עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב נייד להרצת משחקים בצורה סבירה, עד 7500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה נייד מטעמי נוחות ומקום. לא צריך אותו מחוץ לבית\חדר.

אני לא צריך מפלצת עם כרטיס מסך ברמה הכי גבוהה. רק משהו שיריץ משחקים חדשים בצורה סבירה - אני לא מתכנן לשחק על ההגדרות הכי גבוהות.

כמה עולה דבר כזה? איזה מעבדים מגיעים עם מחשבים כאלה? איך הם בהשוואה לקונרו E6500 (ישן, אני יודע, אבל זה מה שאני מכיר. אני לא מעודכן).

אפשר למצוא מחשב כזה במחיר נמוך מ-8000 ש"ח?

לא צריך צורב DVD, דיסק קשיח -כרגע אני מסתדר עם 120 אבל רצוי יותר, לא צריך יציאות מיוחדות ובלוטוט, מסך - רצוי שלא יהיה קטן מדי, משקל וזמן סוללה - לא חשוב לי. זיכרון פנימי חשוב לי.

פורסם

מחשב נייד לא קונים למשחקים :nono:

הם יקרים מדי וכבר לא נחשבים לניידים כי הם שוקלים הרבה יותר ממה שהייתה מצפה ממחשב נייד.

אם אתה רוצה מחשב למשחיקם הייתי ממליץ לך להשקיע את הכסף המחשב שולחני רגיל באיזור ב8000 ש"ח אתה יכול לקבל חיית משחקים הרבה יותר טובה ממה

שמחשב נייד במחיר הזה יכול להציע לך

פורסם

אין שום בעיה למצוא מחשב נייד טוב למשחקים בתקציב הזה.

יש דגמי 15.4" טובים עם כרטיס 8600M GT.

אם ממש לא חשוב לך משקל וזמן סוללה, אפשר גם לקנות מחשב "נייד" עם מסך 17", ולשלב בו כרטיס מסך עוד יותר טוב (יש סיכוי לחריגה מהתקציב).

לדעתי זו השקעה לא כדאית, משום שגם ככה כדי להנות ממשחקים תצטרך לחבר עכבר חיצוני, אולי גם מקלדת, ורמקולים/אוזניות. גם המסכים של הניידים הם לא כ"כ טובים ביחס למסך שולחני טוב (מה גם שמסך גדול יותר = כיף יותר לשחק).

בשלב זה אתה כבר לא חוסך כ"כ הרבה מקום ביחס למחשב שולחני, ומשלם הרבה יותר, אז לא ברור למה.

אבל, כאמור, אם החלטת שזה מה שאתה רוצה, אפשר למצוא לך דגמים. רק תגדיר תקציב בכותרת, בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לחבר מסך חיצוני אז לא ממש משנה לי מה גודל המסך של הנייד, בתקווה שבעתיד אני אקנה מסך מחשב גדול או סתם טלוויזיה דקה. עד אז אני מסתדר עם ה-17 אינטש LCD.

עכבר ומלקדת יהיו אלחוטיים כדי שיהיה אפשר לזרוק אותם מתחת לשולחן כשלא משתמשים בהם.[br]פורסם בתאריך: 5.07.2008 בשעה 17:09:39

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1530-8600.htm

אתה יכול לשדרג את הHD ל7200RPM ואולי גם זכרון,אבל לטעמי עונה על כל הצרכים.

גם אני ראיתי אותו וזה נראה באמת בסדר. 8600GT מספיק לי מעל ומעבר.

איך המעבד שלו? איך הביצועים שלו בהשוואה לקונרו E6300 למשל?

המחשב מגיע עם וינדוס ויסטה (לא שזה משנה לי הרבה). הוא יכול להריץ את המערכת חלק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים