עבור לתוכן

בקשר לקירור סטוק של E7200 ללא OC, האם צריך לשדרג תקירור? בבקשה כנסו זה חשוב..

Featured Replies

פורסם

היי. אני קונה מחשב עם לוח אם P35 של Abit, מעבד E7200. אני לא מתכוון לעשות OC אז 2 שאלות:

האם צריך שדרוג גוף קירור (להחליף את המקורי ביותר טוב) גם אם לא עושים OC, או לא.

ואני שואל את זה כי המחשב בא עם כרטיס מסך HD 3850, ויש אפשרות לשדרג ל9600GT ב110 ש"ח, אז השאלה היא אם אני משדרג לכרטיס 9600GT יהיה צוואר בקבוק או לא, ואם צריך גם לשדרג את גוף המעבד או שאין צורך וזה לא קשור לכרטיס מסך זה רק אם עושים OC למעבד?.. הינה המחשב:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228

מצפה לתשובה מהירה,

תודה רבה .

פורסם

אין שום צורך בגוף קירור מעבר לקירור סטוק.

לא יהיה שום צוואר בקבוק, אם אין לך בעייה אז ה9600 חזק משמעותית מה3850.

פורסם
  • מחבר

אין שום צורך בגוף קירור מעבר לקירור סטוק.

לא יהיה שום צוואר בקבוק, אם אין לך בעייה אז ה9600 חזק משמעותית מה3850.

סבבה הבנתי, תודה רבה רבה על התגובה המהירה. :)

פורסם

Freezer7 ב89 ש"ח משתלם ביותר..הייתי ממליץ לך לשדרג אם לא בשביל הטמפרטורה לפחות בשביל שקט

פורסם

מיותר..

מנסיון קירור הסטוק שקט ואם רוכשים את המעבד ב-BOX אין כל סיבה להוציא סתם כסף על קירור.

פורסם
  • מחבר

Freezer7 ב89 ש"ח משתלם ביותר..הייתי ממליץ לך לשדרג אם לא בשביל הטמפרטורה לפחות בשביל שקט

סבבה אם התקציב יאפשר לי בסופו של דבר תמיד טוב, בכל אופן כל עוד זה לא ממש משנה אם אני לא עושה OC אז חבל סתם להשקיע בזה.

כנראה שביינתים אני אשאר עם הקירור סטוק.

פורסם

אחי טיפה "OFF-topic", אבל סתם רציתי לציין שאם יתאפשר לך איכשהו... ואתה מתכנן על המחשב הזה למשחקים.. שדרג את הכרטיס ל- 4850, הבדל של שמיים וארץ. ;) (ולא תוספת יותר מדי גדולה... 920ש"ח הוא המחיר של ה- HD4850)

פורסם
  • מחבר

אחי טיפה "OFF-topic", אבל סתם רציתי לציין שאם יתאפשר לך איכשהו... ואתה מתכנן על המחשב הזה למשחקים.. שדרג את הכרטיס ל- 4850, הבדל של שמיים וארץ. ;) (ולא תוספת יותר מדי גדולה... 920ש"ח הוא המחיר של ה- HD4850)

זה לא מחשב שמתוכנן למשחקים כבדים, אלה בעיקר למשחקי רשת ומשחקים כגון GTA San Andreas. אני לא מתכוון להפעיל עליו את המשחקים החדשים למיניהם, את זה יש לי בבית. (8800GT, Q6600, 4GB). זה רק שאני בא לאמא שלי כי אני גר עם אבא שלי, רוב הזמן המחשב ישמש לעבודות משרדיות ומשחקים באינטרנט של אחי הקטן. =]

קח ש9600GT מספיק החלט, אפילו יותר מידי חזק. נראה לי שכדאי לי להישאר עם הHD 3850 כי כמו שרשמתי לך למעלה, אין צורך בכרטיס כל כך חזק בשביל משחקים ברמה של SAN ומשחקי רשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים