פורסם 2008 ביולי 417 שנים לום לכולםאחי הקטן מעוניין לפתוח חשבון בנקבכל מקרה הוא בן 14.5הבנקים שנימצאים בעירנו הם:*דיסקונט*הבנק הבינלאומי הראשון*לאומי*פועליםהוא רוצה לדעת על מה צריך לשלםהאם יש עמלות על החזקת חשבון ועל כל מיני פעולות ועד איזה גילהאם נותנים כרטיס אשראי ואו כספומטאיזה בנק הכי משתלםמהמתנות לא אכפת לובעיקרון הוא צריך את החשבון להפקדת צ'קים ותלושי עבודה והעברות בנקאיותוהאם יש אפשרות של מעקב דרך האינטרנט(על קבלת כספים והעברה דרך האינטרנט וכדומה)וזהותודה ויום טוב
פורסם 2008 ביולי 417 שנים למיטב ידיעתי, כמעט ואין עמלות (אם בכלל) על חשבון צעיר (הבנקים עושים את זה על מנת למשוך לקוחות). למעשה, עד גיל 21 לא שילמתי עמלות על חשבון בנק או כרטיסי אשראי, כי הייתי צעיר ואז חייל.חוץ מזה, נראה לי שלכל הבנקים יש היום אפשרות לניהול החשבון באינטרנט (ובטלפון).ובגיל 14.5 למיטב ידיעתי אי אפשר לקבל כרטיס אשראי. כספומט אפשר.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים לא משלמים כלום .ואתה מקבל כרטיס שמאפשר לך למשוך מהכספומט עד 400 או 500 שקל ליום .
פורסם 2008 ביולי 517 שנים תבחר בנק שיותר נגיש לך, הרי בסופו של דבר כולם אותו דבר, בתקופה הזאת עד שאחרי הצבא שאז זה כבר עמלות וכו'.. ועד אז הכל יכול להשתנות לגבי בזה.. אז עדיף מה שיותר נוח להגיע למקרה ויצטרך ללכת לבנק להוציא יותר ממה שהכרטיס מאפשר לו, אז הוא נכנס לבנק ומוציא יותר. זה לא כזה קריטי בגיל צעיר..
פורסם 2008 ביולי 517 שנים בנוסף אם לאבא\אמא יש יחסים טובים עם הבנק כדאי גם ללכת לשם (לי זה עזר)ואם אין ואין גם הבדלי גישה בין בנקים לך לזה שיתן לך את המתנה הכי שווה, כי בתכלס כולם אותו דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.