עבור לתוכן

נייד לא מבוסס Intel x3100 עד 4000ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן,

עברתי על ה10 דפים האחרונים בפורום ולא מצאתי בדיוק מה שאני מחפש.. לכן השרשור החדש.

אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש היום (מצטער על התזמון הנורא קצר - מי שיוכל לענות בהקדם יבורך)

הדרישות שלי הם לא בשמיים.. בסה"כ נורא אבל ---נורא--- חשוב לי שלא יהיה מבוסס על x3100. (כמובן שיהיה מחברה עם שם שלא נשמע כמו קללה בתאילנדית)

אם יגיע עם מערכת הפעלה לגיטימית זה תוספת נחמדה אבל לא ממש חשוב.

הנייד שכרגע הכי נשמע לי הגיוני הוא של HP;

HP Pavilion dv2650

Intel C2D T7250 2ghz

160gb

14.1" HD LCD

dvd-rw + lightscribe

nvidia geforce gs8400gs

vista premium

סה"כ עם הנחת מזומן -- 4,504ש"ח

בהשוואה לנייד המקביל של Gigabyte, בשם w566n אאל"ט הוא לא מפסיד הרבה בחומרה, מקבל רשיון חוקי של ויסטה..

וכמובן שזה HP/compaq, יש להם נסיון מבוסס בתחום הניידים.. ואם המחיר הוא אותו הדבר כמו gigabyte/msi אז אין מה לדבר.

מה שכן, זה חריגה בתקציב של 500 שקל. שזה קצת בעיה. [אבל תכלס אם אין ברירה אז אוסיף את ה500 האלה..]

כל תגובה תתקבל בברכה, אני הולך לבלות את רוב היום בחנויות מחשבים וזה מאוד יעזור אם אני אבוא מוכן מראש.

תודה מראש,

דניס.

פורסם
  • מחבר

מצויין :xyxthumbs: הHP הזה נראה לי מאוד אטרקטיבי! אפילו ישאר לי 100 שקל מהתקציב לעכבר או משהו ;D

(האמת שחוץ מהמסך אני לא מוצא הבדל בין השניים, וזה די מוזר לי שמסך יותר קטן עולה יותר. אבל ניחא)

אני קצת מתקשה למצוא באינטרנט סקירות של הנייד הזה, או בכללי של כל הקו ניידים של HP שמשווק בארץ, יש למישהו דיעה עליהם?

בכל מקרה נראה לי שאני אלך על הDV6670 הזה כי זה בדיוק מה שאני צריך ובדיוק במחיר, רק היה נחמד לשמוע תגובה ממישהו שיש לו אותו (או אחד אחר מהסדרה)

תודה על העזרה המהירה QttP :)

פורסם

סדרת ה-Pavilion DV6xxx מכילה דגמים רבים, אשר לא כולם זמינים בכל המדינות. הספרות האחרונות מציינות דגמים ספציפיים אשר לעיתים נבדלים בשינויים קוסמטיים בלבד, ולעיתים בדברים יותר מהותיים.

העיצוב הכללי ותכונות הבסיס של הסדרה נשמרות בכל הדגמים. ביקורת על דגם קרוב (DV 6780se) תוכל לקרוא כאן:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4210

אגב, מחשב עם מסך 14" עולה יותר לא בגלל המסך עצמו, אלא משום שהוא באופן כללי יותר קל וקופמקטי, וזה תמיד אתגר יותר גדול לדחוס את אותם הביצועים (מבחינת חומרה, אפשרויות הרחבה, סוללה, קירור וכו') במארז יותר קטן. זאת הסיבה שבתצורת חומרה נתונה, מחשב 14" כמעט תמיד יעלה יותר מ-15", ו-13"/12" עוד יותר, בהתאמה (כמובן כשמדובר על סדרות מקבילות של אותו יצרן).

במחשבי 17" המגמה כבר לא תופסת, כי שם כבר לרוב מדובר במסך יותר איכותי, עם תאורה חזקה יותר ויקרה יותר, ואז המחיר דווקא לרוב יהיה יותר מאשר במסך 15". לא שאני חס וחלילה ממליץ למישהו על מחשבי 17" - לדעתי הם עומדים בסתירה בסיסית להגדרה של "מחשב נייד".

(עד כאן ההפסקה להשכלה כללית). ;)

פורסם

יש את ה-R405 של LG - רק תוודא איזו גרסה אתה מקבל. יש עםכרטיס נפרד ויש עם X3100. שנתיים אחריות ושנה נוספת ב-240 ש"ח:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2315

פורסם
  • מחבר

tmpusr,

מבחינת הביצועים, הLG הזה לא שווה את הכסף שלו, במיוחד שיש אלטרנטיבות הרבה יותר חזקות מחברות יותר איכותיות.

QttP,

הלכתי בסוף על הHP שהצעת לי, מאוד מודה לך על העזרה!

הדבר הזה פשוט חיית ביצועים.. נוחות.. וכל דבר אחר שהייתי יכול לבקש ולא כתבתי למעלה.

במילים אחרות; הצלת אותי :) תודה רבה

פורסם

לא מבין למה אתה חושב שה-LG לא שווה את המחיר?

בגלל מעבד קצת יותר חזק? זה שולי..

הוא מגיע עם כונן 250GB לעומת 160GB, הוא יותר קטן וקליל, ומגיע עם שנתיים אחריות לעומת שנה.

פורסם
  • מחבר

ati xpress 1250 גרוע יותר מה x3100 שאני מנסה להימנע ממנו,

המעבד הרבה יותר חלש,

מסך יותר קטן,

אין lightscribe,

אין HDMI,

אין firewire,

ויסטה basic לעומת premium,

הנקודה היחידה שבה הLG מנצח זה ההארד דיסק שקצת יותר גדול.

האם 90 ג'גיגה יותר שווה לאבד את כל היתרונות של HP שכתבתי למעלה? -ממש לא.

[במיוחד שהם באותו המחיר...]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים