פורסם 2003 במאי 2222 שנים שלום,יש לי במארז כניסה קדמית ל4 חיבורי USB, אולם כשניסתי לחבר אליהם ג'ויסטיק מתברר לי שהם לא עובדים כלל. פתחתי את המארז והסרתי את הפאנל הקדמי של המחשב ובדקתי את החיבור של הUSB. משקעים של ה-USB יוצאים כל מיני כבלים : אחד של פין אחד ועוד אחד עם שני פינים, אבל הם לא מחוברים לכלום!!!!האם עלי לחבר אותם ללוח אם? ואם כן לאן בלוח אם?אודה לכל מי שיכול לעזור ליתודה
פורסם 2003 במאי 2222 שנים מחבר כן, סורק למשל.אני בטוח במיליון אחוז שהשקעים פשוט לא מחוברים ללוח אם, השאלה היא - לאן אני אמור לחבר את הכבלים שלהם?, ת'אמת אלו נראים לי כמו כבלים של מתח.
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אין לך מה לנסות לחבר משהו אחר זה פשוט לא מחובראתה צריך להסתכל בחוברת של הלוח אם איפה יש לך כניסות של USB (אם בכלל) ומה צריך כל פין לקבלואז אתה צריך לחבר את הכבלים שיוצאים מה-USB ללוח אם כל אחד לאן שהוא אמור להתחבר
פורסם 2003 במאי 2222 שנים מחבר תודה רבה,אני אנסה לעשות את זה על הבוקר.אבל לא הבנתי למה התכוונת בחיבורים של USB - איך חיבור כזה אמור להיראות על גבי לוח האם? האם מדובר רק בפינים?
פורסם 2003 במאי 2222 שנים זה צריך להיות שתי שורות של פינים כל אחת עם משהו כמו 5 פינים. לפעמים יש מסביב לזה גם מסגרת פלסטיק (כמו שיש לחיבור IDE)מאד חשוב לחבר כל כבל לפין הנכון או שתעשה נזקאיזה לוח יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.