פורסם 2003 במאי 2622 שנים אולי להיות קטנוניים?!זה חוקי בהחלט לא כתוב בשום מקום או הסכם שיש להשתמש רק בכרטיסים של נוידיה אז אין פה שום עבירהכמו שתגיד שיוציאו תוכנות רק לאינטל ולמרות שהם פועלות על AMD הם הוצאו רק לאינטל זה שטויות..
פורסם 2003 במאי 2622 שנים אני בכלל לא חושב שהם פרצו אותם! לדעתי הם עשו להם "מעטפת" OPENGL לשיידרים של הראדון.אני לא חושב שהם שינו את הקוד עצמו...קיצרחוקי.
פורסם 2003 במאי 2622 שנים אני בכלל לא חושב שהם פרצו אותם! לדעתי הם עשו להם "מעטפת" OPENGL לשיידרים של הראדון.אני לא חושב שהם שינו את הקוד עצמו...קיצרחוקי.זה לא משנה מה הם עשו בכלל ! אם נבידיה לא מרשים שהדמואים יפעלו על כרטיסים של ATI אז כל דבר שגורם לכך הוא בלתי חוקי.
פורסם 2003 במאי 2622 שנים חוקי או לא חוקי, זה לא הוויכוח.האתר RAGE3D טוען כי הדמו של NV נראה יותר טוב על RADEON מה שממש לא נכון זה נראה אותו דבר.זה שזה רץ מה יותר לא נראה לי נכון, וגם אם כן, לא משמעותי.
פורסם 2003 במאי 2622 שנים שאלה....NV טענה שזה לא חוקי?לי אין מושג אבל אם היא טענה כך הרי שאסור לעשות מה שעשו.
פורסם 2003 במאי 2722 שנים אבל זהו... שהיא לא טענה ככה!אני די בטוח שאם נבידיה תחשוב שהדמואים פועלים יותר טוב אצל כרטיסי ATI המקבילים אז היא תתכנן להגיד משהו במהרה.
פורסם 2003 במאי 2722 שנים אם יש לי 256 מגה בייט זה אומר שאני לא יצליח להריץ את הדמו?! או שהוא ירוץ על הפנים? :-\
פורסם 2003 במאי 2722 שנים אם הייתם קוראים על מה אתם עושים accept בהתקנה הייתם רואים שאסור לכם לשנות את הקוד של התוכניתוזה בדיוק מה שאתם עושים עם הקראקבסעיף השני עליו אתם מתחייבים בהתקנה כתובLicensee may not modify, adapt, translate,reverse engineer, decompile, disassemble orotherwise attempt to discover the source code for theSoftware, or remove or modify any proprietarylegends, identifications, or notices which areembodied in or affixed to the Software or anyaccompanying materials.הפריצה מחליפה קובץ בקובץ פרוץ ולכן אתם עוברים על ההסכםפשוט לא חוקי
פורסם 2003 במאי 2722 שנים אם הייתם קוראים על מה אתם עושים accept בהתקנה הייתם רואים שאסור לכם לשנות את הקוד של התוכניתוזה בדיוק מה שאתם עושים עם הקראקבסעיף השני עליו אתם מתחייבים בהתקנה כתובLicensee may not modify, adapt, translate,reverse engineer, decompile, disassemble orotherwise attempt to discover the source code for theSoftware, or remove or modify any proprietarylegends, identifications, or notices which areembodied in or affixed to the Software or anyaccompanying materials.הפריצה מחליפה קובץ בקובץ פרוץ ולכן אתם עוברים על ההסכםפשוט לא חוקיAND THERE IS THE PROOFE...
פורסם 2003 במאי 2722 שנים לא היא לא מחלפיה קובץהיא קוראת את הקוד של ניודיה ומתרגמת אותו לARB של ATIהיא לא משנה בשום צורה את הקוד המקורי לכן השורה הנ"ל אינה תקפה
פורסם 2003 במאי 2722 שנים באמת דמו קטן יזיק למישהו כאן !?אני יכול לספור על יד אחת את כל האנשים מהפורוםשיש להם ווינדוס חוקי על המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.