עבור לתוכן

זקוק לפסנתרן ברמה, אחד שגם מבין בפסנתרים, ד&#1

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות פסנתר דיגיטלי, חשבתי לקנות את ה-YAMAHA Claviacord CLP-280 , מה דעתכם עליו?

האם יש פסנתר אחד בתווך מחיר זה ומטה [18,000 ש"ח] שהייתם ממליצים עליו? כי בעיקרון התרשמתי מהפסנתר הזה מאוד לטובה מכל מיני פרומים אחרים וסרטונים למניהם, הקונים מרוצים לרוב ומחר אני רוצה לנסוע לכלי זמר לבדוק אותו.

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת יש כאן פסנתרנים?

פורסם

יש לי פסנתר חשמלי של VISCOUNT

כבר איזה 10 שנים בערך.

מה שאני לא אוהב זה שהקלידים רכים מדי וזה לא ממש מרגיש כמו פסנתר.

אבל אני מניח שהיום בפסנתרים החדשים התחושה הרבה יותר קרובה לפסנתר אמיתי.

פשוט תלך לחנות ותבדוק את כל מה שיש להם.

פורסם

יש לי פסנתר חשמלי של VISCOUNT

כבר איזה 10 שנים בערך.

מה שאני לא אוהב זה שהקלידים רכים מדי וזה לא ממש מרגיש כמו פסנתר.

אבל אני מניח שהיום בפסנתרים החדשים התחושה הרבה יותר קרובה לפסנתר אמיתי.

פשוט תלך לחנות ותבדוק את כל מה שיש להם.

גם לי יש, אבל אם אני זוכר נכון VISCOUNT עושים רק אורגנים חשמליים.. בד"כ דו מפלסי (מה שיש לי).

הצליל צורם וחרא, מתאים לתחילת שנות ה-90. איזה דגם יש לך? (BX50?)

פורסם

לא, זה לא אורגן מה שיש לי, זה פסנתר חשמלי

דגם CLASSICO 50

יש רגישות לקלידים, ופדלים, נשמע בסדר, אבל שוב, חסרה לקלידים התנגדות מסויימת של המשקל של הפטיש שיש בפסנתר אמיתי.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תשלח הודעה למשתמש dankf

הוא נגן מקצועי

פורסם

אני מנגן על פסנתר רגיל כבר כמה שנים, כמה שבדקתי חשמליים לא הגעתי אף פעם לאותה ההרגשה של הפסנתר ה"אמיתי"

פשוט תחרוש על חנויות מוזיקה עד שתמצא את מה שאתה מחפש...

פורסם

אני רוצה לקנות פסנתר חשמלי, חשבתי לקנות את ה-YAMAHA Claviacord CLP-280 , מה דעתכם עליו?

האם יש פסנתר אחד בתווך מחיר זה ומטה [18,000 ש"ח] שהייתם ממליצים עליו? כי בעיקרון התרשמתי מהפסנתר הזה מאוד לטובה מכל מיני פרומים אחרים וסרטונים למניהם, הקונים מרוצים לרוב ומחר אני רוצה לנסוע לכלי זמר לבדוק אותו.

זה לא פסנתר חשמלי,ושלא יעבדו עליך.זהו סינתיסייזר שמדמה צלילים של פסנתר,(ועוד כלים),שיש לו מיקלדת שמזכירה מיקלדת של פסנתר,ובכלל צורה חיצונית דומה לפסנתר.

פסנתר חשמלי אמיתי-ראו כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314849.msg2743633#msg2743633

פורסם

הו איזה מחשב הייתי מביא ב18K :o

בכל מיקרה ..

הייתי ממליץ לך ללכת לחנות ולעשות סקר מקיף על אורגנים קלידים פסנתרים וחיות אחרות, שעליהן אתה מיתכוון להוצי כ"כ הרבה כסף ..

תעשה גם סקר מחירים והשוואת חנויות .. לפי מחיר, אחריות, ספק (אולי הם מביאים דברים יד2+ או סוג ב' )

פורסם

אני צריך שתסמוך עלי כרגע - אני במשך חצי שנה חפרתי על כל פסנתר חשמלי אפשרי והגעתי לשלושה הטובים ביותר

יש את הFP7 של רולנד שעולה 10 והוא ממש מעולה!

מעליו אני אשים את הCVP של ימאה - תבחר לפי התקציב אחד מהדגמים, בעקרון זה אותו דבר כמעט - עולה סביבות ה18 ופחות

אחרי הCVP מגיע הפסנתר החשמלי שלדעתי הוא הכי מתקדם שקיים בעולם הן מבחינת עיצוב והן מבחינת טכנולוגיה - F01 של ימאה - יום אחרי שהוא הגיע לארץ כבר הייתי בכלי זמר בת"א וניגנתי עליו - עולה 22 לדגם בלי הקלידים הזזים והוא פשוט מדמה פסנתר בצורה יוצא דופן ושלא נדבר על הצליל שלו בכלל

אם אתה מתעניין בנוגע לאיזו בחירה אני עשיתי אז לקחתי בסופו של דבר פסנתר אקוסטי עם אופציה לחשמלי, כלומר, בהזזה של הפדל האמצעי אתה מרחיק את הפטישים מעט מספיק בשביל שלא ייגעו במיתרים ואז המערכת האלקטרונית נכנס לפעולה - יש שם סמפלים לא רק של פסנתר אבל של הפסנתר פשוט כ"כ ריאליסטי שהייתי חייב להוריד את האזניות כדי לבדוק שנית עם הפסנתר מושתק או לא!

הפסנתר של ימאה עלה 28 - שווה את המחיר לדעתי כי זה פסנתר אקוסטי לכל דבר ומצד שני פסנתר חשמלי לכל דבר [יש חיבור יואסבי וכל שאר החיבורים והפיטצ'רים שיש לחשמלי ממוצע]

בהצלחה!!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות והעזרה!

ו-ULTRAWAVEMUSA - ה-CVP בעיקרון כולל עוד מלא אופציות , כלומר הדגש הוא פחות על הפסנתר, אז לא הגיוני שה-CLP-280 יהיה יותר קרוב לפסנתר? ובקשר ל-ROLAND , יש לי את ה-HP-107 ואני לא כ"כ מרוצה...קניתי אותו כשהתחלתי לפני שלוש שנים, אז הוא התאים, עם הזמן התגדמתי [ ועד כמה שישמע שחצני, התקדמתי מהר (ניגנתי את ה-FANTASIYA IMPROMPTU של שופן בתחילת השנה השנייה :) )] אז כעת הדרישות גבוהות יותר, אני זקוק לפסנתר shdhykh שיהיה בעיקר פסנתר בתקציב של 18,000- (פחות אך לא יותר לצערי הרב, בכל זאת ההורים משלמים...).

תודה מראש!

פורסם

הבורות כאן חוגגת........אתם מדברים על פסנתר דיגיטלי ולא חשמלי:

http://en.wikipedia.org/wiki/Electric_piano

דוגמה לפסנתר חשמלי טוב (מתי כספי קנה כזה פעם):

http://www.cathedralstone.net/Pages/YamahaCP70B.htm

לפותח הת'רד,למה אתה מחפש בכח משהו שמחקה פסנתר במקום ללכת על משהו אמיתי? ב-18000 שח אתה יכול להשיג ימהה יד שניה אקוסטי,ולא צעצוע דיגיטלי.

פורסם
  • מחבר

LIME, אתה צודק, תיקנתי לפסנתר דיגיטלי.

ואני מחפש חיקוי מכיוון ויש לו את האופציה לאוזניות ושליטה בווליום, כמו כן לא צריך לכוון אותו ועם הטכנולוגיה בימינו ישנם דגמים שאני בטוח שהם מרגישים ונשמעים כמו פסנתר אמיתי...

אז אשמח אם משהו יוכל לתת חוות דעת על ה: YAMAHA Clavinova CLP-280

פורסם
  • מחבר

מה?! ככה הפסקתם להגיב לפוסט שלי! תתשביישו...עכשיו רציני, אני זקוק לעזרה בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים