פורסם 2003 במאי 2222 שנים שמתי על הליבה של הכרטיס סינק של P3 550 + מאורר של אינטל (60 מ"מ) והדבר נתן לי בסה"כ עוד 16 מה"צ ! אני עכשיו עומד על 315/294 ! 3D MARK נתקע לי בחלק האחרון של המבחן NATURE (בלי צבעים מוזרים או פסים על המסך) נתתי עוד 0.1 אבל זה לא עזר יש טעם לתת עוד קצת מתח אולי ? עריכה קטנה - תודה ל- LIR@N שהסביר לי איך להוציא את הקירור המקורי, כן כן לירן אני יודע שיש לי קליטה של מוגבל ! וכמובן גם ל- MaSTeR NaRGiLa
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אין לך מה לתת מתח !!הכרטיס לוקח VCC מהמולקס .לגבי החלפת הקירור :בטוח שאין לך מגע טוב בין הליבה לקירור כמו שהיה לנו בכרטיס של אורי .
פורסם 2003 במאי 2322 שנים מחבר שיפרתי את המגע וסחטתי עוד 5 MHZ, פרט קטן שלא ציינתי, נשיפור הוא לא 15 MHZ ממהירות הסטוק אלא מה-O/Cשלפני החלםת הקירור. מהליבה עצמה הצלחתי לסחוט 45 MHZ ומהזכרונות 20 MHZ.לינק ל-ORB -http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6נראה לי שסחטתי את המקס' מהכרטיס...עכשיו נשאר רק לסחוט את המעבד, אבל את זה אני אעשה ביום ראשון אחרי המגן
פורסם 2003 במאי 2322 שנים אתה צריך או לשייף מסביב למרכז ההיטסינק (כמו איש המערות שלנו) או לשייף את השים שמסביב לליבת הכרטיזס ורק אז ישתפר המגע
פורסם 2003 במאי 2322 שנים מחבר אוקיי שיהיה לי נייר זכוכית אני אעשה את זה, אעדכן אח"כ...ד"א למישהו יש רעיון מה לעשות עם הקירור המקורי של הכרטיס ? יש טעם לשים אותו על הגשר הדרומי ?
פורסם 2003 במאי 2322 שנים שיפרתי את המגע וסחטתי עוד 5 MHZ, פרט קטן שלא ציינתי, נשיפור הוא לא 15 MHZ ממהירות הסטוק אלא מה-O/Cשלפני החלםת הקירור. מהליבה עצמה הצלחתי לסחוט 45 MHZ ומהזכרונות 20 MHZ.לינק ל-ORB -http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6נראה לי שסחטתי את המקס' מהכרטיס...עכשיו נשאר רק לסחוט את המעבד, אבל את זה אני אעשה ביום ראשון אחרי המגןזה לא הלינק הנכון, אתה צריך לשים ת'לינק של ההשוואה שהם נותנים לך שם.
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אני בלי קירור מיוחד עשיתי OC לכ. מסך והעלתי את הליבה ב50MHZ ואת הזיכרון ב40MHZ !!!!!נ.ב יש לי GF2MX200
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אני בלי קירור מיוחד עשיתי OC לכ. מסך והעלתי את הליבה ב50MHZ ואת הזיכרון ב40MHZ !!!!!נ.ב יש לי GF2MX200תתחדש! אבל מה הקשר לכאן?!?!
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אין ממש קשר... אבל אני אומר את זה בכל הזדמנות שיש לי ע"מ להראות כמה גדול היה הNV11!!! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.