עבור לתוכן

צריך מסך דק LCD 19 אינטש גם עם DVI וגם עם VGA בהכי זול שאפשר, רגיל לא רחב..

Featured Replies

פורסם

היי. אני קונה את המחשב הזה-

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228

ואני קונה גם מסך, כמו שרשמתי בכותרת ואני מוגבל בתקציב מסכים כאלה ממש יקרים ואני לא צריך משהו איכותי בטירוף, למשל יש לי מסך ממש לא מוכר של WATCH 19 אינטש, ניגודיות 1:500 וזמן תגובה 8MS והוא ממש טוב לי הוא סבבה.. אז אני לא צריך יותר איכותי ממנו אבל גם לא פחות איכותי ממנו, והכי זול שאתם יכולים למצוא (אבל שלא תרד האיכות! לפחות לא מהרמה של הWATCH שלי..) זה חייב ליהיות מסך רגיל אני שונא רחב זה מעוות את התמונה..

תודה.

הדגם של המסך WATCH שדיברתי עליו הוא- MV932.

פורסם
  • מחבר

איך המסך הזה?

LG L1960TR

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1536

הוא עולה 1,160 ואיןן לפי מה שראיתי הוא פשוט מסך מושלםם!! הוא ממש ממש זול, יש לו את הMS הכי נמוך שיש, 2MS, ו1:5000 שזה הכי טוב שיש!

קיצר הוא גם הכי איכותי וגם הכי זול, לדעתי פצצה מה אתם חושבים? =] שווה ללכת עליו? חחחח הלוואי היה לי כזה באסה שזה לאמא שלי..

פורסם

מסך מצויין, כן.

המחשב בשבילך או בשביל אמא שלך?

למה היא צריכה מחשב גיימינג?

אולי פשוט תתן לה את המסך שלך ותיקח את זה?

בגלל שהיא כנראה צריכה מסך לעבודה שוטפת ואתה לגיימינג.

והמסך של LG ממש טוב לגיימינג, לכן תסביר לה את זה ותנסה לשכנע אותה לקחת את שלך.

אם אמא שלך לא משחקת במחשב, פשוט חבל לה לקחת כזה מחשב.

פשוט לקחת מארז יותר זול, ספק יותר זול להעיף את הכרטיס מסך ולקחת לוח אם עם כרטיס מסך מובנה.

יעלה בסביבות ה 700 ש"ח יותר.

ולגבי ההערה שלך לגבי מסך רחב:

זה ממש ממש לא נכון.

מסך רחב מותח את התמונה אך ורק אם מוגדרת לו רזולוציה של מסך רגיל.

אם תגדיר לו במחשב את הרזולוציה הטבעית שלו(תהליך של בדיוק 10 שניות), הוא לא יימתח שום דבר ויתן לך יותר שטח עבודה.

יש כאלה שלא נוח להם(מה שממש דבילי כי העיניים שלנו מתוכננות לראות לרוחב, אני בטוח שהם פשוט לא רגילים, אחרי שמתרגלים זה הרבה יותר נוח)

ויש כאלה שזה שיפר את חווית העבודה שלהם פי כמה מונים.

פורסם
  • מחבר

מסך מצויין, כן.

המחשב בשבילך או בשביל אמא שלך?

למה היא צריכה מחשב גיימינג?

אולי פשוט תתן לה את המסך שלך ותיקח את זה?

בגלל שהיא כנראה צריכה מסך לעבודה שוטפת ואתה לגיימינג.

והמסך של LG ממש טוב לגיימינג, לכן תסביר לה את זה ותנסה לשכנע אותה לקחת את שלך.

אם אמא שלך לא משחקת במחשב, פשוט חבל לה לקחת כזה מחשב.

פשוט לקחת מארז יותר זול, ספק יותר זול להעיף את הכרטיס מסך ולקחת לוח אם עם כרטיס מסך מובנה.

יעלה בסביבות ה 700 ש"ח יותר.

ולגבי ההערה שלך לגבי מסך רחב:

זה ממש ממש לא נכון.

מסך רחב מותח את התמונה אך ורק אם מוגדרת לו רזולוציה של מסך רגיל.

אם תגדיר לו במחשב את הרזולוציה הטבעית שלו(תהליך של בדיוק 10 שניות), הוא לא יימתח שום דבר ויתן לך יותר שטח עבודה.

יש כאלה שלא נוח להם(מה שממש דבילי כי העיניים שלנו מתוכננות לראות לרוחב, אני בטוח שהם פשוט לא רגילים, אחרי שמתרגלים זה הרבה יותר נוח)

ויש כאלה שזה שיפר את חווית העבודה שלהם פי כמה מונים.

חחחחחחח אחי אתה לא מבין אני יסביר לך את העניין :P

אני גר אצל אבא שלי, בבית כרגע יש לי מחשב ממש טוב לגיימרים שקניתי ב5000 ש"ח, קח שאין לי בעיה. עכשיו, אמא שלי גרה עם אח שלי הקטן בן 7 ויש להם כרגע מחשב ממש ממש ישן שבקושי לראות סרטים אפשר. (רק לגלוש באינטרנט, יש בו Win98, תבין הוא היה המחשב הראשון שלי ^^) אז קיצר עכשיו כל פעם שאני בא אליה משעמם לי כי אי אפשר לעשות כלום במחשב הזה אז אמרתי לה בואי נקנה מחשב חדש, אז תמבין זה לא רק לעבודה משרדית זה בד"כ לגלישה באינטרנט זה כן, ומשחקים באינטרנט של אחי הקטן אבל שאני בא אליה אז אני צריך שיהיה אפשר לשחק מבין?.. לא צריך מחשב תותח את זה יש לי בבית, אבל לפחות מחשב למשחקי רשת ומשחקים בסיסיים. אז לקחתי E7200, מעבד טוב למשחקים ובינוני במחיר, וכרטיס מסך אמור להיות בחבילה HD3850 אבל חבל לוותר על ההזדמנות של להוסיף 110 שקל ולקבל 9600GT אתה לא חושב? :x בכל מקרה תודה על ההמלצה אני בטוח קונה את המחשב, ומקווה שהיא תסכים החלפות אבל לא נראה לי בכלל :P אולי היא אפילו תכעס זה יהיה חוצפה לבקש כזה דבר אחי :x

פורסם

אוקיי הבנתי.

אב למה לא מסך רחב אבל?

זה יהיה מצויין!

משהו כמו 206BW של סמסונג.

אגב מסך רחב הרבה יותר טוב לגיימינג

פורסם

אגב מסך רחב הרבה יותר טוב לגיימינג

אה, זה סתם קשקוש שאנשים אוהבים לחזור עליו. אולי יש בזה משהו יותר נוח, אבל זה סובייקטיבי לחלוטין. בטח שלא "הרבה יותר טוב".

פורסם
  • מחבר

יש לכם אולי המלצה למסך (לא פחות מ19 אינטש) איכותי בפחות מ1160 ש"ח? כי יש לי קצת בעיה עם התקציב המחשב היה אמור לעלות כולל מסך 3500 וזה יצא לי 3650 אמא שלי אמרה שזה יותר מידי.. אם אני לא ימצא מסך בפחות אני ינסה לשכנע אותה אבל תנסו להציע לי מסכים לא סתם בולשיט משהו איכותי בהכי מעט כסף. זה מאוד יעזור תודה =] אבל לא סתם להמליץ תמליצו אם אתם באמת יודעים עליו שהוא שווה את זה!

עריכה:

אם מסך רחב עולה פחות ממסך רגיל, אז איך הוא יותר טוב?! באייבורי מקבלים למשל מחשבים עם מסך רחב ואם רוצים מסך רגיל זה עוד 300 ש"ח..

אני מעדיף להוריד מהמסך כי אם אני יוריד מהמפרט זה לא יהיה מי יודע מה לא?... :\

פורסם

כי אייבורי מפגרים

בטח מביאים רחב של UTOPIA או משהו וסטנדרטי של סמסונג...

לדעתי יהיה לך יותר נוח רחב...

מסך- LG 1953 אם אי אפשר את ה 1960

פורסם
  • מחבר

כי אייבורי מפגרים

בטח מביאים רחב של UTOPIA או משהו וסטנדרטי של סמסונג...

לדעתי יהיה לך יותר נוח רחב...

מסך- LG 1953 אם אי אפשר את ה 1960

הוא גם לא רחב.. ולפי התגובות שלו בזאפ הוא לא מי יודע מה.. לדעתך הוא טוב או לא?

פורסם

מסך רחב תמיד יהיה זול יותר ממסך לא רחב בגודל נתון, פשוט כי השטח שלו קטן יותר, ועקב כך הוא זול יותר לייצור. אבל אם אתה משווה מסך 19" רגיל ל-20" או 22" רחב, זה כמובן לא תופס.

ה-LG L1953TR הוא מסך די טוב במחירו (שים לב לא לקחת בטעות את ה-L1953S, שלו אין DVI).

גם ה-SAMSUNG 932B טוב ולא יקר.

פורסם
  • מחבר

מסך רחב תמיד יהיה זול יותר ממסך לא רחב בגודל נתון, פשוט כי השטח שלו קטן יותר, ועקב כך הוא זול יותר לייצור. אבל אם אתה משווה מסך 19" רגיל ל-20" או 22" רחב, זה כמובן לא תופס.

ה-LG L1953TR הוא מסך די טוב במחירו (שים לב לא לקחת בטעות את ה-L1953S, שלו אין DVI).

גם ה-SAMSUNG 932B טוב ולא יקר.

למה אתה מתכוון שאתה אומר על הLG דיי טוב? מה הדברים שלא טובים בו? העיקר שרואים איכותי לא? והיחס ניגוד והMS שלו מעולים.. :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים