עבור לתוכן

מעוניין בעזרה בהתלבטות בין מארזים למערכת CF4870 תקציב עד 550

Featured Replies

פורסם

אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה.

אור לא כ"כ מפריע לי, כנ"ל לגבי רעש... מעוניין באפקטיביות, התלהבתי מהפילטרים כי יש לי כלב וכבר נתקלתי בתמונות של מחשבים שעבדו בלי מערכת סינון בכלל יחד עם בע"ח.... לא נעים.

מה שכן דרוש אבל זה חיבור eSATA בפאנל הקדמי. וכמובן קירור אפקטיבי ל2 הכרטיסים.

הרעיונות שעלו במסגרת התקציב הן:

CM690

NZXT Tempest

Enermax ECA5000 Uber Chakra

Thermaltake Armor+ VH8000BWS

אם יש המצלצות אחרות אז אני מוכן לשמוע

תקציב עד 550 כולל כל המאווררים הנחוצים. (IQPC)

פורסם

NZXT Tempest נראה לי מצויין בשבילך.

פורסם
  • מחבר

דור ידידי כבר קיבלתי ממך המלצה זו :xyxthumbs: אפשר בבקשה חו"ד לגבי הפילטרים והפונקיה שאין מגש נשלף ללוח האם בבקשה :kopfpatsch: ?

פורסם

תרשום בגוגל

NZXT Tempest Review

פורסם
  • מחבר

כמובן שכבר קראתי לפני שביקשתי המלצות....

רוב הציונים נעים בין 75 ל95 אבל אני רוצה לדעת אם הוא באמת כ"כ טוב במיוחד ביחס לאחרים שהצעתי....

פורסם

NZXT Tempest :xyxthumbs:

פורסם

הטמפסט מגעיל לדעתי, איכות בניה זולה לעומת הCM690 שמומלץ יותר (עבד יופי גם עם מערכות של שני 280GTX בSLI), אין סידור כבלים טוב בטמפסט.

תוסיף 3 מאווררים לCM690 ויש לך מארז מדהים.

אגב, אני אומר את זה מנסיון, הרכבתי הרבה משניהם והCM עדיף.

פורסם
  • מחבר

הטמפסט מגעיל לדעתי, איכות בניה זולה לעומת הCM690 שמומלץ יותר (עבד יופי גם עם מערכות של שני 280GTX בSLI), אין סידור כבלים טוב בטמפסט.

תוסיף 3 מאווררים לCM690 ויש לך מארז מדהים.

אגב, אני אומר את זה מנסיון, הרכבתי הרבה משניהם והCM עדיף.

גם הבחור שבונה לי אמר שהרבה יותר נוח להרכיב על הCM והסידור כבלים באמת פרקטי, "אם יש לך זמן חופשי - אפשר לסדר כמעט למושלמות",3 מאווררים באמת מספיקים לו ? המליצו לי 3 מאווררי ZALMAN 120mm : ZM-F3.

פורסם

הZM טובים אבל שומעים אותם. אתה יכול לקחת 3 של SCYTHE במהירות 1200 או 1600 RPM... ה1600 חזק יותר אבל יש איוושה של אוויר לעומת ה1200 שחרישי לגמרי. רק שתבין, את ה1600 בסופו של יום לא שומעים.

פורסם
  • מחבר

הZM טובים אבל שומעים אותם. אתה יכול לקחת 3 של SCYTHE במהירות 1200 או 1600 RPM... ה1600 חזק יותר אבל יש איוושה של אוויר לעומת ה1200 שחרישי לגמרי. רק שתבין, את ה1600 בסופו של יום לא שומעים.

לא רוצה להישמע חוצפן אבל כמה זה "שומעים אותם" ? המחשב יהיה בסלון וגם ככה אני יעלה את המאווררים של ה4870 ל40 על idle כמו שהמליצו החבר'ה.

מרחק ישיבה מינימלי - מטר וחצי. מקסימלי - 4.5 מטר

ישמעו אותם בidle ממטר וחצי יותר מה4870CF ?

פורסם

אין להם IDLE ... אם אתה מחבר להם את הנגד שמגיע ומוריד את המהירות - אז הם לא דוחפים הרבה אוויר.

הSCYTHE 1600 מומלצים ואם לא אכפת לך קצת יותר רעש של אוויר אז הזלמן טובים.

פורסם
  • מחבר

טל עזרת לי מאוד ! תודה רבה!

כמו כן גם הזלמן זה I/O או שיש מצבי ביניים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים