עבור לתוכן

צרות עם GEFORCE 5600 -מחשב קופא..

Featured Replies

פורסם

היום קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש-Chaintech Geforce FX 5600.משום מה אני לא מצליח בשום אופן לגרום לו לעבוד ביותר משמונה ביט צבע ו640X480 רזולוציה.. כאשר אני מנסה ערכים גבוהים יותר,המחשב קופא עם מסך שחור..ובגלל שערכים יותר גבוהים הם ברירות המחדל כיום,המחשב קופא לי כל פעם שהוא מנסה לטעון את WINXP PRO שמותקנת אצלי עם DIRECTX 9 (גם עם 8.1 הוא לא פעל).

דרייברים-ניסיתי את כולם! את הגרסה הכי עדכנית מהאתר של נווידיה,את הדרייברים שבאים עם הכרטיס ואת הדרייברים מהאתר של

Chaintech.שום דבר לא עוזר ואני נאלץ להעלות את הוינדוס כל פעם במצב VGA..בלי יכולת לעשות שום דבר משמעותי עם הכרטיס..

המפרט שלי בקצרה:P4 2.4GHZ 533FSB

Intel D850EMV2 Mobo

256RDRAM PC800 (לא להציק בעיניין הזה,אוקיי?)

הלוח תומך עד AGPX4..

ניסיתי אפילו פירמוט והתקנה מחדש-לא עוזר! מה עוד נשאר לי לעשות? עם הכרטיס המסכן שהיה לי קודם-Powercolor Geforce2MX

לא הייתה שום בעיה..כשאני מחזיר אותו במקום ה-FX הוינדוס עולה בלי שום בעיה,כשאני מחזיר את ה-FX,מחשב קפוא מלבד במצב

VGA..

פורסם

יש מצב שהכרטיס פגום אבל ממש לא ניראה לי.

1. תבדוק אותו במחשב של חבר - הכי חשוב.

2. אין לי מושג, תבדוק ותחזור.

פורסם

כמעט בטוח שהכרטיס הזה דפוק

פורסם

כן יכול להיות, למרות שמניסיוני הרב אני יודע שבר"כ שמשהו עובד אז הבעייה לא נעוצה בו, למרות שפה באמת ניראה שהכרטיס מזייף.

כמו שאמרתי שיבדוק אצל חבר ואז ידע לבטח.

יכול להיות שזו איזושהיא הגדרה בביוס

פורסם
יכול להיות שזו איזושהיא הגדרה בביוס

חשבתי על זה למרות שאני חושב שה BIOS צריך לזהות את הכרטיס אוטומטית ולתת לו את ההגדרות המתאימות לו

אז עצה שלי תנסה לעדכן BIOS.

כן יכול להיות, למרות שמניסיוני הרב אני יודע שבר"כ שמשהו עובד אז הבעייה לא נעוצה בו, למרות שפה באמת ניראה שהכרטיס מזייף.

ואתה צודק בכך שאם יש בעייה לא חייב להיות ברכיב עצמו

אבל הבעייה היא שפה זה די ברור הוא החליף לכרטיס GF2 הכול היה בסדר GFFX=צרות

זאת אומרת שאחד משני הדברים לא בסדר

או BIOS או הכרטיס עצמו.

פורסם

הכרטיס הזה צורך הרבה יותר הספק מהישן. אולי הספק שלך חלש.

גם כדאי שתתקין את הדרייבר של אינטל לפני הדרייבר של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשנות בביוס את ה-Aparture size של ה-AGP מ-64 ל-128 לא עוזר! הספק שלי מספיק חזק- הוא

350W ,אני מתחיל להתייאש..הכרטיס הזה עלה לי 1200 שקל..

פורסם

אז כמו שכולם אמרו לך כבר אתה צריך לבדוק את הכרטיס אצל חבר. עם גם אצל החבר המחשב מתחיל להיתקע אז הכרטיס הזה דפוק!

אז פשוא תישלח אותו והם ישלחו לך אחד חדש ;)

פורסם

איזה ספק בדיוק ?

יש הרבה ספקים שרשום עליהם 350 וואט, זה לא אומר שום דבר.

פורסם
  • מחבר

עידכון-משהו מוזר קורה פה..התקנתי לנסיון את WIN98SE ואיתה הכרטיס פועל מצוין! עם הדרייברים שלו,ועם האצת 3D מלאה!

לעומת זאת ב-XP-נאדה! :-\ אני ממש לא מבין מה קורה פה..בכל מקרה זה הוריד את האפשרות שהספק לא מספיק חזק..אבל רוצה שהכרטיס יעבוד ב-XP,כי אני ממש שונא את כל משפחת WIN95/98/ME..אני אוהב את היציבות ואת ניהול הזיכרון המצוין של XP..אני אפילו לא רוצה לחזור באופן קבוע ל-98SE,היא עדיין נחותה בהרבה מXP..אז מה קורה כאן,הכרטיס שונא את XP? אולי הוא בכלל רוצה את דוס בחזרה :lol: :lol:

אבל בכל מקרה שלמה שכרטיס חדש כזה,לא יעבוד במערכת הפעלה אחת,מודרנית יותר ובמערכת הפעלה ישנה יותר כן?? ???

פורסם

תסיר את intel application accelerator ותבדוק אם הביוס assign irq to vga צריך להיות on

וגם תבטל את acpi בביוס(חלוקת irq

נשמע כמו התנגשות פסיקות irq

פורסם
  • מחבר

ה-Application Accelarator לא מותקן אצלי,בביוס אין לי בכלל אפשרות של assign irq to vga,וה-acpi כבר מבוטל,אז לא נראה לי

שכאן הבעיה.

פורסם

תפרמט ותתקין מחדש תWIN XP אני כמעט בטוח שזה יעזור

פורסם
  • מחבר

תקרא את ההודעה המקורית שלי,כבר ניסיתי פירמוט והתקנה מחדש.

פורסם

תנסה להחליף את הCD WIN XP אולי הוא פגום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים