פורסם 2008 ביולי 517 שנים א. לא לקנות מKSP, Ivory וZed.ב. אני מרכיב מפרט ועורך.עריכה:בעע לא יודע לבנות מפרט במחיר הזה P=לא מכיר רכיבים של התקציב הזה.אני מניח של AMD, עם לוח אם שכולל כ"מ מובנה P=
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר 1. אפשר קצת פירוט למה KSP לא טובים? הם כמו איבורי מספקים חלקים יד שנייה וכאלה?, בורחים מאחריות?..2. אז אין לי בעיה שיהיו מאתרים אחרים עם המפרט לא עובר תתקציב
פורסם 2008 ביולי 517 שנים לגבי 1, כן הם כמו Ivory..לגבי 2, אני עדיין לא מכיר את הריכיבים שמומלצים למכירים האלה, חכה שמישהו שיותר מבין ממני יבוא ויתן מפרט P=
פורסם 2008 ביולי 517 שנים משימה מאוד קשה, במיוחד כשאתה רוצה מחשב למשחקים.. איזה סוג של משחקים אתה משחק?הנה מפרט לדוגמא:מעבד:Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEMכמות: 1 - מחיר: ¤287קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Proכמות: 1 - מחיר: ¤105לוח אם:Gigabyte GA-P31-DS3Lכמות: 1 - מחיר: ¤347מארז:Foxconn TSAA-803 90mm FSP 350W Silver/Blackכמות: 1 - מחיר: ¤210זיכרון:Kingston Original 2GB DDR2-800Mhzכמות: 1 - מחיר: ¤221קשיח למחשב שולחני:WD 160GB SATA II AAJSכמות: 1 - מחיר: ¤213כרטיס מסך:Forsa 9600GT 256MB Retailכמות: 1 - מחיר: ¤495כונן אופטי:LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Blackכמות: 1 - מחיר: ¤122הרכבה:ללא הרכבהכמות: 1 - מחיר: ¤0המהרת מערכת מחשב:אני מעוניין בהמהרת המעבדכמות: 1 - מחיר: ¤0סה"כ: ¤2000המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1960מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/fwackd3vהמעבד הוא זה שמומלץ פה ללא הפסקה, במיוחד כשהחנות תמהיר אותו, בגלל זה הוספתי את הקירור הספציפי לו.יתר הרכיבים הם ברמת entry למעט הכרטיס מסך שהוא כיום התמורה הכי טובה לכסף מכל הכרטיסים שקיימים והוא מריץ, לפחות היום, את 99% מהמשחקים ב very high.שים לב שהרכבה של המערכת תעלה עוד 45 שקל.בשביל מחשב שיריץ משחקים ברמה גבוהה גם בשנה הבאה תצטרף להשקיע לפחות עוד כמה מאות.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר תודה על העזרה זה לא בשביל CRYSIS וכאלה משחקים בשביל קאונטר פיפא פרואבולשין ברמות האלה... ומישהו הציע לי את זה : איך?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אתה אומר שאתה רוצה מחשב למשחקים, בשביל משחקים הדבר הראשון בחשיבותו הוא הכרטיס מסך - הכרטיס במפרט שלך שייך לדור ישן ואין בכלל מקום להשוות בין יכולותיו לבין אלו שאני הצעתי.לעומת זאת ההבדלים בין המעבד והלוח אם בין המפרטים הינם כמעט ולא משמעותיים מבחינת משחקים, לפחות ברמה שאתה משחק, כמו כן שים לב שאת המעבד שאני הצעתי, אתה מקבל כבר מומהר מהחנות ולכן מהירות השעון שלו לא צפויה להיות הרבה מאחורי ה 7200. לבסוף שים לב גם שאתה מקבל מארז וספק גנרים לא איכותיים, לא מקררים ולרוב גם רועשים מאוד - דבר שהוא מאוד אופייני לחנויות כמו KSP, אייבורי ודומותיהן, אני ממליץ לעשות חיפוש בפורום ולשמוע עוד דעות על KSP ואיכות הקנייה של מערכות מחשב (להבדיל מקניית ציוד היקפי באותן חנויות)אני רואה שהתקציב שלך לא קשיח לחלוטין אז הנה הצעה משופרת:מעבד:Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEMכמות: 1 - מחיר: ¤287קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Proכמות: 1 - מחיר: ¤105לוח אם:Gigabyte GA-P31-DS3Lכמות: 1 - מחיר: ¤347מארז:Compucase HEC 6A19 400TRT Blackכמות: 1 - מחיר: ¤362זיכרון:Kingston Original 2GB DDR2-800Mhzכמות: 1 - מחיר: ¤221קשיח למחשב שולחני:Samsung 250GB SATA II 16MBכמות: 1 - מחיר: ¤238כרטיס מסך:Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retailכמות: 1 - מחיר: ¤624כונן אופטי:LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Blackכמות: 1 - מחיר: ¤122המהרת מערכת מחשב:אני מעוניין בהמהרת המעבדכמות: 1 - מחיר: ¤0סה"כ: ¤2306המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2260מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/dz9l4juyאתה מקבל פה:1. מעבד ולוח אם מומלצים לשוק הנמוך + המהרה של המעבד בחנות עם אחריות - אמורים להספיק דיי והותר למשחקים שאתה משחק.2. מארז וספק לא גנרים , איכותיים, ללא הברגות שישמרו על הרכיבים של המערכת שלך לאורך זמן.3. דיסק קשיח בגודל 250 ג'יגה כמו בהצעה שלך4. כרטיס מסך חזק מאוד, הרבה הרבה הרבה יותר חזק מזו שבהצעה שלך, וגם מומהר מהמפעל.הכל במחיר של חריגה ב 100 שקל מהתקציב שלך, אם בכל זאת אתה ממש זקוק לחסכון, אז אתה יכול לרדת בכרטיס מסך ובמארז לאלו שהצעתי מקודם.בסופו של דבר אתה צריך להכריע מה יותר חשוב לך, משחקים בהגדרות גבוהות או מעבד חזק יותר שיתרונות עשוי להתבטא בעיקר בשימושים משרדיים והפעלת מספר תוכנות בו זמנית במחשב.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים תקח שני סלוטים של 1GB לDC מאשר סלוט בודד של 2GBבתוספת של כמה שקלים בודדיםhttp://tms.co.il/product/5348
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אחלה מפרט moranfrd.המעבד הזה מספיק גם ככה, ובכלל אם תעשה לו OC לכיוון ה 3GHZ, מה שלא אמור להיות בעיה בכלל. (וגם החנות יכולה לעשות לך חינם ובמסגרת האחריות).אכן עדיף לקחת 2 סטיקים של ג'יגה.אם החריגה קצת כבדה לך, לך על ה 9600GT של FORSA (מה שבמפרט השני).לא יהיה הבדל גדול בביצועים, אלא אם תשחק על רזולוציות גבוהות. אם תשחק על מסך 17 או 19 אינץ', 256 מגה אמורים להספיק.אם זה עדיין כבד לך, אתה יכול לוותר על הקירור למעבד, למרות שזה לא מומלץ. המעבד בדרך כלל עושה בסביבות ה 2.7GHZ על מתח סטוק, מה שאומר שהוא לא יתחמם יותר מדי, ככה שקירור סטוק אמור להספיק.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים תוצרת Forsa ? לא הייתי ממהר להמליץ על תוצרת עלומת-שם כזו, קל וחומר לפני שאקרא ולו סקירה רצינית אחת של מוצריה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.