עבור לתוכן

שאלות לגבי ספייבוט ו- AD-AWARE 2008

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

בשעה טובה הצלחתי סוף סוף להתקין את AD-AWARE 2008 לאחר שכבר נאלצתי פעמיים לעשות RECOVERY מוחלט למחשב!

כעת אשמח מאוד ,אם מישהו יוכל לתת לינק למדריך (רצוי בעברית) שמסביר במפורט כיצד לקנפג את התוכנה, בצורה שתגן על המחשב בצורה האופטימלית.

במידה ולא קיים מדריך כזה, אז אולי רק תגידו איך לסדר את הפונקציות החשובות ביותר בתוכנה...

לגבי ספייבוט, הומלץ לי על תוכנה זו כתוספת ל- AD-AWARE , אלא מה, לפי מה שאני רואה באתר היצרן, התוכנה אינה מתאימה למשתמשי ויסטה:

http://www.safer-networking.org/he/spybotsd/index.html

לכן, השאלה האם זה כך באמת, או שאולי קיימת גרסה אחרת, שבכל זאת מתאימה?

תודה רבה

פורסם

אני לא רואה סיבה לשנות את הגדרות ברירת המחדל של התוכנות, רק תדאג שהם ישארו מעודכנות.

אם המצב אצלך לא ממש קשה בקשר לספייוורים, אין סיבה גם שהם סתם יפעלו ברקע (גוזל משאבים), תפעיל אותם ידנית פעם-פעמיים בשבוע זה מספיק.

שתי התוכנות מתאימות לויסטה 32 ביט, בקשר ל-64 אני לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

VaMpiRe MaSteR

קודם כל תודה עבור המידע על המדריך.

לגבי הספייבוט, מה בעצם ההבדל בין התוכנה מהלינק שלך, לבין זו שאני הצגתי? על פניו, מדובר בדיוק באותה גרסה, רק שבאתר העברי לא רשום שזה מתאים לויסטה, בעוד שזו מהלינק שלך, אכן כתוב שקיימת תאימות.

האם בגרסה מהלינק שאתה מציג, יש תמיכה בעברית?

Vatos-Locos

האם כשאתה אומר שאין צורך שהתוכנות יפעלו ברקע, זה בעצם אומר שאין צורך בכלל להפעילם בכל הזמן שהמחשב עובד, אלא רק בצורה יזומה, כשרוצים לבצע סריקה?

האם זה נכון גם לגבי ה- AD WATCH ?

פורסם

כל המטרה של ה-ADWATCH זה לפעול ברקע, בהמשך לתגובה הקודמת שלי - ברוב המערכות לדעתי אין צורך להפעיל אותו.

מקרים חריגים = משתמשים בעייתיים שידוע שבמערכת שלהם נתפסים כמויות גדולות של ספייוורים באופן קבוע (כנראה בגלל צורת הגלישה או האתרים שהם נוהגים להכנס אליהם).

פורסם
  • מחבר

כל המטרה של ה-ADWATCH זה לפעול ברקע, בהמשך לתגובה הקודמת שלי - ברוב המערכות לדעתי אין צורך להפעיל אותו.

מקרים חריגים = משתמשים בעייתיים שידוע שבמערכת שלהם נתפסים כמויות גדולות של ספייוורים באופן קבוע (כנראה בגלל צורת הגלישה או האתרים שהם נוהגים להכנס אליהם).

אם הבנתי אותך נכון, אז בעצם לפי תוצאות הסריקה היזומות, ניתן לדעת האם אני משתמש בעייתי "כבד", הזקוק להפעלת התוכנה און-ליין, או לא....

פורסם

עקרונית כן, או אם אתה פשוט רואה בעצמך שנדבקים לך ספייוורים קשים באופן קבוע.

לא כל מה שהספייבוט\אד-אוור מוצאים זה כזה נורא (הם מוצאים מלא שטויות בקוקיז שבדר"כ אתה בכלל לא תרגיש בפעולה שוטפת).

פורסם
  • מחבר

אני יכול להעיד שהיו לי כבר הרבה מחשבים במהלך חיי, ולמרות שלא הקפדתי להשתמש בתוכניות כאלה, מעולם לא נאלצתי לבצע פירמוט בגלל פגיעה של מזיקים מהסוג הזה...

אני עדיין ממתין לאישור סופי לגבי הספייבוט, כי לאור הטראומה מהברוך שהיה לי עם AD-AWARE ,אני חושש להתקין את התוכנה ,עד אשר אדע באופן ודאי שזה מתאים לויסטה...

פורסם

כדאי שתקרא מה שעונים לך...

שתי התוכנות מתאימות לויסטה 32 ביט, בקשר ל-64 אני לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

כדאי שתקרא מה שעונים לך...

תאמין לי שקראתי היטב, ובכל זאת איך אתה מסביר את השאלה שהפניתי אל VaMpiRe MaSteR

כלומר שבלינק שאני הצגתי, לא רשום שזה מתאים לויסטה, בעוד שלפי הלינק שלו, זה כן מתאים?

עד כמה שאני יודע, בדרך כלל מאוד מקפידים לגבי הדברים האלה.

אגב, אצלי יש 32 ביט, כך שמהבחינה הזו לפחות, זה בסדר...

פורסם

אני לא הוובמסטר שלהם אז אין לי מושג למה זה מופיע ככה.

ב-IEXBETA בדקו אותו והוא נמצא תקין בויסטה 32 ביט, בנוסף אצלי בויסטה 32 ביט הוא רץ כבר שנה בלי בעיות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אוריד את התוכנה מהלינק שלו. שם רשום שזה מתאים לויסטה, אז זה גם אמור להיות ככה.

ההתלבטות היחידה, שאני לא בטוח שיש תמיכה בעברית, אבל גם אם אין, זה לא נראה לי כזה קריטי לגבי יישומים מהסוג הזה...

תודה בכל אופן :xyxthumbs:

פורסם

יש

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אם כך, רק עוד עניין אחד בקשר לספייבוט. לפי מה שנכתב כאן:

http://www.safer-networking.org/he/compatibility/nav.html

עלולה להיות בעיה של התנגשות עם נורטון אנטי-וירוס .אז מצד אחד, רשום בהתחלה שאין שום בעיות, אבל בהמשך רשום שבכל זאת צצה בעיה לגבי שרת העדכון הישיר של נורטון.

השאלה, האם בגרסה הזו- 1.5.2 , עדיין עלולה להיות הבעיה הזו, או שזה כבר תוקן לגמרי?

פורסם

לא תיהיה בעיה, רשום שם במפורש שזאת תקלה שהיתה בעבר, ומי שיש לו תוכנה בגרסא ישנה סך הכל צריך להחליף לרשימה המעודכנת - מה שאתה גם ככה מקבל בגרסא החדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים