פורסם 2003 במאי 2722 שנים באמת דמו קטן יזיק למישהו כאן !?אני יכול לספור על יד אחת את כל האנשים מהפורוםשיש להם ווינדוס חוקי על המחשב1. זה לא דמו אחד קטן , זה כמה . ;D 2. זה בכלל לא נוגע אלינו ...אלא לנבידיה והאם מותר למי שהמיר את הדמואים לכרטיסי ATI לעשות מה שעשה...
פורסם 2003 במאי 2722 שנים לעצור אותכם מלעשות את זה זה סיפור אחדאבל זה פורום חוקי לכן זה צריך לעצור אותכם מלדבר על זה כאן
פורסם 2003 במאי 2722 שנים לעצור אותכם מלעשות את זה זה סיפור אחדאבל זה פורום חוקי לכן זה צריך לעצור אותכם מלדבר על זה כאןצודק.
פורסם 2003 במאי 2722 שנים לא נכון.בית משפט בארצות הברית קבע כי קאזה לא אחראית למה שהמשתמשים שלה חולקים אחד בין השני.כמו שגם מצלמות ווידיאו אפשר לשמש כדי להפר זכויות יוצרים אבל עדיין מותר למוכר אותן.
פורסם 2003 במאי 2722 שנים שוב, זה חוקי לגמריהם לא משנים, מחליפים, מעתיקים או כל דבר משפטי אחר שקשור בקודזה תוספת שמתרגמת את הקוד לARB אחר!זה כמו להגיד שמילון אנגלי עיברי לא חוקי כי אנשים שלא יודעים אנגלית לא היו אמורים לקרוא טקסטים מסוימים
פורסם 2003 במאי 2722 שנים כן אני הרצתי את הדמו יפה אבל ראיתי דמואים יפים יותר ב ATI.צריך להעתיק שני קבצים של OPENGL.DLL ועוד קובץ על יש להם AMDוהדמו עובד יופי.יש לי RADEON 9700 PRO.נחמד אבל לא מבין מה ההתלהבות מהעניין .3DMARK 2003 יותר יפה.דרך אגב קיבלתי 4480 ב 2003 ,מישהו יודע משהו על הציון הזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.