וחופש הקניה, שמעת?

פורסם

שנה את הכותרת בבקשה

פורסם

תראה זה אולי קצת בזבוז וכל זה, להשקיע הרבה כסף על כרטיס מסך שגם ככה תוך שנה וחצי בערך כבר מחליפים אותו.

אבל מצד שני, אנחנו רוצים סה"כ להנות ממשחקים. "להנות ממשחק" כולל בתוכו גם כיף מהגרפיקה.

אם הגרפיקה טובה ויפה כיף לשחק במשחק (וזה גם מרגיש ריאלי יותר).

ואם אנחנו רוצים גרפיקה טובה צריך כרטיס מסך טוב, אין מה לעשות...

חוץ מזה, כל אחד יכול לקנות לפי מה שהוא חושב ורוצה. אם למישהו יש 3000 שקל לקנות 280GTX וזה מה שיעשה לו טוב ויספק אותו, שיקנה ויהנה (קצת פראייר, אבל עדיין....)

פורסם

האמת אני מסכים קצת...

גם אני לפני כמעט שנה קניתי מחשב עם מה שהיה מצויין אז לשוק הבינוני-גבוה - 8800GTS 320M. ישר התחלתי לעשות בנצ'ים, להעלות תדרים... וחיפשתי תוצאת 3DMARK כמה שיותר גבוהה.

אבל תכלס, המשחק היחיד שהכרטיס מסך שלי לא מספיק לו זה CRYSIS, כל השאר רצים לי ב-1280X1024 על VERY HIGH מצויין.

אבל עדיין, בא לי משהו יותר טוב שיריץ את הכול על רמות עוד יותר טובות...

זה כמו שמי שאין לו כסף ויקבל עשרת אלפים שקל ישתמש בזה בחוכמה וישמח, לעומת זאת מי שיש לו מיליונים כל היום חושב על הכסף שלו ורק רוצה יותר - ואותו דבר כמו כאן: בשביל מה??

פורסם

זה בדיוק ההבדל בין פורום גיימר או משהו דומה לפורום חומרה רציני, אנשים אוהבים את השטויות האלו בדיוק כמו שיש אנשים שאוהבים לפרק ולהרכיב מחדש מכוניות עם כל מיני חלקים מיוחדים ומגיעים לעבודה בדיוק באותו זמן, נשים שקונות בגדים בשביל שיהיה להם וכו'. מדובר כאן בתחביב לאו דווקא במשהו פרקטי ואנשים אוהבים להיתעסק עם זה ולהיות בעלים של זה. ההתענינות היא כלכך חזקה מצד ה HARDWARE FREAKS שלא לקנות בסוף שום דבר זה בערך כמו אדם שמכור לסיגריות ולא מעשן.

תחביבים שאנשים אוהבים, אם הם מצריכים כסף, כמעט תמיד הכסף הזה יצא מהאנשים בצורה שתיראה לאחרים חסרת פרופורציה (למשל אוספים של כל מיני דברים שאמורים להיות פרקטים אבל באוסף עצמו הם יושבים על המדף).

פורסם

שמישהו יעזור לו...הוא הולך להרוג את עצמו! ;)

פורסם

אני חושב שהנושא מוצה עוד לפני שהוא הוחל

בפורום הזה לא יהיו דיוני ספאם

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים